ALLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

Trådløs SRS-NB10-nakkehøyttaler

SRS-NB10
Trekvarts visning av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart

whitegray

Veil. pris

kr 1 500,00

(inkl. MVA)
Kvinne som bruker den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart
Trekvarts visning av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart
Trekvarts visning av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i hvitt
Den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart sett forfra
Fugleperspektiv av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart
En bedre måte å jobbe hjemmefra på

Delta i telefonkonferanser. Hør på musikk. Beveg deg rundt med god komfort. Den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren forbedrer opplevelsen av å jobbe hjemmefra.

Klar og tydelig lyd - hele dagen

Med en oppovervendt høyttalerenhet med fullt frekvensområde, er lyden optimalisert for nettopp dine ører, slik at du kan høre ethvert ord tydelig, mens andre i rommet ikke blir forstyrret. En passiv høyttalerenhet på baksiden av enheten forsterker bassen og sørger for at lyden er godt avbalansert i alle møter.

Den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren sett ovenfra, med detalj som viser fulltonehøyttalerenhetens plassering
Trekvarts visning av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren, med detalj som viser mikrofonenes plassering
Bli hørt, selv når det er bråkete hjemme

Takket være teknologi for nøyaktig stemmeregistrering, vil stemmen din alltid kunne høres tydelig - uansett hva som foregår rundt deg. Et stråledannende system av høy kvalitet bruker to mikrofoner, kombinert med avansert lydsignalbehandling, hvilket gjør at SRS-NB10 minimerer feedback og ekko, samtidig som den leverer krystallklar stemmekvalitet til de andre i samtalen.

Trykk for å snakke, trykk for å lytte

Noen ganger snakker du, noen ganger lytter du, noen ganger vil du være på lydløs for å få litt privatliv. Kontroller mikrofonen enkelt mens du er i telefonkonferanser med kommunikasjonsapper med et enkelt trykk på MIC Mute-knappen.

Nærbilde av MIC Mute-knappen på den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren
Nærbilde av volumknappen på den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren
Volum, akkurat som du vil ha det

Høye stemmer, lave stemmer, samtaler er en blanding av tonefall og intensitet. Du kan enkelt styre volumet til et nivå som er komfortabelt for deg, ved å trykke på volumknappen på siden av denne nakkehøyttaleren fra Sony. Du kan også spille av og sette midlertidig på pause når du lytter til musikk.

Komfort hele dagen

Denne trådløse nakkehøyttaleren er lett og komfortabel og skapt for lange arbeidsdager – bruk den fra første møte til siste anrop. Den passer godt rundt nakken og sitter komfortabelt på skuldrene, slik at du også kan fortsette å bruke den etter jobb – den er for eksempel perfekt når du vil lytte til musikk mens du lager mat eller rydder.

Den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i hvitt sett forfra
Føl deg tilpass

Så lett at du glemmer at du har den på deg. Den fleksible nakkebøylen på baksiden hjelper deg med å finne perfekt passform.

Kvinne som bruker den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i hvitt
Vær oppmerksom

Den åpne ørestilen lar deg lytte til anrop, men samtidig være oppmerksom på omgivelsene dine.

Kraftig og praktisk

Selv om du har lange arbeidsdager trenger du ikke å bekymre seg for batteritid. Denne trådløse nakkehøyttaleren er klar til å takle en hel dag med konferansesamtaler, musikk, TV-serier og mye mer.

Ikon for 20 timers batterilevetid
Klar for dagen som kommer

Med opptil 20 timers batteritid, er du klar til å holde det gående hele dagen, uansett hvor mange virtuelle møter du må være med på.

Ikoner som viser at en hurtiglading på ti minutter kan gi opptil 60 minutters bruk
Ekstra kraft akkurat når du trenger det

Hvis batteriet går tomt, gir en 10-minutters hurtiglading med USB Type-C deg opptil en time med ekstra arbeid eller avspilling.

Kom i gang med arbeidet. Slapp av til musikk.

Koble til to enheter samtidig, som en bærbar datamaskin og en smarttelefon. Hvis et anrop kommer inn på den bærbare datamaskinen mens du lytter til musikk på smarttelefonen, kan du svare på anropet med et trykk på spill av-/anropsknappen på venstre side av nakkebøylen. Og når anropet er ferdig, kan du lytte til favorittspillelisten din uten å koble til igjen.

Illustrasjon av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren koblet til en smarttelefon og en bærbar PC samtidig
Splashproof. Bekymringsfri.

IPX4-designet lar deg gjøre husarbeid mens du lytter til musikken, bekymringsfritt.

Hold det beste til deg selv

Denne nakkehøyttaleren leverer klar, personlig lyd, selv ved lavt volum. Koble til TV-en, smarttelefonen eller musikkavspilleren med Bluetooth®-teknologi, og se favorittfilmene og -seriene dine og lytt til favorittspillelistene dine uten å forstyrre naboer, romkamerater eller andre familiemedlemmer.

Stilrent design

Et elegant og enkelt design med en stoffutførelse av høy kvalitet gjør det å eie denne lette høyttaleren til en glede.

Fugleperspektiv av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart
Føl på kvaliteten

Stofftrukne høyttalere gir nakkebøylen et førsteklasses utseende og følelse.

Trekvarts visning av to trådløse SRS-NB10-nakkehøyttalere, én i svart, én i hvitt
Velg favorittfargen din

Denne bærbare høyttaleren leveres i en mørkegrå eller hvit farge, slik at du kan matche den til innredningen på hjemmekontoret.

Ta en titt på SRS-NB10
360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10
Fugleperspektiv av tre skåler med ulike materialer: tre og plantefiber, biter av klart glass og fargerike plastfragmenter
Bærekraft i tankene

Produktene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Plast utgjør mindre enn 10 prosent av emballasjematerialene for SRS-NB10, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og praksisene våre.

Spesifikasjoner og funksjoner

En trådløs nakkehøyttaler som hviler på skuldrene for komfortabel jobbing hjemmefra. Utformet for telefonkonferanser og musikk.
  • Teknologi for nøyaktig stemmeregistrering gjør stemmen din klar

  • Fulltonehøyttalerenhet gir personlig lyd av høy kvalitet

  • Lett og komfortabelt design for bruk hele dagen

  • Opptil 20 timers batteritid, ti minutters hurtiglading for én time med avspillingstid

  • IPX4-vannavstøtende design

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere