Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

A75K Series

Rene svarte OLED-bilder og fengslende lyd
ALLE TV-ER

A75K | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

A75K Series
Bilde av A75K | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

139 cm (55")

XR-55A75K

Veil. pris

kr 22 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

XR-65A75K

Veil. pris

kr 31 000,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
Logo for CES® Innovation Awards 2022 Best of Innovation
Pris til BRAVIA CAM i CES® 2022 Best of Innovation Awards
Logo for CES® Innovation Award 2022
Pris til BRAVIA CORE i CES® 2022 Innovation Award
Neste generasjon lyd og bilde med kognitiv intelligens

Ta lyd og bilde til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR™. Den revolusjonerende prosessoren på BRAVIA XR™ TV-er fra Sony, gjengir innholdet slik mennesker ser og hører for å gi en utrolig naturtro opplevelse. Den forstår hvordan menneskeøyet fokuserer, og kryssanalyserer bilder for å gi naturtro dybde, usedvanlig kontrast og vakre, levende farger.

Utmerket svartfarge for virkelighetsnær dybde og tekstur

Parkobling av OLED-skjermen og XR OLED Contrast Pro gir TV-en bedre farge og kontrast i de lyse feltene, slik at du kan oppleve enestående, ekte svartfarge og maksimal lysstyrke. Sammen med Cognitive Processor XR™ forbedres bildene på samme måte som øynene dine fokuserer, slik at du ikke går glipp av en eneste detalj, hverken i strålende lys eller i dype skygger.

Lydbølger fra en musiker som spiller fiolin på konsert
Skjermen er høyttaleren, bilder og lyd i harmoni

Acoustic Surface Audio™ bruker spesielle utløsere for å gjøre skjermen til en flerkanals høyttaler. Lyden passer nøyaktig med det som skjer på skjermen, slik at lyd og bilde er synkronisert for en oppslukende opplevelse.

Bare si hva du vil se på med talesøk

Finn nye favoritter raskere med talesøk. Gå rett til en serie eller film, kun ved å si tittelen, eller bla gjennom med talesøk, ved å si ting som «finn action-filmer». Trykk på taletasten på fjernkontrollen for å komme i gang

Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR
Perfekt for PlayStation®5
Logo for Road to Zero
Forny, gjenvinn og reduser, det sparer miljøet 

Våre BRAVIA XR TV-er er laget for fengslende opplevelser, med miljøet i tankene. Vi har forpliktet oss til å bruke mindre ny plast i store deler av våre TV-er og emballasje. A75K har et bakdeksel av gjenvunnet plast. Våre unike teknologier for baklyskontroll, BRAVIA CAM og sensorer gir høy bildekvalitet og reduserer strømforbruket.

XR-bilde
Ekte svart for virkelighetsnær dybde og tekstur

XR OLED Contrast Pro forbedrer farge og kontrast i lyse områder, noe som gir utrolig realistiske bilder med ren svart og maksimal lysstyrke. Denne OLED-TV-en har en temperatursensor og et panel for høy luminans, og bruker Cognitive Processor XR™ til å registrere skjermtemperaturen og kontrollere lyset nøyaktig, slik at pikslene i lyse områder blir lyst opp samtidig. 

Et bredt fargespekter for naturtro toner og skjær

XR Triluminos Pro drives av Cognitive Processor XR™ og sørger for at A75K får tilgang til over en milliard farger og gjenskaper alle med de forskjellene man ser i virkeligheten. Sammen med vår omfattende fargeskala og menneskesentrerte prosessor finner den fargens metning, nyanse og lysstyrke, slik at den gir naturlige toner i alle detaljer.

Nærbilde av frukt med bær og fersken
Nærbilde av fjærene på en fugl
Gjenskaper tapt tekstur, alt innhold oppskaleres til 4K

Med XR 4K Upscaling får du underholdning tett på 4K-kvalitet, uansett innhold eller kilde. Vår Cognitive Processor XR™ har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder.

Intelligent bevegelsesbehandling for jevn, rask action

XR OLED Motion, som drives av vår Cognitive Processor XR™, motvirker uskarphet ved å oppdage og analysere viktige visuelle elementer i etterfølgende bilder. Det skaper og setter inn ekstra bilder, så du kan se jevne og tydelige handlinger, også i sekvenser med rask bevegelse.

Bilde av en kvinne på rullebrett i en skatepark
Bilde av mennesker som ser på to skjermer fra ulike vinkler som viser naturtro farger fra alle sider
Vakre farger fra en hvilken som helst vinkel

Å se på TV fra sidene er nå like bra som rett foran. Vår selvbelyste OLED-skjerm holder fargene stabile og naturtro, uansett hvorfra du ser.

Oppdag bildeteknologier
 
XR Sound
Bilde av lydbølger fra en TV med Acoustic Surface Audio
Skjermen er høyttaleren, så lyden følger bildet nøyaktig

Tre utløsere bak TV-en skaper en akustikk som beveger seg med bildet. Kombinasjonen av disse med fulltonehøyttalere gir klarere lyd fra bass til høye frekvenser, slik at A75K kan levere kinoopplevelse hjemme.

All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR™ får alt du ser på, ekte omgivelseslyd. XR Surround-oppskalering skaper virtuell omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt kun ved bruk av TV-høyttalerne, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. Våre BRAVIA XR™-TV-er er også kompatible med Dolby Atmos®.

Bilde fra en stue der en kvinne på en sofa ser på TV med surround-lydeffekter fra XR Surround
Best med lydutstyr fra Sony

Når de nyeste BRAVIA XR TV-ene våre parkobles med lydutstyr fra Sony, blir det enda bedre, og du får en uovertruffen audiovisuell opplevelse med enestående XR-bilde- og lydkvalitet.

Kvinne i en travel gate som prater i mobiltelefon som viser hvordan Voice Zoom 2 gjør det enklere å høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer for klarere dialog

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere. 

Oppdag lydteknologier
 
Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt en fengslende seeropplevelse. Den unike teknologien vår for omgivelsesoptimalisering med lyssensor justerer bilde og lyd automatisk etter omgivelsene.

Oppgrader for en bedre og optimalisert seeropplevelse med BRAVIA CAM

Koble BRAVIA XR TV-en til BRAVIA CAM, som selges separat, for en enda mer fengslende seeropplevelse. BRAVIA CAM finner ut hvor i rommet og hvor langt unna TV-en du er, og tilpasser lyd og bilde etter dette. Lyden er klarere og lysstyrken tilpasses til omgivelsene dine.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Oppdag nye måter å se på TV på med BRAVIA CAM

Du sitter alltid på den beste plassen med BRAVIA CAM. Den finner ut hvor du sitter og optimaliserer bilde og lyd etter din posisjon. Den byr også på bevegelseskontroll og mange andre morsomme, nye opplevelser som venter på å bli utforsket.

Videosamtaler med venner og familie på storskjerm

Hold kontakten med venner og familie på storskjerm. Ha det morsommere når du kobler TV-en til BRAVIA CAM.

Bilde som viser et par i en stue som vinker til en venn under en videosamtale

Oppdag BRAVIA CAM
 

Smart-TV-funksjoner
Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Det du vil se, alt på et sted

Enkel tilgang til innholdet og tjenestene du foretrekker. Se mer enn 700 000 filmer og TV-episoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet fra appene og abonnementene dine og organiserer dem for deg

Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

Bilder av en katt og noen på kano som sendes fra smarttelefonen til TV-en
Bilde som viser hvordan alle tilkoblede enheter kan styres med én smart fjernkontroll
Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Oppdag smart teknologi
 
Design
Minimalistisk design, oppslukende bilder

Denne OLED-TV-en med jevn metalloverflate har et vakkert design som sørger for at du er fokusert på skjermen og oppslukt av det du ser på.

Faktisk utseende kan variere avhengig av TV-størrelse.

Enda mer underholdning i studiokvalitet, slik skaperen hadde forestilt seg

Med et utvalg teknologi som ivaretar skaperens intensjon, inkludert et forbedret utvalg med Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced og Dolby Vision®, reproduserer denne TV-en dramatikken og spenningen fra regissørens visjon. Og ettersom den er Calman Ready, kan skapere til og med kalibrere den for å bruke den i redigeringen.

Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
AV
Se Netflix i studiokvalitet med automatisk optimalisering

Opplev innhold fra Netflix i spektakulær studiokvalitet, akkurat som skaperne hadde tenkt seg. Netflix Adaptive Calibrated Mode er utviklet spesielt for innhold på Netflix, og kombinert med funksjonen for optimalisering av omgivelseslys på BRAVIA XR TV leverer den en oppslukende seeropplevelse. Dette skjer ved at lysstyrken på bildet optimaliseres basert på lyset i rommet.

Optimert bilde på alle favorittene dine

Opplev mer innhold slik skaperen hadde tenkt. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode blir alle filmer, inkludert filmer med IMAX Enhanced™, automatisk tilpasset til de optimale bildeinnstillingene for å levere en enestående hjemmekinoopplevelse.

Skjermbilde som viser logo for BRAVIA CORE
Logo for Assistive Technology
Hjelpemiddelteknologi på Google TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Oppgrader til enestående OLED-underholdning med bilder med høy kontrast og fengslende lyd fra Cognitive Processor XR™.

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere