Artikkel-ID : 00131386 / Sist endret : 01.04.2019

Informasjon om kompatibilitet med Windows 10 for programvare (lyd i hjemmet)

Vi har kontrollert driften til produktene som er oppført på denne siden og som ble lansert i juli 2015 eller tidligere, under følgende forhold:

Testmiljøer:
    • Produktene er testet i skrivebordsmodus i Windows 10 Home og Windows 10 Pro.
    • Vi kan ikke garantere at det vil fungere på alle datamaskiner.

Beskrivelse:
    ✓ : Kompatibel
    - : Ikke kompatibel
    ? : Under evaluering

Programvare Versjon Gjeldende produktkategorier Windows 10 Home Windows 10 Pro
    32-biters 64-biters 32-biters 64-biters
    HAP-musikkoverføring 1.3.0 HDD-musikkspiller
    HD-musikkspiller (Windows) v1.2.1 HD-lyd
    SONY_USB_DAC_Amp_Driver v1.2 Systemstereo
    Media Go 3.0 Walkman
    PSP
    XPERIA-smarttelefon
    XPERIA-nettbrett
    HD-lyd
    Sony_Audio_USB_Driver 1.01 Aktiv høyttaler
    Systemstereo