WD75

Overlegne bilder og en matchende stil

Bildekvalitet som overgår Full HD. Enkel tilgang til en hel verden av filmer, TV-serier og apper. Og en slank og elegant design. Se TV på en stilig måte.

ALLE TV-ER

WD75 | LED | FULL HD | Smart-TV

WD753 / WD757 Series
Bilde av WD75 Full HD-TV

80 cm (32")

KDL-32WD753

Veil. pris

kr 5 000,00

(inkl. MVA)

80 cm (32")

KDL-32WD757

Veil. pris

kr 5 000,00

(inkl. MVA)
Toppfunksjoner
HD med ekstra briljans

Full HD

Opplev bilder med fantastisk Full HD-kvalitet, uansett hva du ser på. Vår unike X-Reality PRO™-behandlingsmotor analyserer, renser og forbedrer bildene og henter frem detaljene. X-Reality PRO™ forbedrer til og med strømmet innhold med lav oppløsning, slik at alt du ser på med Sony, får mer liv. 

X-Reality PRO
Gjenoppdag alle detaljene

X-Reality PRO™-bildebehandling oppskalerer alle pikslene for å gi eksepsjonell bildeklarhet. Bildene analyseres og matches mot den spesielle bildedatabasen vår, som forbedrer bildene og reduserer støy – for bilder med utrolig realisme.

Ser fantastisk ut overalt

Dette er en TV som ikke dominerer stuen, men som forbedrer den. Den passer utmerket til å henges på veggen, og den er utviklet for å spare plass.

Finn mer av den underholdningen du liker

Enten du vil se en gammel favoritt på nytt eller sjekke en YouTube™-video, er mulighetene endeløse med en TV fra Sony.

Wi-Fi®-sertifisert
Du trenger ingen kabler

Du slipper å rote frem en nettverkskabel. Strøm underholdning, alt fra filmer til musikk, over Wi-Fi®, og slipp alt av kabler.

Skjermspeiling
Se smarttelefonen på den store skjermen

Med skjermspeiling kan du se innhold og apper fra smarttelefonen på en TV fra Sony. Se alle minnene dine på en stor skjerm, og del dem med venner og familie.

Photo Sharing Plus
Enkel deling av bilder

Photo Sharing Plus gjør det enkelt for deg og vennene dine å dele bilder og videoer på den store skjermen. Last ned favorittene dine fra TV-en når vennene dine deler sine minner – opptil 10 enheter kan kobles til.

Spesifikasjoner og funksjoner

Bildekvalitet som overgår Full HD. Enkel tilgang til en hel verden av filmer, TV-serier og apper. Og en slank og elegant design. Se TV på en stilig måte.
  • Tilgjengelig i 80 cm (32")

  • Full HD-oppløsning (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ og mer

  • Slank design

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere