ALLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

SRS-ZR5
Bilde av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

whiteblack

Veil. pris

kr 2 350,00

(inkl. MVA)
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

Funksjoner

Få kraftigere bass med en basshøyttaler og to passive radiatorer 

Få stor bass fra en kompakt høyttaler. To passive radiatorer jobber sammen med en basshøyttaler og reagerer på luftbevegelsene gjennom høyttaleren. De lager et kunstig rom i høyttalerkabinettet. Dette rommet gjør at mer luft kan bevege seg gjennom høyttalerne, slik at enda mindre enheter kan gi overlegen lyd – spesielt på lave frekvenser. 

Trådløs strømming av høy kvalitet  

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høy kvalitet via Bluetooth®. Med tre ganger så høy dataoverføring gir LDAC en forbedret lydopplevelse for all musikken din via trådløs strømming. 

ClearAudio+™ beriker musikken 

Clear Audio+™ er en unik teknologi som benytter seg av ekspertisen Sony har innen digital signalbehandling. Den er utviklet på bakgrunn av generasjoner med perfeksjonering av lyd, og den leverer en rik lytteopplevelse av høy kvalitet. 

Slipp musikken løs med lytting i flere rom

La musikken følge med deg rundt i huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via Sony | Music Center-appen. Bruk den til å gruppere utvalgte soundbarer og høyttalere fra Sony sammen. I gruppemodus kan du spille av den samme musikken samtidig fra flere høyttalere, og i enkeltmodus kan du spille av forskjellig musikk fra flere høyttalere.

One touch-lytting for å spille av musikk øyeblikkelig

NFC-teknologi (Near Field Communication) fjerner behovet for kabler og kompliserte oppsett. Bare berør en NFC-aktivert smarttelefon eller annen enhet* mot N-merket og start musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt i Bluetooth®-innstillingene. 

Foren musikken din med Sony | Music Center

Last ned Sony | Music Center til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Koble til via Bluetooth® eller Wi-Fi® for å få sømløs tilgang til alle favorittsangene dine, enten du har dem på en PC, server eller musikktjeneste på Internett. Appen kan også brukes til å tilpasse lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd og styre lytting i flere rom. 

Koble til med USB-A og HDMI (ARC)

Koble til favorittenhetene dine til den trådløse høyttaleren med en USB-A-port, som passer utmerket til tilkobling og strømming av MP3-filer. Den har også HDMI (ARC) for skjermer og TV-er, samt lydinnganger.

Den enkle måten å sende musikk til høyttalerne dine på

Chromecast innebygget gjør at du kan strømme musikkapper fra en personlig enhet til høyttalere. Bare trykk på Cast-knappen i en musikkapp på en telefon eller et nettbrett med Android, en iPhone eller iPad, en bærbar Mac®- eller Windows-maskin eller en Chromebook, og velg en høyttaler eller en gruppe høyttalere for å komme i gang.

Distinkt omriss-design 

En glatt flate og rene linjer sørger for at denne skjønnheten glir rett inn i omgivelsene, samtidig som den vekker oppmerksomhet for sitt minimalistiske raffinement. De fremhevede ytre linjene er typisk for distinkt omriss.

Spesifikasjoner

Med denne allsidige trådløse høyttaleren får du lyden du er ute etter hjemme. One touch Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter gir deg enkel tilgang til musikken din, og med HDMI-inngangen (ARC) kan du spille av lyd fra TV-en. Bruk ekstra høyttalere for å strømme lyd til flere rom, få fyldig omgivelseslyd og få kraftig bakre stereolyd.
  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC™ One touch

  • Mobilappen Sony | Music Center gir enkel kontroll og musikkavspilling via flere høyttalere

  • HDMI-tilkobling (ARC) til TV-en

  • Enkel strømming av musikk med Chromecast innebygget og Spotify Connect

  • Toveis høyttalere og dobbel passiv radiator for oppslukende lyd

Høyttalerstørrelse
Basshøyttaler: Diameter ca. 70 mm x1, Diskanthøyttaler: Diameter ca. 14 mm x1
Inngangs- og utgangsterminaler
Ethernet, inngang for stereo minikontakt, USB A, HDMI (ARC)
Frekvensens senderekkevidde
20–20 000 Hz (med sampling på 44,1 kHz)
Wi-Fi®
JA
Chromecast innebygget
Ja
Spotify Connect
JA

Hva finnes i esken?

AC-kabel, Wi-Fi®-oppstartsveiledning, Bruksanvisning, Garantikort

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere