Gå til Innhold
Hodetelefoner

Trådløse hodetelefoner

Skru opp volumet og rist løs med de trådløse hodetelefonene våre. Lær mer om utvalget vårt nedenfor, og finn frem til det paret som er perfekt for deg.

Enkel lytting, på en helt ny måte

Enten du trenger trådløse ørepropper til jogging eller et par som kan levere skikkelig kraftig lyd, har Sony det du ser etter. Mange av de beste trådløse hodetelefonene våre kan brukes til håndfrie samtaler, og de har lang batterilevetid.

Mann som trener med trådløse hodetelefoner
Mann på farten som nyter de beste trådløse hodetelefonene fra Sony

Sats på trådløst

Uten kabler er du fri til å bevege deg – enten det er på løpetur, mens du slikker sol på standen eller rister løs på dansegulvet. Du kan ikke miste, floke til eller skade noe, så hør på favorittmusikken – eller snakk i telefonen – uten å bekymre deg.

Lytt som aldri før

Trådløse hodetelefoner med høyoppløselig lyd. Selv de fineste detaljer kommer frem, og digital oppskalering forbedrer kvaliteten på de komprimerte lydfilene, slik at du får en rikere lytteopplevelse som ligger nærmere det originale studioopptaket.

Kvinne som nyter de beste trådløse hodetelefonene fra Sony
Mann som ser på TV med trådløse hodetelefoner

Filmer blir levende

Se favorittfilmen med trådløse hodetelefoner til hjemmebruk. Velg en film, trykk på start og nyt lyd av overlegen kvalitet. Alt blir klart – fra heftig filmmusikk til dialog. De beste hodetelefonene våre gjenskaper omgivelseslyd ig gir kinofølelse.

Kun det beste

De trådløse hodetelefonene fra Sony har kraftige drivere, stort frekvensområde og komponenter av god kvalitet som sikrer fullspektret lyd. Lyst på noe mer kompakt? Prøv de trådløse øretelefonene våre som har kobberledning for bedre tilkobling og lyd.

Trådløse hodetelefoner i ladedokk
Lytt til musikk på telefonen med trådløse hodetelefoner

Ren enkelhet

Bruk Bluetooth® og besvar samtaler på smarttelefonen med en innebygd mikrofon, eller synkroniser MP3-spilleren din for å få tilgang til musikken din. Enkelte modeller har automatisk innstilling som sørger for at du får best mulig digitalt signal.