TILBEHØR

Hodetelefonene SB med både USB-lyd og Bluetooth®

SBH90C
Bilde av Hodetelefonene SB med både USB-lyd og Bluetooth®

creamblack

Bilder av Hodetelefonene SB med både USB-lyd og Bluetooth®
Bilder av Hodetelefonene SB med både USB-lyd og Bluetooth®
Bilder av Hodetelefonene SB med både USB-lyd og Bluetooth®

Funksjoner

Hvor som helst, når som helst

Hodetelefonene SBH90C med både USB-lyd og Bluetooth® – de fleksible hodetelefonene lar deg koble til via kabel og lytte til høyoppløselig lyd hjemme eller på jobben, for så å bytte til trådløs lytting når du er på farten. Hodetelefonene SBH90C med både USB-lyd og Bluetooth® kan lades direkte fra Xperia®-telefonen din.

Trådløs

Lytt til musikk uten å bruke hendene med hodetelefonene SBH90C med både USB-lyd og Bluetooth® , som sitter godt rundt nakken. Når du er ferdig med å bruke dem, bidrar de magnetiske ørepluggene til at du unngår floker.

Med kabel

Opplev imponerende, høyoppløselig lyd med direktetilkobling via USB Type-C™-kabel.

Lad mens du lytter

Lad SBH90C-hodetelefonene dine, som har både USB-lyd og Bluetooth®, med Xperia®-telefonen din mens du lytter til favorittmusikken din via den medfølgende USB Type-C™-kabelen.

Avansert hodetelefonteknologi

USB DAC-teknologi med høy kvalitet gir isolert, klar lyd, mens teknologien for taktresponskonsoll gir deg en tett, dyp bassrespons. Og med en firetråders V/H-atskilt jordingskabel blir kanalseparasjonen forbedret, noe som gir bedre lyd.

Høyoppløselig lyd

Lytt til høyoppløselig lyd med digital direktetilkobling via USB. Dynamiske drivere med støtte for høyoppløselig lyd sørger for at den kompakte, lette utformingen også har høy følsomhet over et stort frekvensområde.

Spesifikasjoner

  • Lytt på to måter – trådløst eller med høyoppløselig lyd via kabel

  • USB Type-C™-kabel – laget for lytting og lading fra Xperia – inkludert

  • Lad direkte fra Xperia-telefonen din

  • Bæreveske følger med

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere