GTK-PG10

Perfekt lyd på utendørsfester

GTK-PG10 har en egen utendørsfestmodus som sprer lyden lenger, og er skreddersydd for utendørsbruk. Den har til og med et sprutsikkert toppanel som du kan sette drinkene på. 

Veil. pris

kr 3 700,00

(inkl. MVA)
Ute eller inne, valget er ditt

GTK-PG10 er trådløs, bærbar, har lang batterilevetid, og er ideell for å lytte til musikk ute, enten det er på fest, piknik eller campingtur. Du kan også slå ned toppanelet og ta den med deg innendørs for å få romfyllende lyd som tar liten plass.

Livsstilsbilde av GTK-PG10 utendørs
UTENDØRS
Livsstilsbilde av GTK-PG10 innendørs
INNENDØRS
GTK-PG10 med toppanelene lukket
Høyt og tydelig

GTK-PG10 spiller av kraftig lyd både innendørs og utendørs, uten at det går ut over klarheten. DSP (Digital Signal Processor) tilpasser lydinnstillingene automatisk for å optimalisere ytelsen der du befinner deg.

GTK-PG10 med toppanelene lukket for forovervendt lyd
Forovervendt lyd

Med toppanelene lukket og de øverste diskanthøyttalerne vendt fremover, projiserer GTK-PG10 lyd fremover for volum og klarhet.

GTK-PG10 i utendørsfestmodus med toppanelene åpne
Utendørsfest-modus

Med toppanelene åpne vender de innebygde diskanthøyttalerne oppover og utover, og sprer lyden bedre på utendørsfester. 

Ikon for 13 timers batteri
Kraften til å feste hvor som helst

Skal du feste et sted hvor det ikke finnes strømnett? Ikke noe problem. Det innebygde, oppladbare batteriet gjør det mulig å feste i 13 timer når volumet er stilt inn på 25. Selv ved fullt volum varer batteriet i 5 timer.

Bluetooth®-logo
Bluetooth®-tilkobling for trådløs musikkstrømming

Strøm alle favorittsporene dine og spillelister fra smarttelefonen til lydanlegget med Bluetooth®-teknologi.

USB-ikon
USB-porten gjør at du kan koble til, spille av og lade

Koble til en USB-minnepenn, en smarttelefon eller et nettbrett, og spill av alle filene dine. Enheten er kompatibel med formatene MP3, WMA, AAC og WAV, slik at du kan holde liv i festen og samtidig lade enheten.

FM-tunerikon
FM-tuner til favorittprogrammene dine

Har du lyst til å høre favoritt DJ-ene dine, direktesendt sport eller radioprogrammer? Bare still inn enheten ved hjelp av FM-radiotuneren og se hva som finnes der ute.

Sprutsikkert topp-panel

Når toppanelet er åpent, er det et perfekt sted å sette mat og drikke. Du trenger ikke bekymre deg for å søle siden toppanelet har dype, integrerte koppholdere og er sprutsikkert og lett å gjøre rent.

GTK-PG10 bæres
Lette å bære 

Ta den med deg og fest hvor som helst. Enten du slapper av hjemme sammen med venner eller tar festen med ut i gatene – det kompakte kubedesignet til GTK-PG10 har innebygde håndtak som gjør den bærbar og praktisk.

GTK-PG10 på et stativ
Stativkompatibel 

Ved hjelp av det innebygde monteringshullet kan GTK-PG10 settes på et høyttalerstativ slik at det står høyere.

Sony | Music Center-logo
Tilpass innstillinger med Sony | Music Center-appen

Ta kontroll over innstillingene med Sony | Music Center-appen. Det er bare å laste den ned på smarttelefonen for å få trådløs kontroll over musikken. Du kan justere lydinnstillingene, velge favorittspillelisten din fra telefonen eller USB og sette en sang i kø – uten å være i nærheten av lydanlegget.

Morsom og enkel kontroll med Fiestable-appen

Ta kontroll over avspillingen fra smarttelefonen din med Fiestable-appen, som du kan få tilgang til når du har lastet ned Sony Music | Center-appen. Du kan til og med skifte spor eller justere volumet ved å snakke inn i smarttelefonen. Velg talestyring via Fiestable-appen og si kommandoen din.

Smarttelefon som kobles til GTK-PG10 via Fiestable-appen
Google Play-logo
Sony | Music Center for Android
App Store-logo
Sony | Music Center for iOS
Fiestable for Android
Fiestable for iOS
Illustrasjon av flere tilkoblede enheter
Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner eller nettbrett samtidig via Bluetooth®. Du kan også spille av låter fra musikkbibliotekene dine, slik at du får enda mer å velge blant.

Mikrofonikon
Slipp løs din indre popstjerne

Enten du ønsker å synge med til favorittsangene dine eller være festens DJ, plugger du bare i en mikrofon. GTK-PG10 legger vokalen din direkte inn i miksen. 

Spesifikasjoner og funksjoner

GTK-PG10 er bærbar, trådløs og ideell for utendørsbruk. Den har til og med en egen utendørsfest-modus som sprer lyden lenger og et sprutsikkert topp-panel du kan sette drinkene dine på. Den er god inne også, med et kompakt fotavtrykk og klar lyd.
  • Utendørsfest-modus sprer lyden enda lenger

  • Sprutsikkert topp-panel med integrerte koppholdere

  • Oppladbart batteri gir opptil 13 timers avspilling

  • Bluetooth®-tilkobling for trådløs musikkstrømming

  • FM-tuneren lar deg lytte til favorittradioprogrammene dine

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere