Personvernforespørsler
Hvordan får jeg en kopi av opplysningene mine eller ber om at de slettes?
Hvis du ønsker å få tilgang til, korrigere, slette, anonymisere eller på annen måte administrere personopplysningene dine, kan du sende inn en forespørsel via Sonys personvernportal. Du kan også åpne dette skjemaet fra delen Kontakt oss i Sony Europes retningslinjer for personvern.
Personvernportalen gir deg mulighet til å sende forespørselen på en sikker måte direkte til personvernteamet vårt. For å behandle forespørselen blir du bedt om å bekrefte identiteten din og oppgi informasjonen som kreves for å validere den.
Når bør jeg bruke personvernportalen?
Bruk personvernportalen til:
- Forespørsler om tilgang til opplysninger
- Forespørsler om sletting eller anonymisering av opplysninger
- Forespørsler om sletting av HES-data i skyen (Sony | Sound Connect)
- Forespørsler om å melde seg av nyhetsbrev
- Personvernrelaterte forespørsler om en My Sony-konto
- Personvern- eller GDPR-spørsmål for barn eller personer under 18 år
Hvem regulerer opplysningene mine?
Personopplysningene dine reguleres av Sony Europes retningslinjer for personvern.
Retningslinjene for personvern forklarer:
- Hvilke personopplysninger som samles inn
- Hvordan personopplysningene dine brukes
- Hvordan personopplysningene dine beskyttes
- Hvilke rettigheter du har når det gjelder personopplysningene dine
Hvordan melder jeg meg av nyhetsbrev?
Du kan melde deg av ved å:
- Klikke på avmeldingskoblingen i markedsførings-e-poster fra Sony
- Administrere kommunikasjonsinnstillingene i My Sony-kontoen din
- Hvis du ikke kan oppdatere innstillingene selv, kan du sende inn en forespørsel via personvernportalen.
Viktig:
Hvis du abonnerer på nyhetsbrev med flere e-postadresser, må du melde av hver e-postadresse separat.
Enkelte selskaper i Sony-gruppen administrerer sine egne nyhetsbrev og personvernprosesser. I slike tilfeller må du kanskje kontakte det aktuelle selskapet direkte.
Sletting av konto
Hvis du vil slette My Sony-kontoen din, logger du på kontoen og velger Fjern konto i kontoinnstillingene.
Hvis du ikke kan slette kontoen selv, kan du sende inn en forespørsel via personvernportalen.
Denne artikkelen er oversatt av en maskin. Maskinoversettelser tar ikke hensyn til kontekst og er ikke nødvendigvis en perfekt gjengivelse av den engelske versjonen av innholdet.