#TravelByXperia

@SonyXperia på Instagram

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram på en oransje bakgrunn
Bli med på en virtuell tur rundt i verden med Xperia

I 2020 ble dagliglivet vårt dramatisk forandret – inkludert hvordan vi beveger oss fra sted til sted. I en tid hvor fysiske reiser fortsatt kan føles som en fjern drøm, er #TravelByXperia utformet for å hjelpe mennesker over hele verden til å kjenne på eventyrlyst igjen. Utforsk verden med Xperia – du vet aldri hva du finner – fra fengslende bylandskaper til lokale delikatesser. 


Oppdag underverkene i Japan

Fortap deg i de frodige, grønne skogene på en av Japans eldste pilegrimsveier med Ippei og Janine.

© Ippei & Janine. Alle bilder er tatt av de profesjonelle fotografene Ippei og Janine. Alle bilder er tatt med Xperia. 

Portrett ved vannkanten av fotografparet Ippei og Janine
Møt Ippei og Janine

Ippei og Janine er et Tokyo-basert fotografektepar som spesialiserer seg på fotografering i filmstil. De skaper naturlige og følelsesladede utendørs livsstilsbilder, i tillegg til at de fotograferer direkte for par og familier. Bildene deres har blitt publisert i dusinvis av globale mediepublikasjoner og utallige reklamekampanjer.

Ippei og Janine forteller om deres japanske reise

Opplev skjønnheten i landlige Taiwan 

Fra rike jorder til spektakulære kystlinjer feirer Hsiang Li (Rookie) det mangfoldige landskapet i Hualien, Taiwan.

© Hsiang Li (Rookie). Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Hsiang Li (Rookie). Alle bilder er tatt med Xperia.

Portrett av fotograf Li Hsiang som sitter på en steinmur og holder kameraet sitt
Møt Hsiang Li (Rookie)

Hsiang Li (Rookie) er født i Jiali District, Tainan, og er fotograf hos Sony Taiwan. I 2014 begynte han å bruke et kamera for å registrere menneskene og scenene han møtte i løpet av arbeidsdagen som postbud. Senere lastet han opp bildene sine på Instagram med emneknaggen «Postman Diary» og ble en sensasjon over natten. Lis bilder er en oppriktig hyllest til hjemlandet, og avslører hans varme og hengivenhet for folket og stedene som gjør Taiwan så unikt.

Hsiang Li (Rookie) tester Xperia
Utforsk gatene i Hongkong

Bli kjent med folket og gatene i Hongkong med Billy Has fotografier i dokumentarstil.

© Billy Ha. Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Billy Ha. Alle bilder er tatt med Xperia. 

Bilde av Billy Ha
Billy Ha

Billy er født i Hongkong og tilbrakte barndommen i USA før han kom hjem igjen. Han begynte å ta bilder av gatene rundt seg i 2016, og liker best fotografier av mennesker som ikke er iøynefallende. Arbeidet hans understreker detaljene og uttrykkene til fotgjengere, og fokuset hans er nå på sosiale dokumentarer – han forteller historier med hvert bilde. Han liker å fange unike øyeblikk av folks oppførsel og finne forskjellige komposisjoner og ellers usynlige vinkler for hvert bilde.

Billy Ha avslører sine favorittfotosteder i Hongkong

Se tulipansesongen i all sin prakt

I Nederland betyr våren tulipaner – og fotograf Albert Dros elsker å fange forestillingen.

© Albert Dros. Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Albert Dros. Alle bilder er tatt med Xperia. 

Portrett av fotografen Albert Dros som bruker smarttelefonen til å fotografere en enkel gul tulipan på et jorde med røde tulipaner
Møt Albert Dros 

Albert Dros er en profesjonell landskapsfotograf fra Nederland. Han tar sikte på å fange steder og øyeblikk ved å bruke sin egen særegne visjon og stil, og skape dristige, levende og noen ganger eventyrlignende bilder. Albert har jobbet med mange merker i fotobransjen og er en offisiell Sony-bildeambassadør. Arbeidet hans har vært på trykk i noen av de største nyhetsbladene og magasinene over hele verden, inkludert TIME, National Geographic og Adobe.

Få en smakebit av Paris

Få en følelse av livet i Paris med de nyeste bildene fra Laurent Derossis hjemby.

© Laurent Derossi. Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Laurent Derossi. Alle bildene er tatt med Xperia. 

Laurent Derossi foran Eiffeltårnet
Hils på Laurent Derossi – en parisisk fotograf

Laurent Derossi (@Parisexplorer) er en parisisk fotograf fra Metz som er spesialist på urban fotorgrafing og reisefotografering. Laurent, som er en nysgjerrig eventyrer, utforsker gater i Paris på utkikk etter unike perspektiver. Laurent deler bildene sine på nettstedet sitt og på sine sosiale nettverksplattformer, hvor han følges av titusenvis av mennesker.

Hør Laurent Derossi snakke om å fotografere Paris
Legg ut på et svensk eventyr

Ta en tur til de vakre fjellene, innsjøene og omgivelsene i Sverige om vinteren med Tobias Hägg.

© Tobias Hägg. Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Tobias Hägg. Alle bildene er tatt med Xperia. 

Bilde i full størrelse av Tobias Hägg
Hils på Tobias Hägg – svensk fotograf

Tobias Hägg (Airpixels på sosiale medier) er en fotograf og videograf som er basert i utkanten av Stockholm i Sverige. Tobias, som er lidenskapelig opptatt av å utforske landskap og friluftsliv, reiser til jordens utposter for å forevige unike øyeblikk fra unike perspektiver gjennom fotografering og film. Han har blitt utnevnt som 1 av 14 fotografer i Masters of Drone Photography, og han er også dommer i Cewephotoworld, en av de største fotokonkurransene i verden.

Hør Tobias Hägg forklare filosofien sin om fotografering 

Dra til sentrum av New York

Sjekk ut en side av New York som de fleste ikke ser, med Crissibeth Coopers gatefotografier.

© Crissibeth Cooper. Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Crissibeth Cooper. Alle bildene er tatt med Xperia. 

Bilde av Crissibeth Cooper
Hils på Crissibeth Cooper – New York-fotograf

Crissibeth Cooper, som er født og oppvokst i New York, fokuserer på å ta nøyaktig komponerte bilder som ofte utnytter symmetri og det gylne snitt. Temaer i arbeidet hennes er ledende linjer, refleksjoner, arkitektur, forsvinningspunkter og urbane omgivelser. Hun har hatt utstillinger på Highline og Sony Square i NYC, og hennes kreative bilder finnes på Getty Images. Hun er en av grunnleggerne av Sony Alpha Imaging Collective.

Hør Crissibeths tilnærming til å ta bilder i NYC
Oppdag Tiffany Nguyens beste tips #TravelBXperia
Tiffany Nguyen som står på en vei
Hils på Tiffany Nguyen

Tiffany er en reisefotograf fra Sør-California med en utrolig variert portefølje. Hun var en av de første medlemmene av Sony Alpha Imaging Collective og er inspirert av reisene sine. Hun drives av å oppdage nye steder og fordype seg i ukjente kulturer.


Bli med #TravelByXperia


Hvis du vil bli med på denne reisen, er det bare å ta bilder av den fantastiske naturen, maten og kulturen i landet ditt med Xperia-enheten din og legge det ut på Instagram med emneknaggen #TravelByXperia. Vår offisielle Sony Mobile Instagram-konto @SonyXperia vil da velge de beste bildene å dele i vår feed og Story.

 For at @SonyXperia skal kunne dele, må du:

Lese og godta vilkårene før du deltar i denne kampanjen

Legg ut med følgende emneknagg: #TravelByXperia
Legg til navnet på landet ditt eller regionen din, f.eks. #France
Navnet på Xperia-enheten din, f.eks. #Xperia1III

Modellen til smarttelefonen din spiller ingen rolle, så lenge du tar bilder med Xperia. Hvis vi bruker bildet ditt, kommer vi til å kontakte deg først via direktemelding i Instagram. 

Se vilkårene