W61

Klare bilder nærmere Full HD enn noensinne
Toppfunksjoner

HIGH DYNAMIC RANGE

Fantastisk høylys, nydelige strukturer

Med High Dynamic Range (HDR) bevares detaljer i de mørkeste og lyseste bildeområdene som ellers ville gått tapt, noe som gir et mer dynamisk utseende. Se strukturene i den skinnende metallvingen på et fly og sollyset som reflekteres fra skroget.

X-Reality™ PRO
Gjenoppdag alle detaljene

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO-bildebehandling oppskalerer alle pikslene for eksepsjonell klarhet. Bildene analyseres og matches mot den spesielle bildedatabasen vår, som forbedrer bildene og reduserer støy. Overflater på bygninger og båter forbedres med flere detaljer.

Skapt for lytting

ClearAudio+

Gjør lyttingen like naturtro som visningen. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en berikende opplevelse som virkelig føles omsluttende. Hør musikk og dialog mer distinkt og med større klarhet, uansett hva du ser på.

ClearAudio+
Se flere bilder og færre ledninger

Se uten distraksjoner. En slank, smal innramming i aluminiumsutførelse hjelper deg å fokusere på skjermen. Kabler skjules i et stativ på forsiden og baksiden – for et ryddig utseende.

Spesifikasjoner og funksjoner

Kom enda nærmere underholdningen og den fantastiske klarheten fra Full HD med kraftig X-Reality™ PRO-bildeoppskalering. Med ClearAudio+ kan du være sikker på at lyden er like klar og tydelig som du vil at den skal være. De fullstendige spesifikasjonene blir snart tilgjengelige.
  • Tilgjengelig som 32 tommer (80 cm)

  • High Dynamic Range

  • WXGA-oppløsning

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere