WE61

Kjenn spenningen i underholdningen
Toppfunksjoner
Få tilgang til YouTube™ øyeblikkelig med ett klikk

Gå rett til YouTube™ for å se favorittvideoene dine. Vi har gjort YouTube™ raskere enn noensinne på denne Internett-klare TV-en – inkludert en YouTube™-knapp på fjernkontrollen for enkel surfing.

High Dynamic Range
Fantastisk høylys, nydelige strukturer

High Dynamic Range

Med High Dynamic Range (HDR) bevares detaljer i de mørkeste og lyseste bildeområdene som ellers ville gått tapt, noe som gir et mye mer dynamisk utseende. Se strukturene i den skinnende metallvingen på et fly og sollyset som reflekteres fra skroget.

Gjenoppdag alle detaljene

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO-bildebehandling oppskalerer alle pikslene for eksepsjonell klarhet. Bildene analyseres og matches mot den spesielle bildedatabasen vår, som forbedrer bildene og reduserer støy. Overflater på bygninger og båter forbedres med flere detaljer.

X-Reality™ PRO
ClearAudio+
Skapt for lytting

ClearAudio+

Gjør lyttingen like naturtro som visningen. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en berikende opplevelse som virkelig føles omsluttende. Hør musikk og dialog mer distinkt og med større klarhet, uansett hva du ser på.

Se flere bilder og færre ledninger

Se uten distraksjoner. En slank, smal innramming i aluminiumsutførelse hjelper deg å fokusere på skjermen. Kabler skjules i et stativ på forsiden og baksiden – for et ryddig utseende.

Spesifikasjoner og funksjoner

Få en flott underholdningsopplevelse med bilder som er forbedret til nesten Full HD ved hjelp av X-Reality PRO™-teknologien vår, og basslyder som er forsterket av en kraftig innebygd subwoofer. Med en knapp for YouTube™ kan du dessuten finne all underholdningen din umiddelbart. De fullstendige spesifikasjonene blir snart tilgjengelige.
  • Tilgjengelig i 80 cm (32")

  • High Dynamic Range

  • WXGA-oppløsning

  • X-Reality™ PRO

  • YouTube™ og mer

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere