Artikkel-ID : 00237613 / Sist endret : 21.12.2023Skriv ut

Xperia Companion

  Oppdateringer og reparasjoner av programvare

  Xperia Companion er en enkel måte å installere nye programvareoppdateringer og reparere programvare på – det er også en rask og enkel måte å løse problemer med ytelsen på.

  Merk
  • Xperia Companions sikkerhetskopieringsfunksjon kommer ikke lenger til å være tilgjengelig etter desember 2023 på noen enheter. Funksjonene for sikkerhetskopiering, overføring, bla gjennom, musikk og bilder kommer til å bli fjernet, men gjenopprettingsfunksjonen kommer til å kunne brukes i en bestemt periode. Følg de oppgitte prosedyrene for modellen din på nettstedet for kundestøtte for å utføre en programvareoppdatering eller for å sikkerhetskopiere, overføre eller bla gjennom musikk og bilder.
  • Xperia Companions programvareoppdateringsfunksjon kan ikke brukes på Xperia-smarttelefoner som lanseres i mai 2022 eller senere.
  • På Xperia-smarttelefoner som lanseres i mai 2022 eller senere, må du konfigurere dataoverføringsinnstillingen på Xperia-smarttelefonen når du kobler den til datamaskinen din. Når du har koblet den til datamaskinen din med en USB-kabel, finner og trykker du på [Innstillinger] > [Enhetstilkobling] > [USB], og deretter velger du [Filoverføring] for [Bruk USB til].
  • Fra juni i 2020 kommer vi til å avslutte støtten for iCloud Backup-funksjonen som brukes til å overføre data fra iOS-telefoner til Xperia-smarttelefoner lansert før 2018. Du kan fortsatt bruke iTunes Backup til å overføre data fra iOS-telefoner til Xperia-smarttelefoner lansert før 2018.
  • Du kan ikke bruke Xperia Companion til å gjenopprette innhold på Xperia-smarttelefoner lansert fra og med 2019. Bruk Google Disk til å sikkerhetskopiere og gjenopprette innhold.

  Xperia Companion er tilgjengelig for Windows og Mac OS. Klikk på koblingene nedenfor for å finne relevante installasjonsinstruksjoner og systemkrav.

  Xperia Companion for Windows

  Xperia Companion for Mac OS