Denne Camera Driver-programvaren brukes til å kjøre hovedenhetsprogramvaren på mac OS-datamaskiner. Dette gjelder for hovedenhetens programvareoppdatering som støtter Mac OS 11 eller 12 og støtter ikke hovedenhetens programvareoppdatering uten en kobling til denne siden.

Systemkrav

Operativsystemer

• Mac OS 10.14, 10.15, 11, 12

Maskinvare for datamaskin

• Intel-prosessor i Mac-datamaskiner

MERK: Fungerer ikke på modeller med Apple Silicon

Last ned og installer

Installasjonsinstruksjoner

Last ned Camera Driver fra knappen Download (Nedlasting) ovenfor. Gå tilbake til hovedsiden for fastvareoppdateringer for å finne ut hvordan du installerer og oppdaterer.

• Nedlastingsfil: Camera_Driver_2102a.dmg
  • Filestørrelse: 130 KB (129 582 byte)