• VEKT PÅ HOVEDENHET – KUN HUS

3,1 kg

• STØRRELSE PÅ SUBWOOFER (B x H x D)

190 x 382 x 386 mm

• VEKT PÅ SUBWOOFER

8,1 kg

• STØRRELSE PÅ HOVEDENHETEN – KUN HUS (B x H x D)

1000 x 64 x 99 mm

• Forsterkertype

S-Master HX

• Utgangseffekt (totalt)

400 W

• Subwoofer-type

Trådløs subwoofer

• Bluetooth®-versjon

versjon 4.2

• Inngangs- og utgangsterminaler

HDMI™(ARC), optisk lydinngang, Analog inn (stereo mini), USB type A, Ethernet

• IEEE802.11-versjon

11a/b/g/n (2,4 GHz / 5 GHz)

• HDCP2.2

Ja

• Bluetooth®

RX (mottaker) / TX (sender)

• NFC

Nei

• 4K/60p/YUV4:4:4

Ja

• Dolby Vision™-kompatibel

Ja

• HDMI® CEC

Ja

• HLG (Hybrid Log-Gamma)

Ja

• BRAVIA® Sync

Ja

• HDR

Ja

• HDCP2.2

Ja

• Antall innganger/utganger

Inngang/utgang: 2/1 (ARC)

• Bluetooth® (mottaker)

SBC, AAC, LDAC™

• HDMI-inngang

Dolby® Digital, Dolby Digital Plus™, Dolby® TrueHD, Dolby Atmos®, Dolby® Dual mono, DTS®, DTS-HD High Resolution Audio™, DTS-HD Master Audio™, DTS-ES™, DTS 96/24, DTS:X™, LPCM (2-kanals / 5.1-kanals / 7.1-kanals), DSD (2-kanals / 5.1-kanals)

• USB

DSD (.dsf/.diff), Wav, Flac, Alac (bare .m4a), AIFF, HE AAC, AAC, mp3, Monkey Audio, WMA, Ogg Vorbis

• Optisk inngang

Dolby® Digital, Dolby® Dual mono, DTS®, LPCM 2-kanals

• Bluetooth® (sender)

SBC, LDAC™

• Virtuell omgivelseslydteknologi

S-Force PRO / Vertical Surround Engine

• Lydeffekt

Nattmodus, Talemodus

• Efekty Lydmodus

Automatisk lyd, Kino, Musikk, Game Studio, Nyheter, Sport, Standard

• Subwoofer

1

• soundbarhøyttaler

1

• Høyttalerstruktur

3.1-kanals

• Nettverksfunksjon

Chromecast innebygget, fungerer med Google Assistant, Spotify Connect (denne funksjonen blir tilgjengelig i en fremtidig fastvareoppdatering), DLNA (denne funksjonen blir tilgjengelig i en fremtidig fastvareoppdatering.)

• Trådløs lyd i flere rom

Ja

• Trådløs TV-tilkobling

Ja

• Trådløs omgivelseslyd (med valgfrie trådløse høyttalere)

Ja

• Trådløs omgivelseslyd

Nei

• Strømforbruk (i Remote Start-modus)

BAR 0,5 W / SW 0,5 W (nettverk/Bluetooth® standby av)

• Strømforbruk

BAR 52 W / Subwoofer 20 W

• Kan monteres på veggen

Ja (med brakett som følger med)

• Av/på-knapp for trådløst/trådløse nettverk

Hvis du vil slå det trådløse nettverket av, koble til en nettverkskabel og trykke på HOME-knappen, velger du følgende. 1.[Setup] (Oppsett) -> [Advanced Settings] (Avanserte innstillinger) -> [Network Settings] (Nettverksinnstillinger -> [Internet Settings] (Internett-innstillinger) -> [Wired LAN Settings] (Kablede nettverksinnstillinger) -> [Auto] 2. [Setup] (Oppsett) -> [Advanced Settings] (Avanserte innstillinger) -> [System Setting] (Systeminnstilling) -> [Network/Bluetooth Standby] (Nettverk/Bluetooth-standby) -> [Off] (Av).

• Strømforbruk (nettverksstandbymodus) – terminaler

2,4 W (Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth, alle terminaler og nettverk som er tilkoblet) *Wi-Fi- og Ethernet-porten har en lyddataspesifikk ruterfunksjon.

• Strømforbruk (standby-modus)

0,5 W

• Standby-modus aktivert

Etter 20 minutter

• Nettverksstandbymodus aktivert – terminaler

Etter 20 minutter (Ethernet, Wi-Fi®, Bluetooth®)

• Strømforbruk (av-modus)

ikke tilgjengelig

• Fjernkontroll
    • Batterier til fjernkontrollen
    • Optisk kabel, brakett for veggmontering