• SRS-XB501G

Fordeler og forbedringer

• Gir sikrere kommunikasjon

VIKTIG: Denne fastvareoppdateringen må utføres for at du skal fortsette å kunne bruke musikkdistribusjonstjenesten Chromecast built-in. Den blir automatisk installert når det finnes en tilgjengelig aktiv nettverkstilkobling, og enheten ikke er i bruk.

• Endrer konfigurasjonsprotokollen for Google Home-appen

Tidligere fordeler og forbedringer

Se tidligere fordeler og forbedringer

Filinformasjon

Filnavn

• Fastvareoppdatering 176 for SRS-XB501G

Filversjon

• 176

Utgivelsesdato

• 30-11-2021

Klargjøring

Kontroller fastvareversjonen

Hvis versjonen vises som 175 eller eldre, anbefaler vi på det sterkeste at du oppdaterer fastvaren.
Hvis du er usikker på hvilken fastvareversjon du har, gjør du følgende:

1. Koble enheten til det samme Wi-Fi-nettverket som smarttelefonen din via Google Home-appen.
  2. Åpne Google Home-appen på smarttelefonen.
  3. Velg Home-ikonet (Hjem).
  4. Velg enhetsikonet for SRS-XB501G.
  5. Klikk på ikonet for enhetsinnstillinger.
  6. Systemets fastvareversjon vises i kategorien Information (Informasjon).

Installer

Programvaren til dette produktet blir automatisk oppdatert til den nyeste fastvareversjonen når det er koblet til Internett via et Wi-Fi-nettverk. Det blir fra tid til annen levert en programvareoppdatering når en ny funksjon blir tilgjengelig eller når oppdateringen kreves for stabil bruk.

Viktig merknad

• Du kan ikke deaktivere den automatiske oppdateringen av programvaren.
  • Tidligere versjoner av programvaren kan ikke hentes.
  • Ikke slå av produktet under oppdateringen. Produktet kan ikke brukes under oppdateringen.
  • Du trenger en Wi-Fi-tilkobling og en Google-konto for å bruke dette produktet. Du må også samtykke til Googles vilkår for bruk og/eller personvernregler.
  • Hvis du vil bruke dette produktet, må du godta lisensavtalen for sluttbrukere til Sony.
  • Programvaren til dette produktet blir automatisk oppdatert fra tid til annen, og du kan ikke velge eller nekte å laste ned denne automatisk oppdaterte programvaren.
  • Statusindikatoren (Google Assistant) blinker blått eller lilla under oppdateringen.
    Høyttalerens programvare har lastet ned eller installert de nyeste programvareoppdateringene. Vent til statusindikatorene (Google Assistant) slutter å blinke.