Sony | Music Center er en app utviklet av Sony for å styre trådløse lydenheter. Den er også viktig for oppsett av trådløse stereofunksjoner, omgivelseslyd og avspilling i flere rom. Med appen kan du også bla gjennom og spille av musikk på enhetene dine fra et bredt spekter av apper, USB-enheter og andre lydkilder ved å koble til via Bluetooth eller Wi-Fi.

Se Music Center-nettsiden for å få mer informasjon om hvordan du bruker appen, hva appen kan gjøre og kompatible enheter.

Klikk på den aktuelle knappen nedenfor for å laste ned Sony | Music Center-applikasjonen for Android eller iOS.
Sony | Music Center på Google Play
Sony | Music Center på App Store