Artikkel-ID : 00281216 / Sist endret : 01.08.2022Skriv ut

XEA10-vertsapp

Nedlasting av XEA10-vertsappen

Hvis nedlastingstjenesten ikke lenger er tilgjengelig på Google Play Store, kan du laste ned appen ved å klikke på knappen nedenfor.

Merk
    • Vær oppmerksom på at denne tjenesten kan avsluttes uten forvarsel.
    • Sørg for å gå til nettstedet fra din Android-smarttelefon når du laster ned noe.
    • Nedlasting eller installering av appen fra andre kilder enn Google Play Store kan føre til skade på Android-smarttelefonen eller tap av data.

Når du laster ned appen, må du endre innstillingene på Android-smarttelefonen på følgende måte.

• Android 7 eller eldre versjoner: Finn og trykk på [Innstillinger] > [Sikkerhet]. Trykk på bryteren [Apper for ukjente kilder] for å aktivere funksjonen, og trykk deretter på [OK]. Av sikkerhetsgrunner må du deaktivere denne funksjonen etter at nedlastingen er fullført.
    • Android 8 eller nyere: Følgende melding kan vises etter at du har lastet ned appen: «Av sikkerhetsgrunner kan ikke smarttelefonen installere ukjente apper fra denne leverandøren». Hvis denne meldingen vises, gjør du følgende. Trykk på [Innstillinger] i meldingsdialogboksen, og trykk deretter på [Tillat apper fra denne leverandøren].