Bilder av Trådløs Qi™-lader

Funksjoner

Kompatibel med Qi-aktiverte enheter

CP-WP1 er Qi-sertifisert for trådløs lading og støtter en rekke enheter, inkludert iPhone-, Galaxy- og Xperia-smarttelefoner. Trådløse hodetelefoner, smartklokker og andre Qi-sertifiserte enheter kan også lades. 

Stilig og praktisk design

Laderen har en sklisikker base som forhindrer at smarttelefonen din sklir under lading. Det stilige designet har runde kanter som gjør det raskt og enkelt å ta med seg enheten på farten.

Kompakt og elegant design

Den lille størrelsen og det tynne designet tar minimalt med plass på skrivebordet eller bordet, og det elegante designet passer perfekt i et hvilket som helst hjem eller kontor.

Blå LED-statusindikator som er enkel å få øye på 

Når den blå LED-indikatoren lyser, lades enheten din optimalt, så det er enkelt å plassere telefonen riktig for å lade den helt opp.

Enkel trådløs lading

Bare legg telefonen på midten av den trådløse enheten for å lade den – du trenger ikke å koble til eller fra noen kabler, og den er alltid klar på farten

Trygg lading med Sony

Den lange erfaringen til Sony innen enhetslading sikrer trygg og pålitelige betjening. Et design som tåler varme, og en eksklusiv strømkontroll opprettholder ladeytelsen selv etter gjentatt bruk. FOD-funksjonen (Foreign Object Detection) beskytter enheten mot overoppheting eller overbelastning når andre metallgjenstander som mynter eller nøkler legges på eller nær den trådløse laderen.

Spesifikasjoner
Slipp ledninger og lad alle Qi™-aktiverte smarttelefoner, smartklokker eller hodetelefoner fra Sony, Samsung eller Apple med denne trådløse laderen. Det slanke og sklisikre designet gjør at enheter holder seg på plass, mens en blå LED-statusindikator som er enkel å få øye på, viser om de lades optimalt. Trygg lading med Sony beskytter mot overoppheting for trygg og pålitelig lading hver gang.
  • Trådløs lading av Qi-aktiverte enheter

  • Stilig design med sklisikker overflate

  • Blå LED-ladestatusindikator som er enkel å få øye på

  • Trygg lading med Sony som forhindrer overoppheting

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet