WF-SP700N

Musikk som ikke holder deg tilbake

Få mest mulig ut av treningen med de helt trådløse WF-SP700N-øretelefonene. Støyreduksjonsteknologien stenger forstyrrelser ute, slik at du kan holde fokus. Med modusen for omgivelseslyd kan du høre på musikk og likevel høre omgivelsene. 

HODETELEFONER

Trådløse sportsøretelefoner med støyreduksjon

WF-SP700N
Bilde av Trådløse sportsøretelefoner med støyreduksjon

pinkyellowwhiteblack

Veil. pris

kr 2 300,00

(inkl. MVA)
Tren med stil

Med fire friske farger tilgjengelige kan du velge den fargen som passer til stilen din. Med de helt trådløse WF-SP700N-øretelefonene kan du lytte til favorittsangene dine med en Bluetooth®- og NFC-tilkobling, så du ikke holdes tilbake av ledninger.

WF-SP700N med digital støyreduksjon og modus for omgivelseslyd
Ingen forstyrrelser med digital støyreduksjon

Når du trenger en helt spesiell spilleliste for å ta treningsøkten til et nytt nivå, stenger støyreduksjonen forstyrrelser, som lydene fra treningssenteret eller på gaten, ute. Slik at det bare er deg og musikken din.

Vær oppmerksom med modusen for omgivelseslyd

Modusen for omgivelseslyd holder deg fokusert mens du beveger deg. Du kan lytte til favorittsangene dine og høre hva treningskameraten sier eller holde deg oppmerksom på omgivelsene når du trener utendørs ved at musikken du liker, blandes med lydene fra omgivelsene rundt deg.

Laget for bevegelse

Med disse sikre og komfortable øretelefonene er du klar for alt.

WF-SP700NPX4 med klassifiseringen svettesikker
Si ja til musikken og nei til svette

Takket være det beskyttende materialet har disse øretelefonene en IPX4-klassifisering. Dermed kan verken litt vann eller svette stoppe deg fra å bruke dem – eller fra å trene.

WF-SP700N med sikker og komfortabel passform
Du beveger deg, men det gjør ikke øretelefonene

Disse øretelefonene har blitt grundig testet i treningsøkter og har fire ulike størrelser, for en god passform som tilpasser seg ørene dine. I tillegg sørger silikonmaterialet for at de sitter godt på plass.

EXTRA BASS-logo
Mer slagkraftig bass med EXTRA BASS™

Gjør rytmene og din egen ytelse bedre. EXTRA BASS™ gir deg kraftige basstoner, slik at du får det du trenger for å fortsette.

WF-SP700N med Sony | Headphones Connect-app
De perfekte innstillingene med to knappetrykk

Velg lydinnstillingene du liker best, med hurtiginnstillingene for lyd i Sony | Headphones Connect-appen, og velg dem raskt ved å trykke to ganger på knappen på venstre side.

Enkel håndfri oppringning

Samtalen flyter fritt med enkel håndfri oppringning. La telefonen ligge, bare klikk for å snakke.

Helt trådløse øretelefoner med knapp til håndfrie telefonsamtaler
Trygg, sikker og alt batteriet du trenger

Når øretelefonene er ladet helt opp, får du tre timers musikkavspilling. Den kompakte ladevesken beskytter ikke bare øretelefonene, men sørger også for to oppladinger som gir tre timer ekstra hver, slik at du kan lade dem på farten. Lytt til musikk hele dagen med ni timers musikkavspilling. 

Bli smartere med taleassistenten

Gå gjennom dagen med hjelp fra assistenten din1. Få tilgang til underholdning, hold kontakten med venner, få informasjon, lytt til musikk og meldinger, angi påminnelser og mye annet2.

Logoer for innebygd Google Assistant og Alexa
Løs lydproblemer med WF-SP700N

Hvis lyden er hakkete eller ikke høres på den høyre enheten på hodesettet, kan du klikke på koblingen nedenfor for å løse lydproblemet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Få mest mulig ut av hver treningsøkt med de helt trådløse SP700N-øretelefonene. Med støyreduksjonsteknologien kan du stenge forstyrrelser ute for å holde fokus. Du kan også velge modusen for omgivelseslyd for å lytte til favorittsangene dine og fortsatt høre omgivelsene rundt deg.
  • Med digital støyreduksjon kan du lytte uten forstyrrelser

  • Helt trådløs med Bluetooth®-strømming

  • Øretelefonene holder seg trygt på plass i ørene med en god passform

  • Med modusen for omgivelseslyd hører du de viktige lydene

  • Enkle håndfrie anrop med et knappetrykk

Driverenhet
6 mm (kuppeltype)
S-Master HX
Nei
DSEE HX
Nei
Frekvensrespons (Bluetooth®-kommunikasjon)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Passiv drift
Nei
NFC
Ja (veske)

Hva finnes i esken?

Ladeveske (1), Ørebøyler (M/L), Lange hybridørepropper (SS/S/M/L), Micro USB-kabel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere