Viktig informasjon relatert til den nylige oppdateringen til Windows 8.1

Tilgjengelighet av oppdaterte drivere for Windows 8.1 på VAIO

For å sikre en optimal opplevelse med Windows 8.1 på din VAIO, vil enkelte drivere og verktøy kreve en oppdatering etter at du har oppdatert til Windows 8.1.

Våre ingeniører holder for tiden på med å teste disse driverne slik at vi kan sikre en feilfri bruk av de på din VAIO. Det er viktig å se om drivere som er kompatibel med Windows 8.1 er tilgjengelig. Vi anbefaler at du sjekker vår nedlastingsseksjonen eller kjører VAIO Update for å sikre best mulig funksjonalitet. Se etter spesielle begrensninger som er oppdaget etter oppdateringen til Windows 8.1.

Eksterne enheter som ikke lenger lader via USB på en datamaskin med Windows 8.1

Det ble nylig oppdaget at enkelte produkter ikke lader som de skal når de kobles til en USB-port på en datamaskin som kjører Windows 8.1. Windows 8.1 er en ny versjon av operativsystemet som ble sluppet av Microsoft® den 18. oktober 2013.

Sony produkter dette gjelder(Se modelldetaljer)

  • Cyber-shot® kamera
  • Handycam® videokamera
  • Action Cam (inkluderer Live-view fjernkontroll)
  • Hodetelefoner
  • Hodemontert skjerm
  • Bærbar forsterker for hodetelefoner
  • Bærbart batteri

Årsak

Det virker som dette problemet skyldes en endring av spesifikasjonene til USB-grensesnittet i Windows 8.1. Det opptrer ikke på datamaskiner som kjører Windows 8 eller tidligere versjoner av Windows.

Løsning

Microsoft har sluppet en driveroppdatering via Windows Update som løser dette problemet. Hvis datamaskinen din er satt opp til automatisk oppdatering via Windows Update vil det ikke være behov for ytterligere trinn. Men hvis datamaskinen din ikke installerer oppdateringer til Windows automatisk, eller hvis du fortsatt har problemer med dette, kan du installere driveroppdateringen manuelt.