• ILME-FX6T
  • ILME-FX6TK
  • ILME-FX6V

Content Browser Mobile er en applikasjon som gjør det mulig for deg å fjernkontrollere følgende funksjoner ved hjelp av den trådløse adapteren CBK-WA100 eller CBK-WA101 og et Wi-Fi-kompatibelt, profesjonelt videokamera fra Sony:

• Direkte betjening
  • Søk
  • Overføring
  • Handlingsutkast
  • Planning Metadata
  • TC-kobling
  • Enhetsinnstillinger

For mer informasjon kan du gå til hjelpesiden https://helpguide.sony.net/promobile/cbm/v2/en/index.html

Klikk på den aktuelle knappen nedenfor for å laste ned Content Browser Mobile-applikasjonen for Android eller iOS.
Content Browser Mobile i Google Play
Content Browser Mobile i App Store