Artikkel-ID : 00229089 / Sist endret : 27.06.2019

Sound Organizer-versjon 1.6.2

Les gjennom de viktigste endringene nedenfor før du utfører oppdateringene.

Viktige merknader

VIKTIG: Vær oppmerksom på at du ikke kan bruke en eldre versjon når oppdateringen er installert.

• Internett-tilkobling og IP-adresse

Brukerdata, for eksempel IP-adresse eller enhetsinformasjon, brukes når produktet er koblet til Internett for å oppdatere programvare eller motta tredjepartstjenester.
      Ved programvareoppdateringer kan disse brukerdataene sendes til oppdateringsserveren vår for å gi deg riktig programvareoppdatering for enheten.
      Hvis du ikke vil oppgi slike brukerdata, må du ikke slå på den trådløse Internett-funksjonen eller sette i en kabel for å koble til Internett.

Du kan laste ned systemprogramvaren (fastvaren) for Sound Organizer-versjon 1.6.2 etter at du har godtatt merknadene ovenfor.