• VEKT PÅ HOVEDENHET – KUN HUS

8,7 kg

• STØRRELSE PÅ HOVEDENHETEN – KUN HUS (B x H x D)

1300 x 80 x 142 mm

• Forsterkerkanaler

11ch

• Forsterkertype

Digital forsterker, S-Master HX

• Utgangseffekt (totalt)

500 W

• Subwoofer-type

Innebygd

• Bluetooth®-versjon

Ver5.0

• Inngangs- og utgangsterminaler

Optisk lydinngang, analog lydinngang (stereo mini), USB type A, filsystem: exFAT/FAT12/16/32,vFAT

• IEEE802.11-versjon

a/b/g/n/ac

• HDCP2.2

Ja

• Bluetooth®

Ja

• 4K/60p/YUV4:4:4

Ja

• Dolby Vision™-kompatibel

Ja

• HDMI® CEC

Ja

• HLG (Hybrid Log-Gamma)

Ja

• BRAVIA® Sync

Ja

• HDR

Ja

• Antall innganger/utganger

2/1 (eARC/ARC)

• eARC

Ja

• Bluetooth® (mottaker)

AAC, SBC, LDAC

• HDMI-inngang

Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM

• USB

DSD (.dsf / .dff ), Wav, Flac, ALAC (.m4a, .mov), AIFF (.aiff, .aif), HE AAC, AAC, mp3, Monkey Audio, WMA, Ogg Vorbis

• Optisk inngang

Dolby Digital, Dolby Dual mono, DTS, LPCM 2-kanals

• HDMI eARC

Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM

• Bluetooth® (sender)

SBC, LDAC

• Virtuell omgivelseslydteknologi

S-Force PRO, Vertical Surround Engine, Dolby Speaker Virtual, Dolby Surround, Neural:X

• Lydeffekt

Nattmodus, talemodus, Immersive Audio Enhancement

• Efekty Lydmodus

Auto Sound, Cinema, Music, Standard

• Høyttalerstruktur

7.1.2-kanals (innebygd subwoofer)

• Nettverksfunksjon

Chromecast built-in, Spotify Connect, Music Service-knappen, fungerer med Google Assistant, AirPlay2

• Trådløs TV-tilkobling

Ja

• Trådløs omgivelseslyd (med valgfrie trådløse høyttalere)

Ja

• Strømforbruk (i Remote Start-modus)

2,4 W

• Strømforbruk

65 W

• Kompatibel med AUTOMATISK HDR-TONEKARTLEGGING (gjennomstrømning)

Ja 1

• Kompatibel med AUTOMATISK BILDEMODUS ETTER SJANGER (gjennomstrømning)

Ja 1

• Av/på-knapp for trådløst/trådløse nettverk

Endre de trådløse nettverksinnstillingene i "HOME" ([Setup] – [Advanced Settings] – [System Settings] – [Network/Bluetooth Standby] – [On/Off]).

• Strømforbruk (nettverksstandbymodus) – terminaler

2,4 W (Wi-Fi, Bluetooth, alle terminaler og nettverk som er tilkoblet) **Wi-Fi-porten har en ruterfunksjon som kan videresende lyddata til andre lydprodukter fra Sony (SA-SW3,SA-SW5,SA-RS3S).

• Strømforbruk (standby-modus)

0,5 W

• Standby-modus aktivert

Etter 20 minutter

• Nettverksstandbymodus aktivert – terminaler

Etter 20 minutter (Wi-Fi, Bluetooth, trådløs lydspesifikasjon versjon 4.0)

• Strømforbruk (av-modus)

ikke tilgjengelig

• Fjernkontroll
    • Audiokabel (MINI ↔MINI)
    • HDMI™-kabel
    • AC-kabel