#TravelByXperia

@SonyXperia på Instagram

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram på en oransje bakgrunn
Bli med på en virtuell tur rundt i verden med Xperia

I 2020 ble dagliglivet vårt dramatisk forandret – inkludert hvordan vi beveger oss fra sted til sted. I en tid hvor fysiske reiser fortsatt kan føles som en fjern drøm, er #TravelByXperia utformet for å hjelpe mennesker over hele verden til å kjenne på eventyrlyst igjen. Utforsk verden med Xperia – du vet aldri hva du finner – fra fengslende bylandskaper til lokale delikatesser. 

Bli med til New York

Sjekk ut en side av New York som de fleste ikke ser, med Crissibeth Coopers gatefotografier.

© Crissibeth Cooper. Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Crissibeth Cooper. Alle bildene er tatt med Xperia. 

Bilde av Crissibeth Cooper
Hils på Crissibeth Cooper – New York-fotograf

Crissibeth Cooper, som er født og oppvokst i New York, fokuserer på å ta nøyaktig komponerte bilder som ofte utnytter symmetri og det gylne snitt. Temaer i arbeidet hennes er ledende linjer, refleksjoner, arkitektur, forsvinningspunkter og urbane omgivelser. Hun har hatt utstillinger på Highline og Sony Square i NYC, og hennes kreative bilder finnes på Getty Images. Hun er en av grunnleggerne av Sony Alpha Imaging Collective.  

Hør Crissibeths tilnærming til å ta bilder i NYC
Få en smakebit av Paris

Få en følelse av livet i Paris med de nyeste bildene fra Laurent Derossis hjemby.

© Laurent Derossi. Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Laurent Derossi. Alle bildene er tatt med Xperia. 

Laurent Derossi foran Eiffeltårnet
Hils på Laurent Derossi – en parisisk fotograf

Laurent Derossi (@Parisexplorer) er en parisisk fotograf fra Metz som er spesialist på urban fotorgrafing og reisefotografering. Laurent, som er en nysgjerrig eventyrer, utforsker gater i Paris på utkikk etter unike perspektiver. Laurent deler bildene sine på nettstedet sitt og på sine sosiale nettverksplattformer, hvor han følges av titusenvis av mennesker.

Legg ut på et svensk eventyr

Ta en tur til de vakre fjellene, innsjøene og omgivelsene i Sverige om vinteren med Tobias Hägg.

© Tobias Hägg. Alle bilder er tatt av den profesjonelle fotografen Tobias Hägg. Alle bildene er tatt med Xperia. 

Bilde i full størrelse av Tobias Hägg
Hils på Tobias Hägg – svensk fotograf

Tobias Hägg (Airpixels på sosiale medier) er en fotograf og videograf som er basert i utkanten av Stockholm i Sverige. Tobias, som er lidenskapelig opptatt av å utforske landskap og friluftsliv, reiser til jordens utposter for å forevige unike øyeblikk fra unike perspektiver gjennom fotografering og film. Han har blitt utnevnt som 1 av 14 fotografer i Masters of Drone Photography, og han er også dommer i Cewephotoworld, en av de største fotokonkurransene i verden.

Oppdag Tiffany Nguyens beste tips #TravelBXperia
Tiffany Nguyen som står på en vei
Hils på Tiffany Nguyen

Tiffany er en reisefotograf fra Sør-California med en utrolig variert portefølje. Hun var en av de første medlemmene av Sony Alpha Imaging Collective og er inspirert av reisene sine. Hun drives av å oppdage nye steder og fordype seg i ukjente kulturer.

Bli med i #TravelByXperia

Hvis du vil bli med på denne reisen, er det bare å ta bilder av den fantastiske naturen, maten og kulturen i landet ditt ved hjelp av Xperia-enheten din og legge det ut på Instagram med emneknaggen #TravelByXperia. Vår offisielle Sony Mobile Instagram @SonyXperia velger deretter de beste bildene som deles i feeden og storyen vår.

 Du må gjøre følgende for at @SonyXperia skal kunne dele bildene dine:

Lese og godta vilkårene før du deltar i denne kampanje

Legg ut med følgende emneknagg: #TravelByXperia
Legg til navnet på landet eller regionen din, f.eks. #France
Navnet på Xperia-enheten din, f.eks. #Xperia 5II

Modellen til smarttelefonen trenger du ikke å oppgi så lenge du tar bilder med en Xperia. Hvis vi bruker bildet ditt, kommer vi til å kontakte deg via direktemelding i Instagram. 

Se vilkårene