TRÅDLØSE HØYTTALERE

Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

SRS-X88

Bilde av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

whiteblack

Veil. Pris

kr 4 000,00

(VAT)
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Designet for overlegen lyd

Du kan enkelt få bedre kvalitet på musikken med SRS-X88 – den kompakte trådløse høyttaleren som er designet for høyoppløselig lyd. Gled deg over musikkbiblioteket ditt, enten det er på smarttelefonen, PC-en eller via en musikktjeneste. To superdiskanthøyttalere, to mellomtonedrivere, en subwoofer og to passive radiatorer jobber sammen for å gi fyldig og oppslukende lyd.

Slik fungerer høyoppløselig lyd

Høyoppløselig lyd viser til en samling digitale prosesser som gjør at man kan bruke høyere samplingsrate når man koder og spiller av musikk, enn det som er vanlig i CD-er.

44,1 KHZ / 16-BITERS [CD]
96 KHZ / 24-BITERS [HØY OPPLØSNING]

Laget for suveren lyd

To superdiskanthøyttalere, to mellomtonehøyttalere og en subwoofer jobber sammen og drives av hele fem kraftige forsterkere. Enheten er laget av førsteklasses materialer – for et resultat som er musikk for ørene dine.

 • Sjuveis høyttaler, 2 passive radiatorer
 • Superdiskanthøyttaler
 • Magnetisk væske
 • Subwoofer
 • To passive radiatorer

S-Master™ HX

S-Master HX™ digital forsterker-teknologi, som er utviklet for høyoppløselig lyd, reduserer forvrengninger og støy over et bredt frekvensområde – for rik og fyldig lyd.

Beriket musikk

DSEE HX™ oppskalerer musikken til nær høyoppløselig lyd. Du kommer til å føle at du er der i platestudio eller på konsert.

ClearAudio+

ClearAudio+ optimaliserer all lyd, slik at musikken din blir klar og presis.

Nyt hver eneste tone

Tradisjonelle forsterkere krever flere konverteringer, og dette påvirker kvaliteten. S-Master-forsterkeren er 100 % digital for å gi mer effekt uten forvrengninger, og den er mer effektiv. S-Master HX digital forsterker er forbedret for høyoppløselig lyd og reduserer støynivået for å få presisjonen som er nødvendig med høyfrekvente lyder (over 40 kHz).

Gjenopprett komprimerte filer

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC, ATRAC og WMA) og tar dem nærmere høyoppløselig lyd. DSEE HX gjenoppretter høyfrekvente lyder som er gått tapt under komprimering, og gjengir digitale musikkfiler med fyldig og naturlig lyd som ligger nærmere kvaliteten på originalopptaket.

LDAC: trådløs lytting i høy kvalitet

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®. LDAC overfører tre ganger så mye data og gir en forbedret trådløs lytteopplevelse for all musikken din.

AirPlay-lyd

AirPlay-lyd

Hør musikk fra AirPlay-aktiverte enheter.

NFC™ One touch og Bluetooth®

NFC™ One touch og Bluetooth®

Bare trykk for å pare kompatible enheter ved hjelp av NFC. Koble til Bluetooth® for trådløs strømming.

Wi-Fi®-tilkobling

DLNA-kobling

Spill av musikk fra en stasjonær datamaskin og en server.

Lytt til musikk i et annet rom

Den samme sangen kan følge deg rundt i huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via Sony | Music Center-appen. Bruk Sony | Music Center Link til å koble sammen flere soundbarer og høyttalere fra Sony, og deretter kan du strømme musikk fra ulike musikktjenester, en smarttelefon, en datamaskin eller DLNA-nettverket ditt, i flere rom i hele huset.

Få enkel tilgang til musikken

Få enkel tilgang til et rikt musikkutvalg og mer, takket være Chromecast innebygget (tidligere kalt Google Cast™) og Spotify Connect.

Chromecast innebygget

Chromecast innebygget

Strøm musikk, nettradio og podkaster fra smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til lydenheten. Bare trykk på Cast-knappen.

Spotify

Spotify Connect

Spill av Spotify via lydenheten, og bruk Spotify-appen som fjernkontroll.

Strøm med Chromecast innebygget

Strøm musikk, podkaster og radio fra over 100 lydapper, inkludert Google Play™ Musikk og mer.

Media Object


Se i aksjon

 • Strømmetjenester
 • Lydkvalitet
 • Smarttelefonbatteri
 • Fleksibel lytting

Foren musikken

Enkel styring av strømming med den nye Sony | Music Center-appen

Sony | Music Center-appen gir deg enkel og intuitiv kontroll over lytteopplevelsen. Bare installer Sony | Music Center-appen på utvalgte smarttelefoner for å få kontroll over musikkavspilling, innstillinger og mer – alt sammen via én app.

Gode forbindelser

Forbli tilkoblet til musikken din hele tiden. Gled deg over One touch trådløs tilgang, koble til via USB for høyoppløselig avspilling, eller gjenoppdag gamle favoritter med forbedret kvalitet via analog tilkobling. 

 • Bare ett trykk
 • Digitale tilkoblingsmuligheter
 • Nytt liv til analoge kilder

Din musikk, dine valg

Få flere lyttemuligheter med støtte for mange kodeker

SRS-X88 er designet for å kombinere seriøs lytting med digital tilgjengelighet, og den er kompatibel med mange forskjellige kodeker, komprimert eller ikke, til Mac eller PC.

Design som snakker for seg selv

Distinkt omriss-design

SRS-X88 er utviklet for å imponere, og den kombinerer stil med innhold. De fremhevede ytre linjene er typisk for distinkt omriss-designen, og det elegante systemet passer perfekt inn i omgivelsene dine.

Smart stil, overlegen lyd

SRS-X88 kombinerer kompakt eleganse og en minimalistisk design og beviser at stor lyd ikke nødvendigvis må bety store høyttalere.

Passer perfekt overalt

Enten du setter den på kjøkkenet, i stuen eller på soverommet, passer SRS-X88s stilige design elegant inn i ethvert rom.

Spesifikasjoner og funksjoner
Du kan enkelt forbedre musikkvaliteten med SRS-X88 – de kompakte trådløse høyttalerne for høyoppløselig lyd. Nyt musikkbiblioteket enten det er på smarttelefonen, datamaskinen eller via en musikktjeneste. To superdiskanthøyttalere, to mellomtonedrivere, en subwoofer og to passive radiatorer er lik fyldig og oppslukende lyd.
 • Kompatibel med høyoppløselig lyd

 • DSEE HX oppskalerer musikken din til tilnærmet høyoppløselig lyd

 • S-Master HX digital forsterker for ren lydkvalitet

 • 5 høyttalere (2 med magnetisk væske), 5 forsterkere

 • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

Høyttalertype
2.1-kanals
Høyttalerstørrelse
Superdiskanthøyttaler (foran): Ca. 20 mm i diameter x2 / Mellomtone: Ca. 40 mm i diameter x2 / Subwoofer: Ca. 69 mm i diameter x1
Utgangseffekt
90 W
Inngangs- og utgangsterminaler
Ethernet, Stereo minikontaktinngang, USB A, USB B
Wi-Fi®
Ja
AirPlay
Ja
Chromecast innebygget
Ja
Spotify Connect
Ja

Hva finnes i esken?

Fjernkontroll (RMT-CX9), Nettadapter, AAA-batterier til fjernkontrollen, Verktøy for å ta av høyttalergitter, Wi-Fi®-oppstartsveiledning, Bruksanvisning, Garantikort

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere