RE45

Opplev fullstendig klarhet i bilder og lyd

TV-ER

RE45 | LED | Full HD | High Dynamic Range (HDR)

RE450 / RE453 / RE455 Series

Bilde av RE45 Full HD HDR-TV med X-Reality PRO

Prisen begynner på:

Veil. Pris

kr 6 500,00

(VAT)

Vis 3 modeller og priser

Gjem 3 modeller og priser

102 cm (40")

KDL-40RE450

Pris er ikke tilgjengelig

102 cm (40")

KDL-40RE453

Veil. Pris

kr 6 500,00

(VAT)

102 cm (40")

KDL-40RE455

Pris er ikke tilgjengelig

A+Energimerking og produktkort

3modeller

Toppfunksjoner

HIGH DYNAMIC RANGE

Fantastisk høylys, nydelige strukturer

Med High Dynamic Range (HDR) bevares detaljer i de mørkeste og lyseste bildeområdene som ellers ville gått tapt, noe som gir et mer dynamisk utseende. Se strukturene i den skinnende metallvingen på et fly og sollyset som reflekteres fra skroget.

Full HD

Større klarhet, større detaljnivå, større opplevelse

Full HD

Opplev utsøkte detaljer og strukturer med denne Full HD-TV-en. Alt du ser, er forbedret for å gi minimal støy og gjøre maksimalt inntrykk. Se forskjellene i bygninger og havmotiver.

Gjenoppdag alle detaljene

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO-bildebehandling oppskalerer alle pikslene for eksepsjonell klarhet. Bildene analyseres og matches mot den spesielle bildedatabasen vår, som forbedrer bildene og reduserer støy. Overflater på bygninger og båter forbedres med flere detaljer.

X-Reality™ PRO
ClearAudio+

Skapt for lytting

ClearAudio+

Gjør lyttingen like naturtro som visningen. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en berikende opplevelse som virkelig føles omsluttende. Hør musikk og dialog mer distinkt og med større klarhet, uansett hva du ser på.

Se flere bilder og færre ledninger

Gled deg over underholdning uten distraksjoner. En slank, smal bilderamme i aluminiumsutførelse hjelper deg å fokusere på skjermen. Kabler skjules i et stativ på forsiden og baksiden – for et ryddig utseende.

Spesifikasjoner og funksjoner
Krystallklare bilder fortjener krystallklar lyd. Med bilder i Full HD forbedret av kraftig X-Reality™ PRO-oppskalering og lyd brakt til live med ClearAudio+ blir alt du ser, skarpere, klarere og mer spennende. De fullstendige spesifikasjonene blir snart tilgjengelige.
  • Tilgjengelig i 102 cm (40")

  • D5_HDR

    High Dynamic Range

  • Full HD-oppløsning (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden