• Mål (B x H x D)

B 430 x H 50 x D 265 (mm)

• Vekt

3,8 kg

• Lydformat

AAC (.AAC, .mka), HEAAC v.1 / v.2 / level2, WMA9 Standard (.WMA), LP cm (.mka), DSD - DSDIFF / DSD (.dff, .dsf), FLAC (.flac, .fla), AIFF (.aiff, .aif), ALAC (.m4a), Dolby® Digital (.ac3, .mka), WMA10 Pro, Vorbis

• Bildeformat

JPEG (.jpg, .jpeg), GIF (.gif), PNG (.png), MPO MPF 3D (.mpo), BMP (.bmp)

• Plate

Ultra HD Blu-ray™, BD-ROM, Stereoskopisk 3D (Profile 5), SA-CD (SA-CD/CD) Avspilling, DVD-Video, DVD-lyd, DVD-R, DVD-R, DVD-RW, DVD-RW, Dobbeltlags-DVD-R, Dobbeltlags-DVD-R, DVD+R, DVD+RW, Dobbeltlags-DVD+R, CD (CD-DA), CD-R/-RW

• Videoformat

MPEG-1 Video / PS (.mpg .MPEG, .mkv) .VOB, .VRO, MPEG-2 Video / PS, TS (.mpg.MPEG, .m2ts, .mts, .mkv) .VOB, .VRO, MPEG-4 AVC (.mkv, .mp4, .m4v, .m2ts, .mts), MPEG-4/AVC (.mov, 3gp, .3g2, .3gpp, .3gpp2, .flv), Xvid (.avi, .mkv), WMV9 (.wmv, .asf, .mkv), AVCHD Disc-format, VC1 (.m2ts, .mts, .mkv), Motion JPEG (.mov, .avi)

• Bluetooth®

Bluetooth® TX, LDAC

• dts

DTS:X (bitstrøm ut) / DTS-dekoding (7.1-kanals)

• Dolby®

Dolby Atmos® / Dolby® True HD-dekoding (7.1 kanaler)

• Sertifisert høyoppløselig lyd

Ja

• DSEE-HX

Ja

• Bildefunksjon

4K-oppskalering (60p), HDR → SDR-konverterer, dype farger (12 biter), , 24p True Cinema

• Wi-Fi® MIMO

Ja

• Streaming

4K-strømming, 3D-streaming, Live-strømming

• Funksjoner

Skjermspeiling (Wi-Fi® Miracast), DMP (Digital mediespiller), DMR (Digital Media Renderer)

• Innebygd Wi-Fi®

Ja (2,4 GHz / 5 GHz)

• Funksjoner

Barnesikring, Foreldrekontroll, BRAVIA® Sync, Automatisk av-funksjon (automatisk standby)

• Inngang og utgang

HDMI-utgang(er): 2 (bak), Koaksial(e) lydutgang(er): 1 (på baksiden), USB-inngang(er): 1 (foran), Ethernet-tilkobling(er): 1 (på baksiden)

• Strømforbruk

under betjening, under standby

• Strømforbruk (nettverksstandbymodus) – terminaler

1,0 W (Ethernet, HDMI CEC, USB) / 1,3 W (WiFi, Bluetooth®) / 2,0 W (alle terminaler og nettverk som er tilkoblet)

• Standby-modus aktivert

Etter 20 minutter

• Strømforbruk (av-modus)

ikke tilgjengelig

• Av/på-knapp for trådløst/trådløse nettverk

For å aktivere/deaktivere trådløs tilkobling angir du [Internet Settings] (Internett-innstillinger) i [Network Settings] (Nettverksinnstillinger) til [Wireless Setup] (Trådløst oppsett)

• Nettverksstandbymodus aktivert – terminaler

Etter 20 minutter (Ethernet, HDMI CEC, USB, WiFi, Bluetooth®)

• Strømforbruk (standby-modus)

0,4 W

• Fjernkontroll: RMT-VB310E
    • Batterier: Type AAA x 2