Artikkel-ID : 00237613 / Sist endret : 15.06.2020

Xperia Companion

Oppdateringer og reparasjoner av programvare

Xperia Companion er en enkel måte å installere nye programvareoppdateringer og reparere programvare på – det er også en rask og enkel måte å løse problemer med ytelsen på.

Merk
    • Du kan ikke bruke Xperia Companion til å gjenopprette innhold på Xperia-smarttelefoner lansert fra og med 2019. Bruk Google Disk til å sikkerhetskopiere og gjenopprette innhold.
    • Fra juni i 2020 kommer vi til å avslutte støtten for iCloud Backup-funksjonen som brukes til å overføre data fra iOS-telefoner til Xperia-smarttelefoner lansert før 2018. Du kan fortsatt bruke iTunes Backup til å overføre data fra iOS-telefoner til Xperia-smarttelefoner lansert før 2018.

Xperia Companion er tilgjengelig for Windows og Mac OS. Klikk på koblingene nedenfor for å finne relevante installasjonsinstruksjoner og systemkrav.

Xperia Companion for Windows

Xperia Companion for Mac OS