SRS-XB43

Lyd som er verdt å dele

Den trådløse SRS-XB43-høyttaleren har dyp, slagkraftig bass og klare vokaler for en særegen festivallyd. Den er holdbar og brukervennlig, slik at du og vennene dine kan fokusere på å ha det gøy på festen.

ALLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

XB43 – bærbar trådløs høyttaler med EXTRA BASS™

SRS-XB43
SRS-XB43 i svart

blueblack

Veil. pris

kr 2 400,00

(inkl. MVA)
Ta en kikk på SRS-XB43
Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43Ta en kikk på SRS-XB43
Trekvarts visning av SRS-XB43 ved basseng
Holdbarhet
USB-logo
Brukervennlighet
EXTRA BASS-logo
Få kraftig lyd overalt

Få dyp, slagkraftig lyd overalt med EXTRA BASS™-høyttaleren. Doble passive radiatorer og et toveis høyttalersystem fremhever det lave tonespekteret og forsterker bassen.

Lyd

SRS-XB43 er utviklet for å spille av en uimotståelig blanding av dyp, resonansrik bass og klare, naturlige vokaler.

X-Balanced Speaker Unit 

X-Balanced Speaker Unit fra Sony oppnår lyd med høy kvalitet og kraftig lydtrykk for en fyldigere, dypere og bedre lytteopplevelse.

Gir best mulig lydkvalitet

X-Balanced Speaker Unit er ikke den eneste grunnen til at SRS-XB43 har så god lyd. Den har også en rekke lydteknologier med høy ytelse.

Hør musikken som om den spilles live

Trykk på LIVELYD-knappen, og lytt til musikken din på en helt ny måte. Gi festen liv med en unik tredimensjonal lydopplevelse, og skap festivalstemning uansett hvor du drar.

Trekvarts visning av SRS-XB43 ved basseng med vanndråper
Helt støvtett, vanntett og kan vaskes

IP67-klassifiseringen gjør at du kan ta med deg høyttaleren til bassenget, i skogen, i ørkenen eller et annet sted. SRS-XB43 fortsetter å spille av musikk, uansett hvor støvete det er. Den er vanntett, også i saltvann, så du kan trygt bruke den ved sjøen eller bassenget. Det er heller ikke noe problem å vaske den.

Logo for 24/14 timers batterilevetid
Lang batterivarighet

Med en batterilevetid på opptil 24 timer kan SRS-XB43 feste lenger enn deg. Du kan feste i opptil 14 timer selv med lysene slått på i EXTRA BASS™-modus.

Lys opp selskapet

Festen blir ikke morsom uten festlys. SRS-XB43 har et diskanthøyttalerlys, et høyttalerlys og en flerfarget lysstripe som blinker i takt med rytmen. Du kan til og med endre fargen til lysstripen etter humøret ditt.

SRS-XB43 med festlys
SRS-XB43 på et bord ved siden av flere Bluetooth-kompatible modeller med festlys
Få heftig festlyd med Party Connect

Lytt til samme sang, kraftig forsterket, med Party Connect. Koble til opptil 100 kompatible trådløse høyttalere via BLUETOOTH®, og synkroniser musikken og lysene, slik at alle danser til samme låt. Angi et tilfeldig mønster eller at lysene skal blinke i en sirkel.

Styr festen med Sony | Music Center-appen

Styr festen fra dansegulvet med Sony | Music Center–appen. Velg favorittspillelistene dine, sett neste sang i kø, bytt lysmønster, og endre lydmodi.

Sony | Music Center-logo
Fiestable-appvisning på telefonskjerm
Fiestable-appen

Last ned Fiestable-appen, så kan du styre lyset på SRS-XB43 og bruke bevegelseskontroll på smarttelefonskjermen.

Logo for Skaff deg den på Google Play
Fiestable for Android
Logo for Last ned fra App Store
Fiestable for iOS
Enkel å bruke

SRS-XB43 er designet med tanke på praktiske funksjoner, slik at du kan lytte til musikk når og hvor du vil – uten problemer.

SRS-XB43 med høyttalerfunksjon
Håndfrie samtaler

Høyttalertelefonfunksjonen gir deg en praktisk måte å snakke håndfritt på, uansett om du skal på et jobbmøte eller snakke med venner.

Spesifikasjoner og funksjoner

SRS-XB43 kombinerer dyp, slagkraftig bass med klare vokaler for å gi deg festivalstemning. Den har også blinkende lys som får festen i gang.
  • EXTRA BASS™-lyd med LIVELYD-modus

  • X-Balanced Speaker Unit og diskanthøyttaler for klare vokaler

  • Gjør festen bedre med blinkende lys

  • Vanntett og støvtett (med IP67-klassifisering)

  • Opptil 24 timers batterilevetid (EXTRA BASS™: opptil 14 timer)

HØYTTALERTYPE
Basshøyttaler (V / H) / diskanthøyttaler (V / H)
BATTERITID
Ca. 24 timer
INNGANGS- OG UTGANGSTERMINALER
Stereo minikontakt (INN), USB A (bare utgang for likestrøm)
FREKVENSOVERFØRINGSOMRÅDE
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere