Denne Camera Driver-programvaren brukes til å kjøre kameraet på datamaskiner som bruker Mac OS 11 eller 12. Dette gjelder kun for kameraoppdateringen som støtter Mac OS 11 eller 12, og støtter ikke noen kameraoppdatering som ikke har en kobling til denne siden.

Systemkrav

Operativsystemer

• Mac OS 11, 12

Maskinvare for datamaskin

• Mac-datamaskiner med Apple Silicon

Last ned og installer

Installasjonsinstruksjoner

Klikk på Download-knappen (Last ned) for å laste ned Camera Driver. Gå tilbake til Firmware Update-hovedsiden (Fastvareoppdatering) for å finne ut hvordan du installerer og oppdaterer, og følg prosedyren som beskrives.

• Nedlastingsfil: Camera_Driver_2110a.dmg
  • Filestørrelse: 158 KB (158 277 byte)