Artikkel-ID : 00299616 / Sist endret : 22.09.2023Skriv ut

Ny påloggingsmetode for tjenester og applikasjoner fra Sony (til kunder som logger på via Amazon / Apple / Facebook / Google)

Sony kommer til å samle alle påloggings-ID-ene som brukes til å få tilgang til ulike tjenester fra Sony på produkter som TV-er eller hodetelefoner, i én Sony-konto. Påloggings-ID-en er kontoen du bruker til å logge på, for eksempel en Amazon- / Apple- / Facebook- eller Google-konto. Du kommer kun til å bruke én Sony-konto til å få tilgang til tjenester fra Sony.

Når byttet til Sony-kontoen er gjennomført, kommer ikke skytjenester fra Sony på hjemmeunderholdnings- og lydprodukter til å være tilgjengelige via en Amazon- /Apple- / Facebook- eller Google-konto etter juli 2024. Du kan selvfølgelig logge på med Sony-kontoen din.

Hva er en Sony-konto?

Sony-kontoen din kommer til å bli integrert og fungere som et praktisk knutepunkt for alle relevante tjenester fra Sony Group, inkludert PlayStation Network og Sony | Headphones Connect.

Hvordan overfører jeg mine ulike Sony-kontoer?

Tjenestene fra Sony som står oppført nedenfor, bruker Sony-kontoen til å logge på, og vi ber deg om å følge disse trinnene for hver tjeneste eller applikasjon:

Klikk her for å finne ut mer om hvordan du bytter til en Sony-konto.

Prosedyren kan variere litt avhengig av påloggings-ID-en du bruker for øyeblikket.

Aktuelle tjenester og apper

• Sony | Headphones Connect
    • Sony | 360 Spatial Sound Personalizer
    • INZONE Hub
    • TV-kontroll med smarte høyttalere
    • TV-3D-omgivelseslyd (lytteprofil)