TILBEHØR

Vlog Monitor for Xperia

XQZ-IV01
Vlog Monitor for Xperia PRO-I

Veil. pris

kr 1 990,00

(inkl. MVA)
Mann som filmer seg selv med Vlog Monitor for Xperia PRO-I
Vlog Monitor for Xperia PRO-I, sammen med ekstern mikrofon og filmhåndtak
Komponentdeler i Vlog Monitor, inkludert skjerm, metallholder og USB-C-kabel
Vlog Monitor-skjerm som viser en mann som filmer seg selv på et spektakulært sted
Monteringspunkt av typen 1/4-20 UNC på baksiden av Vlog Monitor
Metallholder for Vlog Monitor

Funksjoner

Mann som filmer seg selv med Vlog Monitor for Xperia PRO-I

Film deg selv med eksepsjonell bildekvalitet

Enten du er vlogger, youtuber eller bare vil dele noe med venner, kan du bruke ditt kompatible Xperia-hovedkamera til å filme deg selv med enestående bildekvalitet. Og hvis du kobler til Vlog Monitor, kan du se nøyaktig hva du tar opp og skape minneverdig innhold.

Bluetooth-filmhåndtak i noens hånd

Enkel vlogging

Når du fotograferer med Vlog Monitor og en kompatibel smarttelefonkan du koble til opptaksgrepet med Bluetooth-tilkobling Grip GP-VPT2BT. Det gjør det mulig å starte og stoppe opptaket uten å røre noen av knappene på smarttelefonen

Oppdag GP-VPT2BT opptaksgrep

Vlog Monitor-skjerm som viser en mann som filmer seg selv på et spektakulært sted

Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt

Mens du filmer, kan du ved hjelp av det brukervennlige grensesnittet til Vlog Monitoren, sjekke komposisjon, status, tid med mer. 

Komponentdeler i Vlog Monitor, inkludert skjerm, metallholder og USB-C-kabel

Enkelt oppsett

Fest rett og slett metallholderen til en kompatibel smarttelefon og fest monitoren til holderen ved hjelp av den innebygde magneten. Deretter kobler du til de to enhetene ved hjelp av USB-C-kabelen, så er alt klart til å ta bilder. En tilkoblet Vlog Monitor får strøm fra smarttelefonen, men er også utstyrt med en port for ekstern strømforsyning. Så hvis du gjør et lengre opptak, kan du forsyne begge enhetene med strøm samtidig ved å bruke en USB-C-kabel som leverer strøm.

Vlog Monitor festet til smarttelefon utstyrt med Bluetooth-filmhåndtak og ekstern mikrofon

Skap ditt eget innhold på din egen måte

Vlog Monitor har en tredelt 3,5 mm mikrofonkontakt som lar deg koble til med din egen eksterne mikrofon og spille inn enda bedre lyd. Det er bare å montere mikrofonen på festet til tilbehørsskoen øverst på holderen. Den har også 1/4-20 UNC-type festepunkter, én nederst på holderen og én på baksiden av monitoren, slik at du kan feste annet tilbehør, for eksempel et stativ (tripod), et grep eller en selfiestang.

Logo for Road to Zero

Miljøvennlig emballasje

Vlog Monitor har plastfri emballasje, noe som gjenspeiler Sonys forpliktelse til å redusere miljøpåvirkningen av produktene og rutinene våre.

Oppdag Sonys Road to Zero

Spesifikasjoner

Vlog Monitor er enkel å sette opp og intuitiv å bruke og gjør det lettere å filme deg selv med eksepsjonell bildekvalitet ved hjelp av ditt kompatible Xperia-hovedkamera. Du kan også feste annet utstyr til den, for eksempel en ekstern mikrofon eller et opptaksgrep med Bluetooth-tilkobling for å tilpasse fotograferingen som du vil.
  • Den enkle måten å filme deg selv på, med ditt kompatible Xperia-hovedkamera

  • Enkel å sette opp og bruke

  • Innebygd mikrofonkontakt, feste til tilbehørssko og 1/4-20 UNC-type festepunkter

  • Viser opptaksstatus

  • Slitesterk metallholder

Finn ut mer om energibesparende funksjoner og engasjement vårt i miljøvernsaken for en mer bærekraftig fremtid Gå til Eco-nettstedet