• NWZ-F805
  • NWZ-F806
  • NWZ-M504
  • NWZ-W273
  • NWZ-W273S
  • NWZ-W274S
  • NWZ-WH505
  • NWZ-Z1040
  • NWZ-Z1050
  • NWZ-Z1060
  • NWZ-B183F
  • NW-A25

Om denne nedlastingen

Content Transfer for Mac er en programvare som kan brukes til å overføre musikk, videoer, bilder, podkaster og spillelister på en enkel måte. Du kan bruke dra-og-slipp-funksjonen til å flytte filene fra iTunes til din Walkman. Programvaren flytter automatisk filene til de riktige mappene på spilleren.

• Filformater for overføring
    Musikk: .mp4, .3gp, .m4a, .oma, .wma, .mp3, .wav, .flac, .ape, .aiff og .aif
    Video: .mp4, .m4v og .wmv
    Bilde: .jpg
  • Automatisk overføringsfunksjon

MERK: Content Transfer for Mac-programvaren støtter dataoverføring fra iTunes 11.0 eller nyere.
MERKNAD til macOS 11-brukere: Spillelister som opprettes med macOS 11-musikkappen, kan ikke dras og slippes. Du kan imidlertid dra og slippe annet musikkinnhold enn spillelister.

Systemkrav

Den siste fastvareversjonen er kompatibel med de fleste vanlige versjonene av Mac OS:
VIKTIG: Støttes ikke av andre operativsystemer enn det som er spesifisert.

• macOS 10.14, 10.15, 11

Følgende systemer støttes ikke:

• Selvbygde datamaskiner eller operativsystemer
  • Oppgraderte operativsystemer
  • Miljøer med flere operativsystemer på samme maskin
  • Miljøer med flere skjermer på samme maskin

Filinformasjon

Filnavn

• ContentTransfer.dmg

Filversjon

• Versjon 1.8 (1.8.0.03300)

Filstørrelse

• 9.8 MB (9 845 650 byte)

Utgivelsesdato

• 06-05-2021

Klargjøring

• Når denne filen installeres, må du kontrollere at du er logget på som administrator eller som en bruker med administratorrettigheter.
  • For å sikre at ikke noe annet program forhindrer installasjonen, bør du lagre alt arbeid og lukke alle andre programmer.

Last ned og installer

Sørg for å logge på datamaskinen som administrator.

1. Les gjennom og godta vilkårene og betingelsene
  2. Last ned filen til datamaskinen
  3. Lukk alle programmer som er i gang på datamaskinen
  4. Dobbeltklikk på den lagrede filen, og følg instruksjonene på skjermen
    MERKNAD for macOS 10.15 (eller nyere): Dialogvinduet Content Transfer would like to access files on a removable volume (Content Transfer vil ha tilgang til filer på et flyttbart volum) vises når programvaren oppdager en Walkman. Trykk på OK for å fortsette.

5. Når du får en melding om at oppgraderingen er fullført, klikker du på Close (Lukk).

Når installasjonsprosedyren er fullført, startes Content Transfer for Mac-programvaren automatisk.

MERK: iTunes-mappen eksisterer kanskje ikke på macOS 10.15 (eller nyere). Velg Music (Musikk) eller Custom (Egendefinert) for innstillingen Auto Transfer Folder (Automatisk overføring av mappe).