Tilpasning som aldri før.
  Vi presenterer Android™ 13

  Den nye versjonen av Android-programvaren, Android 13, har blitt lansert, og med denne nye versjonen har tilpasnings- og underholdningsalternativene blitt finjustert for å imøtekomme dagens brukervennlighetsbehov og -standarder.

  Nå kan fargetemaet til appikonene på startskjermen tilpasses. QR-kodeskanneren kan åpnes på en enkel måte i det nye Hurtiginnstillinger-panelet, og du kan også bruke panelet til å lukke apper som du ikke bruker. Du kan nå bruke forskjellige språk i ulike apper, alt etter eget behov. Du kan dele lyd med flere venner samtidig med den nye Bluetooth® LE Audio-funksjonen.

  I tillegg forbedrer en ny livestreamingfunksjon i appen for ekstern skjerm underholdningsmulighetene til Xperia-enheten din mer enn noen gang.

  Nå er de her. Sjekk ut de nye Android 13-funksjonene nedenfor.

  Tilpass fargetemaet

  Hva får deg til å endre bakgrunnen på Xperia-enheten din? Er det for å komme i et annet humør? Fordi vinteren har kommet? Uansett hva grunnen er, har du sannsynligvis tilpasset startskjermen ved å endre bakgrunnen.

  Med Android 13 kan du imidlertid tilpasse enheten din enda mer ved å endre aspekter som fargetemaet til Hurtiginnstillinger-panelet og appikonene som støttes av Android-startappen, slik at fargene automatisk samsvarer med den gjeldende bakgrunnen.

  Bare hold inne et tomt sted på startskjermen, og konfigurer innstillingene derfra. Det tar ikke et minutt engang.

  Tilpass Xperia-enheten for å få litt ekstra farge i hverdagen.

  Nytt Hurtiginnstillinger-panel

  Du kan ha opplevd at batteriet i Xperia-enheten lader seg ut raskere enn du hadde trodd, eller at Xperia-enheten plutselig fryser minst én gang. Det kan være at du i disse tilfellene hadde for mange apper oppe samtidig uten at du var klar over det.

  Android 13 har blitt oppdatert med en ny funksjon i Hurtiginnstillinger-panelet som viser deg en liste over forgrunnsapper (A).

  Med denne listen kan du enkelt finne ut hvilke aktive apper du ikke trenger å ha oppe og lukke dem med et enkelt trykk på knappen ved siden av appnavnet. Du kan også åpne QR-kodeskanneren på en enkel måte via dette nye Hurtiginnstillinger-panelet (B).

  Det nye panelet kommer til å gjøre Xperia-enheten mer effektiv og mye enklere å bruke. Det er alltid kjærkomment, ikke sant?

  Vil du se noe på et annet språk?

  Det finnes mange flerspråklige personer i verden. Det kan hende at de som er flerspråklige, vil bruke Xperia-enheten sin på et hovedspråk og enkelte apper på et annet språk. Tidligere måtte du endre språkinnstillingen for alt på Xperia-enheten for å endre språk, selv når det bare var nødvendig for én app. Det er ikke ideelt.

  Android 13 løser dette problemet ved at du kan ta i bruk en bestemt språkinnstilling i apper som støtter denne funksjonen. Du kan nå bruke disse appene på ditt foretrukne språk med en gang du åpner dem.

  Spar tid og naviger i vår internasjonale verden på en mer praktisk måte enn noen gang.

  Ha det gøy med å dele lyd.

  Hvis du er sammen med vennene dine, kan det hende at du vil dele ting du liker med dem. Det er naturlig. Du vil helt sikkert dele musikken du liker med dem også.

  Nå kan du dele lyd på en ny måte ved hjelp av den nye funksjonen i Android 13 som heter Bluetooth LE Audio. Med denne funksjonen kan du sende lyd trådløst fra Xperia-enheten din til flere venners kompatible hodetelefoner samtidig. Du kan også motta delt lyd fra en LE Audio-kildeenhet sammen med flere venner og lytte til musikk sammen på deres respektive hodetelefoner.

  Du trenger ikke å bekymre deg for at lyden blir for høy og forstyrrer de rundt deg.

  Bare del lyd med vennene dine og ha det gøy.

  *I noen land og regioner blir LE Audio lansert i en programvareoppdatering etter Android 13-oppdateringen.

  Livestream nå.

  La oss si at du har kommet til et sted med en fantastisk utsikt. Tenk deg om du kunne livestreame den utsikten i sanntid til vennene dine, eller til og med til mennesker over hele verden.

  Med tidligere Android-versjoner kunne du koble til et kompatibelt kamera med appen for ekstern skjerm og bruke Xperia-enheten som søker.

  I Android 13 har den appen nå en ny livestreamingfunksjon. Når du tar opp en video av høy kvalitet på et kompatibelt kamera, kan du også streame den via en videostreamingtjeneste. Høres ikke det bra ut?

  Du trenger ikke å være proff for å dele innholdet ditt med andre – alt du trenger, er ideene dine og Xperia-enheten din for å vise frem innholdet ditt for hele verden.

  Merk at denne artikkelen ikke er produktspesifikk. Funksjoner og funksjonaliteter som er beskrevet kan derfor variere avhengig av enheten din og/eller programvareversjonen.

  Android og Google Play er varemerker som tilhører Google LLC.