• NW-A25
  • NW-A25HN
  • NW-A26HN
  • NW-A27HN
  • NW-A35
  • NW-A35HN
  • NW-A36HN
  • NW-A37HN
  • NW-A45
  • NW-A45HN
  • NW-A46HN
  • NW-A47

Om denne nedlastingen

«Content Transfer for Mac» er en programvare som kan brukes til å overføre musikk, videoer, bilder, podcaster og spillelister på en enkel måte. Du kan bruke dra-og-slipp-funksjonen til å flytte filene fra iTunes til din Walkman®. Programvaren flytter automatisk filene til de riktige mappene på spilleren.

• Filformater for overføring
    Musikk: .mp4, .3gp, .m4a, .oma, .wma, .mp3, .wav, .flac, .ape, .aiff og .aif
    Video: .mp4, .m4v og .wmv
    Bilde: .jpg
  • Automatisk overføringsfunksjon

Merk: Content Transfer for Mac-programvaren støtter dataoverføring fra iTunes 11.0 eller nyere.
Merknad til macOS 11-brukere: Spillelister som opprettes med macOS 11-musikkappen, kan ikke dras og slippes. Du kan imidlertid dra og slippe annet musikkinnhold enn spillelister.

Systemkrav

Den siste fastvareversjonen er kompatibel med de fleste vanlige versjonene av Mac OS:
VIKTIG: Støttes ikke av andre operativsystemer enn de som er spesifisert nedenfor.

• macOS 10.13–11

Følgende systemer støttes ikke:

• Denne versjonen er ikke kompatibel med modeller som er utstyrt med Apple M1-brikken.
  • Selvbygde datamaskiner eller operativsystemer
  • Oppgraderte operativsystemer
  • Miljøer med flere operativsystemer på samme maskin
  • Miljøer med flere skjermer på samme maskin

Filinformasjon

Filnavn

• ContentTransfer.dmg

Filversjon

• Versjon 1.7 (1.7.0.01060)

Filstørrelse

• 9.39 MB (9 846 273 byte)

Utgivelsesdato

• 16-02-2021

Klargjøring

• Når denne filen installeres, må du kontrollere at du er logget på som administrator eller som en bruker med administratorrettigheter.
  • For å sikre at ikke noe annet program forhindrer installasjonen, bør du lagre alt arbeid og lukke alle andre programmer.

Last ned og installer

Sørg for å logge på datamaskinen som administrator.

1. Les gjennom og godta vilkårene og betingelsene
  2. Last ned filen til datamaskinen
  3. Lukk alle programmer som er i gang på datamaskinen
  4. Dobbeltklikk på den lagrede filen, og følg instruksjonene på skjermen
    Merknad for macOS 10.15 (eller nyere): Følgende dialogboks vises når programvaren oppdager Walkman-enheter på macOS 10.15 eller nyere. Trykk på «OK».

tillat tilgang

5. Når du får en melding om at oppgraderingen er fullført, klikker du på [Close] (Lukk).

Når installasjonsprosedyren er fullført, startes «Content Transfer for Mac»-programvaren automatisk.

Merk: iTunes-mappen eksisterer kanskje ikke på macOS 10.15 (eller nyere). Velg Music (Musikk) eller Custom (Egendefinert) for innstillingen Auto Transfer Folder (Automatisk overføring av mappe)