• HAP-S1
  • HAP-Z1ES

Nødvendige nedlastinger

Les dette avsnittet før du laster ned filen.

Filen HAPMusicTransfer_13009060.exe må lastes ned til den nylig opprettede mappen på datamaskinen din.
Kontroller at det ikke er noen andre filer enn den nedlastede filen i mappen.

Om denne nedlastingen

Fordeler og forbedringer

HAP Music Transfer for Windows er et program som overfører musikkfiler som er lagret på datamaskinen din, til HDD-lydspilleren.

• Det er lagt til knapper for Explore HAP (Utforsk HAP) og Help (Hjelp) i Setup Console (Oppsettskonsoll)
  • Forbedrer filoverføringen til enheten

Systemkrav

Operativsystemer

• Windows 10
  • Windows 8.1

Filinformasjon

Filnavn

• HAPMusicTransfer_13009060 for HAPS1

Filversjon

• 1.30

Filstørrelse

• 5.58 MB

Utgivelsesdato

• 24-11-2015

Klargjøring

Viktige merknader

• Når denne filen installeres, må du kontrollere at du er logget på som administrator eller som en bruker med administratorrettigheter.
  • For å sikre at ikke noe annet program forhindrer installasjonen, bør du lagre alt arbeid og lukke alle andre programmer. Oppgavelinjen må være tømt for programmer før du fortsetter.
  • Det anbefales på det sterkeste at du skriver ut denne bruksanvisningen og bruker den som referanse under installasjonen.

Last ned og installer

Systemkrav

Denne programvaren krever en datamaskin som oppfyller følgende krav:

Merk: Denne programvaren støttes ikke på datamaskiner med oppgraderte operativsystemer eller miljøer med flere operativsystemer på samme maskin.

• Ett av følgende Microsoft Windows-operativsystemer:
    • Windows 10
    • Windows 8.1
  • Skjermoppløsning: 1024 x 768 eller mer
    Merk: Vi kan ikke garantere at denne programvaren fungerer på alle datamaskiner, selv om datamaskinen oppfyller systemkravene ovenfor. Følgende systemer støttes heller ikke:
    • Selvbygde datamaskiner eller operativsystemer
    • Oppgraderte operativsystemer
    • Miljøer med flere operativsystemer på samme maskin
    • Miljøer med flere skjermer på samme maskin

Instruksjoner for nedlasting og installasjon

Fremgangsmåten har blitt endret for å øke sikkerhetsnivået.

1. Last ned filen HAPMusicTransfer_13009060.exe til en nylig opprettet midlertidig mappe (merk denne katalogen for referanse) på datamaskinen din.
  2. Gå til katalogen der filen ble lastet ned. Kontroller at det ikke er noen andre filer enn den nedlastede filen i mappen. Dobbeltklikk på filen HAPMusicTransfer_13009060.exe.
  3. Hvis skjermbildet User Account Control (Brukerkontokontroll) vises, klikker du på Yes (Ja) eller Continue (Fortsett).
  4. På skjermbildet Welcome to the InstallShield Wizard for HAP Music Transfer (Velkommen til installasjonsveiviseren for HAP Music Transfer) klikker du på Next (Neste).
  5. I dialogvinduet License Agreement (Lisensavtale) leser du avtalen, og hvis du godtar den, velger du I accept the terms of the license agreement (Jeg godtar vilkårene i lisensavtalen). Klikk deretter på Next (Neste) for å fortsette.
  6. På skjermbildet Select Type (Velg type) velger du Complete (Fullfør), og deretter klikker du på Next (Neste).
    Merk: Hvis du vil endre installasjonsplasseringen, velger du Custom (Egendefinert). Klikk deretter på Neste (Neste).
  7. På skjermbildet Ready to Install the Program (Klar til å installere programmet) klikker du på Install (Installer).
  8. Skjermbildet Setup Status (Oppsettstatus) viser installasjonsfremdriften. Vent til installasjonen er fullført.
  9. På skjermbildet InstallShield Wizard Complete (Installasjonsveiviser fullført) klikker du på Finish (Fullfør) for å avslutte installasjonsprogrammet.

Merk: Hvis Yes, I want to launch HAP Music Transfer now (Ja, jeg vil starte HAP Music Transfer nå) er merket av, starter HAP Music Transfer-programmet etter at du har avsluttet installasjonen.

HAP Music Transfer for Windows-installasjonen er fullført.