• SRS-RA3000
  • SRS-RA5000

Fordeler og forbedringer

• Legger til støtte for Amazon Music HD 360 Reality Audio, tilgjengelig via Amazon Music HD
  • Oppdaterer Chromecast built-in for Audio v1.44 for å støtte Google Cast 360 Reality Audio

VIKTIG: Denne fastvareoppdateringen må utføres for at du skal fortsette å kunne bruke musikkdistribusjonstjenesten Chromecast built-in. Den blir automatisk installert når det finnes en tilgjengelig aktiv nettverkstilkobling, og enheten ikke er i bruk.

Systemkrav

• En Android-enhet (versjon 5.0 eller nyere) eller en iOS-enhet (iOS 11.0 eller nyere)
  • En aktiv Internett-tilkobling
  • Den nyeste versjonen av Sony | Music Center-appen må være installert
  • Høyttaleren må være koblet til Android- eller iOS-enheten din

Filinformasjon

Filnavn

• Oppdatering til fastvareversjon 1.12

Filversjon

• 1.12

Utgivelsesdato

• 06-04-2021

Klargjøring

Kontroller fastvareversjonen.

Hvis versjonen vises som eldre enn 1.12, anbefaler vi på det sterkeste at du oppdaterer fastvaren. Hvis du er usikker, er det enkelt å sjekke hvilken fastvareversjon du har for øyeblikket:

1. Skru på høyttaleren.
  2. Start Sony | Music Center-appen.
  3. Koble høyttaleren til Sony | Music Center-appen.
  4. Velg Settings (Innstillinger).
  5. Velg System.
  6. Kontroller fastvareversjonen (tallene i den røde boksen).
    Høyttalerens gjeldende fastvareversjon

Last ned og installer

Programvaren blir automatisk oppdatert til den nyeste fastvareversjonen når enheten er koblet til Internett via et Wi-Fi-nettverk. Hvis du får en oppdateringsmelding når du kobler til Sony | Music Center-appen, følger du instruksjonene for å utføre oppdateringen. Det blir fra tid til annen levert programvareoppdateringer når en ny funksjon blir tilgjengelig eller når oppdateringen kreves for stabil bruk.

Viktig merknad

• Du kan ikke deaktivere den automatiske oppdateringen av programvaren.
  • Tidligere versjoner av programvaren kan ikke hentes.
  • Ikke slå av eller bruk produktet under oppdateringen.
  • Lisensavtalen for sluttbrukere (EULA) til Sony må godtas for å kunne installere programvareoppdateringen.
  • Programvaren til dette produktet blir automatisk oppdatert fra tid til annen, og du kan ikke velge eller nekte å laste ned denne automatisk oppdaterte programvaren.
  • Under oppdateringen blinker Power-indikatoren (av/på) (grønn) raskt, og mens oppdateringsdataene lastes ned, blinker LINK-indikatoren (gul) også samtidig.