ALLE TRÅDLØSE HØYTTALERE

Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

SRS-ZR7
Bilde av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

whiteblack

Veil. pris

kr 3 350,00

(inkl. MVA)
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler
Bilder av Bærbar trådløs BLUETOOTH®-/Wi-Fi®-høyttaler

Funksjoner

Høyoppløselig lyd 

I alt fra kilde til høyttaler har Sony satt sammen en rekke teknologier for å skape den ultimate lydopplevelsen. For høyoppløselige lydfiler gjengir den digitale forsterkeren og de spesialiserte diskanthøyttalerne hver eneste nyanse, slik at du kan høre hver tone slik artisten hadde tenkt seg. For MP3-er oppskalerer digital behandlingsprogramvare komprimert musikk slik at tapte detaljer gjenopprettes. 

2.2-kanals system for kraftig lyd 

Gled deg over kraftig lyd fra et 2.2-kanals høyttalersystem. To mellomtonehøyttalere gir rene, klare vokaler og komplekse melodier. To kraftige subwoofere med en passiv radiator for dundrende bass. Slik at du kan glede deg over at musikken er klar uansett volum. 

Få kraftigere bass med en basshøyttaler og passiv radiator

Få stor bass fra en kompakt høyttaler. En passiv radiator jobber sammen med subwooferen og reagerer på luftbevegelsene gjennom høyttaleren. Sammen skaper de et kunstig rom i høyttalerkabinettet. Dette rommet gjør at mer luft kan bevege seg gjennom høyttalerne, slik at enda mindre enheter kan gi overlegen lyd – spesielt på lave frekvenser. 

ClearAudio+™ beriker musikken 

Clear Audio+™ er en unik teknologi som benytter seg av ekspertisen Sony har innen digital signalbehandling. Den er utviklet på bakgrunn av generasjoner med perfeksjonering av lyd, og den leverer en rik lytteopplevelse av høy kvalitet. 

LDAC™: for overføring av innhold med høyoppløselig lyd

LDAC støtter flere overføringshastigheter i henhold til det trådløse miljøet der du er. Det gjør at du kan lytte til innhold med høyoppløselig lyd i enestående kvalitet nær høyoppløselig lyd, ved å overføre ved maks. overføringshastighet på: 990 kbps (omtrent tre ganger så mye data som vanlig Bluetooth®-lyd). LDAC gir en bedre trådløs lytteopplevelse på all musikken din, slik artisten hadde tenkt det.

DSEE HX gjenoppretter musikkfilene dine 

Bedre enn CD-kvalitet. DSEE HX er basert på den merkevarebeskyttede DSEE-teknologien vår og oppskalerer komprimerte lydfiler til et nivå som er mer likt høyoppløselig lyd. Ved å gjenopprette nyansene til den opprinnelige innspillingen som går tapt i komprimeringsprosessen, leverer DSEE HX en rik lydopplevelse og gir all musikken din studiokvalitet. 

Slipp musikken løs med lytting i flere rom

La musikken følge med deg rundt i huset takket være lytting i flere rom, som du kan styre via Sony | Music Center-appen. Bruk den til å gruppere utvalgte soundbarer og høyttalere fra Sony sammen. I gruppemodus kan du spille av den samme musikken samtidig fra flere høyttalere, og i enkeltmodus kan du spille av forskjellig musikk fra flere høyttalere.

One touch-lytting for å spille av musikk øyeblikkelig

NFC-teknologi (Near Field Communication) fjerner behovet for kabler og kompliserte oppsett. Bare berør en NFC-aktivert smarttelefon eller annen enhet* mot N-merket og start musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt i Bluetooth®-innstillingene. 

Den enkle måten å sende musikk til høyttalerne dine på

Chromecast innebygget gjør at du kan strømme musikkapper fra en personlig enhet til høyttalere. Bare trykk på Cast-knappen i en musikkapp på en telefon eller et nettbrett med Android, en iPhone eller iPad, en bærbar Mac®- eller Windows-maskin eller en Chromebook, og velg en høyttaler eller en gruppe høyttalere for å komme i gang.

Foren musikken din med Sony | Music Center 

Last ned Sony | Music Center til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Koble til via Bluetooth® eller Wi-Fi® for å få sømløs tilgang til alle favorittsangene dine, enten du har dem på en PC, server eller musikktjeneste på Internett. Appen kan også brukes til å tilpasse lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd og styre lytting i flere rom. 

Koble til med USB-A, USB-B og HDMI (ARC)

Koble favorittenhetene dine til den trådløse høyttaleren med to typer USB-porter og HDMI (ARC). En USB-A-port passer utmerket for å koble til og strømme høyoppløselig lyd og MP3-filer. Den andre porten er av typen USB-B for PC-tilkobling, og den gjør det mulig med digital avspilling direkte fra musikkbiblioteket på PC-en uten signaltap.

Distinkt omriss-design 

En glatt flate og rene linjer sørger for at denne skjønnheten glir rett inn i omgivelsene, samtidig som den vekker oppmerksomhet for sitt minimalistiske raffinement. De fremhevede ytre linjene er typisk for distinkt omriss.

Spesifikasjoner

Få overlegen lyd i stua med denne trådløse høyttaleren med Bluetooth®. Spill av høyoppløselig lyd fra musikkspilleren din med ett trykk, eller koble til TV-en helt enkelt via HDMI (ARC). Og med Sony | Music Center kan du synkronisere flere høyttalere trådløst, for rik omgivelseslyd i flere rom og kraftig bakre stereolyd.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Enkel strømming av musikk med Chromecast innebygget og Spotify Connect

  • Mobilappen Sony | Music Center gir enkel kontroll og musikkavspilling via flere høyttalere

  • 2.2-kanals og dobbel passiv radiator for uovertruffen lyd

  • HDMI-tilkobling (ARC) til TV-er med Dolby® Digital-/DTS®-format

Høyttalerstørrelse
Fulltone: Ca. 45 mm i diameter x2, Subwoofer: Diameter ca. 62 mm x2
Inngangs- og utgangsterminaler
Ethernet, inngang for stereo minikontakt, USB A, USB B, HDMI (ARC)
Frekvensens senderekkevidde
20–20 000 Hz (med sampling på 44,1 kHz)
Wi-Fi®
Chromecast innebygget
ja
Spotify Connect
JA

Hva finnes i esken?

Nettadapter, Bruksanvisning, Garantikort

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere