TRÅDLØSE HØYTTALERE

Trådløs SRS-NB10-nakkehøyttaler

SRS-NB10
Trekvarts visning av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart

whitegray

Veil. pris

kr 1 500,00

(inkl. MVA)
Kvinne som bruker den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart
Trekvarts visning av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart
Trekvarts visning av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i hvitt
Den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart sett forfra
Fugleperspektiv av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart
En bedre måte å jobbe hjemmefra på

Delta i telefonkonferanser. Hør på musikk. Beveg deg rundt med god komfort. Den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren forbedrer opplevelsen av å jobbe hjemmefra.

Hør alt klart og tydelig under en dags arbeid

Du hører hvert minste ord tydelig, mens andre i rommet knapt vil merke noe med en fulltonehøyttalerenhet som er vinklet opp så lyden er optimalisert for ørene dine. En passiv radiator innebygd på baksiden av enheten øker bassen for å sikre at lyden er balansert, noe som gjør hvert møte enkelt.

Den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren sett ovenfra, med detalj som viser fulltonehøyttalerenhetens plassering
Trekvarts visning av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren, med detalj som viser mikrofonenes plassering
Bli hørt, selv når det er bråkete hjemme

Uansett hva som skjer rundt deg, vil stemmen din alltid høres tydelig takket være teknologi for nøyaktig stemmeregistrering. En stråledannende matrise av høy kvalitet som bruker to mikrofoner, kombinert med avansert lydsignalbehandling, gjør at SRS-NB10 minimerer feedback og ekko, samtidig som den leverer krystallklar stemmekvalitet til den andre personen, eller personene, i samtalen.

Trykk for å snakke, trykk for å lytte

Noen ganger snakker du, noen ganger lytter du, noen ganger vil du være på lydløs for å få litt privatliv. Kontroller mikrofonen enkelt mens du er i telefonkonferanser med kommunikasjonsapper med et enkelt trykk på MIC Mute-knappen.

Nærbilde av MIC Mute-knappen på den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren
Nærbilde av volumknappen på den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren
Volum, akkurat som du vil ha det

Høye stemmer, lave stemmer, samtaler er en blanding av tonehøyde og tone. Du kan enkelt styre volumet til et nivå som er komfortabelt for deg, ved å trykke på volumknappen på siden av denne nakkehøyttaleren fra Sony. Du kan også spille av og sette midlertidig på pause når du lytter til musikk.

Jobb hele dagen, bruk hele dagen

Denne trådløse nakkehøyttaleren er lett og komfortabel og er laget for jobbing hele dagen – fra det første møtet til det siste anropet. Den passer godt rundt nakken og sitter komfortabelt på skuldrene, slik at du kan fortsette å bruke den etter jobb – det er perfekt når du vil lytte til musikk mens du lager mat eller rydder.

Den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i hvitt sett forfra
Vær komfortabel

Så lette at du glemmer at du har dem på. Den fleksible nakkebøylen på baksiden hjelper deg med å finne perfekt passform.

Kvinne som bruker den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i hvitt
Vær oppmerksom

Den åpne ørestilen lar deg lytte til anrop, men samtidig være oppmerksom på omgivelsene dine.

Kraftig og praktisk

Selv arbeidsnarkomane trenger ikke å bekymre seg for batterilevetid. Denne trådløse nakkehøyttaleren er klar til å takle en hel dag med forretningsanrop, musikkspillelister, TV-serier med mer.

Ikon for 20 timers batterilevetid
Klar for dagen som kommer

Med opptil 20 timers batterilevetid er du klar til å starte og holde det gående, uansett hvor mange virtuelle møter du må være med på.

Ikoner som viser at en hurtiglading på ti minutter kan gi opptil 60 minutters bruk
Ekstra kraft akkurat når du trenger det

Hvis batteriet går tomt, gir en 10-minutters hurtiglading med USB Type-C deg opptil en time med ekstra arbeid eller avspilling.

Kom i gang med arbeidet. Slapp av til musikk.

Koble til to enheter samtidig, som en bærbar datamaskin og en smarttelefon. Hvis et anrop kommer inn på den bærbare datamaskinen mens du lytter til musikk på smarttelefonen, kan du svare på anropet med et trykk på spill av-/anropsknappen på venstre side av nakkebøylen. Og når anropet er ferdig, kan du lytte til favorittspillelisten din uten å koble til igjen.

Illustrasjon av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren koblet til en smarttelefon og en bærbar PC samtidig
Sprutsikker. Bekymringsfri.

IPX4-designet lar deg gjøre husarbeid mens du lytter til musikken, bekymringsfritt.

Musikk og filmer, hold det personlig

Denne nakkehøyttaleren leverer klar personlig lyd, selv ved lavt volum. Koble til TV-en, smarttelefonen eller musikkavspilleren med Bluetooth®-teknologi, og se favorittfilmene og -seriene dine og lytt til favorittspillelistene dine uten å forstyrre naboer, romkamerater eller andre familiemedlemmer.

Vakkert strømlinjeformet

Et elegant og enkelt design med en stoffutførelse av høy kvalitet gjør det å eie denne lette høyttaleren til en glede.

Fugleperspektiv av den trådløse SRS-NB10-nakkehøyttaleren i svart
Føl på kvaliteten

Stofftrukne høyttalere gir nakkebøylen et førsteklasses utseende og følelse.

Trekvarts visning av to trådløse SRS-NB10-nakkehøyttalere, én i svart, én i hvitt
Velg favorittfargen din

Denne bærbare høyttaleren leveres i en mørkegrå eller hvit farge, slik at du kan matche den til innredningen på hjemmekontoret.

Ta en titt på SRS-NB10
360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10360-graders produktvisning av SRS-NB10
Fugleperspektiv av tre skåler med ulike materialer: tre og plantefiber, biter av klart glass og fargerike plastfragmenter
Bærekraft i tankene

Produktene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Plast utgjør mindre enn 10 prosent av emballasjematerialene for SRS-NB10, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og praksisene våre.

Spesifikasjoner og funksjoner

En trådløs nakkehøyttaler som hviler på skuldrene for komfortabel jobbing hjemmefra. Utformet for telefonkonferanser og musikk.
  • Teknologi for nøyaktig stemmeregistrering gjør stemmen din klar

  • Fulltonehøyttalerenhet gir personlig lyd av høy kvalitet

  • Lett og komfortabelt design for bruk hele dagen

  • Opptil 20 timers batterilevetid, ti minutters hurtiglading for én time med avspillingstid

  • IPX4-sprutsikkert design

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet