Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

BRAVIA XR MASTER Series A90K

Fengslende OLED-gamingopplevelse i kompakt format
ALLE TV-ER

A90K | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

A90K Series
Bilde av A90K | BRAVIA XR | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

Snart tilgjengelig

Forhåndsbestill

107 cm (42")

XR-42A90K

Veil. pris

kr 21 000,00

(inkl. MVA)

121 cm (48”)

XR-48A90K

Veil. pris

kr 22 000,00

(inkl. MVA)

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

Prisvinner
Neste generasjon lyd og bilde med kognitiv intelligens

Ta lyd og bilde til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR™. Den revolusjonerende prosessoren på BRAVIA XR™ TV-er fra Sony, gjengir innholdet slik mennesker ser og hører for å gi en utrolig naturtro opplevelse. Den forstår hvordan menneskeøyet fokuserer, og kryssanalyserer bilder for å gi naturtro dybde, usedvanlig kontrast og vakre, levende farger.

Utmerket svartfarge for virkelighetsnær dybde og tekstur

Parkobling av OLED-skjermen og XR OLED Contrast Pro gir TV-en bedre farge og kontrast i de lyse feltene, slik at du kan oppleve enestående, ekte svartfarge og maksimal lysstyrke. Sammen med Cognitive Processor XR™ forbedres bildene på samme måte som øynene dine fokuserer, slik at du ikke går glipp av en eneste detalj, hverken i strålende lys eller i dype skygger.

Lydbølger fra en musiker som spiller fiolin på konsert
Skjermen er høyttaleren, bilder og lyd i harmoni

Acoustic Surface Audio+™ bruker spesielle aktuatorer for å gjøre skjermen til en flerkanals høyttaler. Lyden passer nøyaktig med det som skjer på skjermen, slik at lyd og bilde er synkronisert for en fengslende opplevelse.

Bare si hva du vil se på med talesøk

Finn nye favoritter raskere med talesøk. Gå rett til en serie eller film, kun ved å si tittelen, eller bla gjennom med talesøk, ved å si ting som «finn action-filmer». Trykk på taletasten på fjernkontrollen for å komme i gang

Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR
Perfekt for PlayStation®5
Bilde av fire plastflasker og fire CD-er til venstre og en pil som peker mot en BRAVIA-TV med et skjermbilde av en fisk som svømmer i et hav til høyre
Forny, gjenvinn og reduser, det sparer miljøet 

Våre BRAVIA XR TV-er er laget for fengslende opplevelser, med miljøet i tankene. Vi har forpliktet oss til å bruke mindre ny plast i våre TV-er og i emballasje. A90K bruker SORPLAS™, som er utviklet av Sony, med en gjenvinningsgrad på opptil 85 % i bakdekselet. Våre unike teknologier for baklyskontroll, BRAVIA CAM og sensorer gir høy bildekvalitet og reduserer strømforbruket.

XR-bilde
Ekte svart for virkelighetsnær dybde og tekstur

XR OLED Contrast Pro forbedrer farge og kontrast i lyse områder, noe som gir utrolig realistiske bilder med ren svart og maksimal lysstyrke. Denne OLED-TV-en har en temperatursensor og et panel for høy luminans, og bruker Cognitive Processor XR™ til å registrere skjermtemperaturen og kontrollere lyset nøyaktig, slik at pikslene i lyse områder blir lyst opp samtidig. 

Et bredt fargespekter for naturtro toner og skjær

XR Triluminos Pro drives av Cognitive Processor XR™ og sørger for at A90K får tilgang til over en milliard farger og gjenskaper alle med de forskjellene som man ser i virkeligheten. Sammen med vår omfattende fargeskala og menneskesentrerte prosessor finner den fargens metning, nyanse og lysstyrke, slik at den gir naturlige toner i alle detaljer.

Nærbilde av frukt med bær og fersken
Nærbilde av fjærene på en fugl
Gjenskaper tapt tekstur, alt innhold oppskaleres til 4K

Med XR 4K Upscaling får du underholdning tett på 4K-kvalitet, uansett innhold eller kilde. Vår Cognitive Processor XR™ har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder.

Intelligent bevegelsesbehandling for jevn, rask action

XR OLED Motion, som drives av vår Cognitive Processor XR™, motvirker uskarphet ved å oppdage og analysere viktige visuelle elementer i etterfølgende bilder. Det skaper og setter inn ekstra bilder, så du kan se jevne og tydelige handlinger, også i sekvenser med rask bevegelse.

Bilde av en kvinne på rullebrett i en skatepark
Bilde av mennesker som ser på to skjermer fra ulike vinkler som viser naturtro farger fra alle sider
Vakre farger fra en hvilken som helst vinkel

Å se på TV fra sidene er nå like bra som rett foran. Vår selvbelyste OLED-skjerm holder fargene stabile og naturtro, uansett hvorfra du ser.

Oppdag bildeteknologier
 
XR Sound
Bilde av lydbølger fra TV med Acoustic Surface Audio+
Skjermen er høyttaleren, lyden følger bildet presist

Lyd kommer direkte fra skjermen med Acoustic Surface Audio+™. To aktuatorer vibrerer, og omdanner hele skjermen til en høyttaler. På den måten skapes kraftig akustikk som beveger seg med bildet og du hører realistisk lyd med klar og naturlig dialog. Midtplassert subwoofer får frem bassen for en fengslende kinolyd.

All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR™ får alt du ser på, ekte omgivelseslyd. XR Surround-oppskalering skaper virtuell omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt kun ved bruk av TV-høyttalerne, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. Våre BRAVIA XR™-TV-er er også kompatible med Dolby Atmos®.

Bilde fra en stue der en kvinne på en sofa ser på TV med surround-lydeffekter fra XR Surround
Best med lydutstyr fra Sony

Når de nyeste BRAVIA XR TV-ene våre parkobles med lydutstyr fra Sony, blir det enda bedre, og du får en uovertruffen audiovisuell opplevelse med enestående XR-bilde- og lydkvalitet.

Kvinne i en travel gate som prater i mobiltelefon som viser hvordan Voice Zoom 2 gjør det enklere å høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer for klarere dialog

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere. 

Oppdag lydteknologier
 
Spillfunksjoner
Kompakt TV for spilling, med fengslende bilde og lys 

Den kompakte A90K med fengslende OLED-bilde og lyd som er drevet av Cognitive Processor XR™, er den perfekte skjermen for spilling. Den er kompatibel med ulike spillfunksjoner gjennom HDMI 2.1, slik at du er sikret en spennende spillopplevelse.

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt en fengslende seeropplevelse. Den unike teknologien vår for omgivelsesoptimalisering med lyssensor justerer bilde og lyd automatisk etter omgivelsene.

Oppgrader for en bedre og optimalisert seeropplevelse med BRAVIA CAM

Koble BRAVIA XR TV-en til BRAVIA CAM, som selges separat, for en enda mer fengslende seeropplevelse. BRAVIA CAM finner ut hvor i rommet og hvor langt unna TV-en du er, og tilpasser lyd og bilde etter dette. Lyden er klarere og lysstyrken tilpasses til omgivelsene dine.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Oppdag nye måter å se på TV på med BRAVIA CAM

Du sitter alltid på den beste plassen med BRAVIA CAM. Den finner ut hvor du sitter og optimaliserer bilde og lyd etter din posisjon. Bevegelseskontroll og andre nye opplevelser venter også på å bli utforsket.

Videosamtaler med venner og familie på storskjerm

Hold kontakten med venner og familie på storskjerm. Ha det morsommere når du kobler TV-en sammen med BRAVIA CAM.

Bilde som viser et par i en stue som vinker til en venn under en videosamtale

Oppdag BRAVIA CAM
 

Smart-TV-funksjoner
Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Det du vil se, alt på et sted

Enkel tilgang til innholdet og tjenestene du foretrekker. Se mer enn 700 000 filmer og TV-episoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet fra appene og abonnementene dine og organiserer dem for deg

Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

Bilder av en katt og noen på kano som sendes fra smarttelefonen til TV-en
Enkel fjernkontroll
Bilde av fjernkontroll med baklys både om dagen og på kvelden
Prima fjernkontroll som er enkel å bruke, selv i mørket

Fjernkontrollen vår har fått ny utforming for enkel kontroll av TV-en, dag og natt. Den nye førsteklasses fjernkontrollen er brukervennlig, med enklere taster og bakbelysning slik at du ser tydelig, også i mørket. Med kompakt form i aluminium har fjernkontrollen et vakkert, raffinert utseende og er komfortabel å ha i hånden.

Enkelt å finne fjernkontrollen ved bruk av stemmen

Du vil aldri mer rote bort fjernkontrollen bak sofaputene. Med finn-funksjonen trenger du bare å si «OK Google, finn fjernkontrollen» eller trykke på tasten på siden på TV-en for å aktivere fjernkontrollen. Fjernkontrollen lager lyd og blinker, så du finner den raskt.

Bilde av en fjernkontroll som tørkes av
Enkel å tørke av, alltid ren

Den har en jevn overflate med lavere knapper og et spesielt polyuretanbelegg som gjør det enkelt å tørke den av og holde den ren. Alle tastene er dekket med et spesielt antibakterielt materiale.

Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Bilde som viser hvordan alle tilkoblede enheter kan styres med én smart fjernkontroll
Design
Allsidig utforming med én plate gjør at du blir oppslukt i handlingen

Den minimalistiske utformingen med én plate og en jevn overflate i metall gjør at du blir oppslukt i dine favorittfilmer og -serier. Et allsidig, justerbart stativ lar deg plassere denne kompakte OLED TV-en på en benk eller et bord, og bruke den som TV eller som spillskjerm.

Faktisk utseende kan variere avhengig av TV-størrelse.

Dra
Bilde som viser toveisstativ for plassering på flere måter og en BRAVIA TV med blå krystaller på skjermen
Førsteklasses bordstativer som lett lar seg tilpasse

Et allsidig toveisstativ med en standardplassering som fokuserer på bildet, eller en soundbarplassering for perfekt plassering av lydanlegget ditt. Takket være det justerbare stativet kan du også bruke TV-en som spillskjerm på et skrivebord.

Enda mer underholdning i studiokvalitet, slik skaperen hadde forestilt seg

Med et utvalg teknologi som ivaretar skaperens intensjon, inkludert et forbedret utvalg med Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced og Dolby Vision®, reproduserer denne TV-en dramatikken og spenningen fra regissørens visjon. Og ettersom den er Calman Ready, kan skapere til og med kalibrere den for å bruke den i redigeringen.

Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
AV
Se Netflix i studiokvalitet med automatisk optimalisering

Opplev innhold fra Netflix i spektakulær studiokvalitet, akkurat som skaperne hadde tenkt seg. Netflix Adaptive Calibrated Mode er utviklet spesielt for innhold på Netflix, og sammen med funksjonen for optimalisering av lys på BRAVIA XR TV gjør den at du blir oppslukt når du ser på favorittseriene dine. Dette skjer ved at lysstyrken på bildet optimaliseres med grunnlag i omgivelsene i stuen .

Optimert bilde på alle favorittene dine

Opplev mer innhold slik skaperen hadde tenkt. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode vil alle filmer, inkludert filmer med IMAX Enhanced™, automatisk tilpasses til de opprinnelige innstillingene og gi en virkelig enestående følelse av hjemmekino.

Skjermbilde som viser logo for BRAVIA CORE
Logo for Assistive Technology
Hjelpemiddelteknologi på Google TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Ta spillingen til et helt nytt nivå av innlevelse, selv i mindre størrelse, på denne kompakte OLED-TV-en med Cognitive Processor XR™.

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere