Gå til Innhold

X85C

Oppdag flere detaljer

Når du har opplevd 4K fra Sony, ser du deg ikke tilbake. Gir liv til all TV-underholdningen med fine detaljer og utsøkte farger. Utforsk apper, spill og det voksende utvalget av kringkastingsinnhold og Internett-innhold i 4K.

TV-ER

X85C | LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV™)

X8505C / X8507C / X8508C / X8509C Series

Bilde av X85C 4K Ultra HD med Android TV

silverblack

Prisen begynner på:

Veil. Pris

kr 15 000,00

(VAT)

Vis 9 modeller og priser

Gjem 9 modeller og priser

139 cm (55")

KD-55X8505C

Veil. Pris

kr 15 000,00

(VAT)

139 cm (55")

KD-55X8507C

Veil. Pris

kr 15 000,00

(VAT)

139 cm (55")

KD-55X8508C

Pris er ikke tilgjengelig

139 cm (55")

KD-55X8509C

Veil. Pris

kr 15 000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X8505C

Veil. Pris

kr 23 000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X8507C

Veil. Pris

kr 23 000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X8508C

Pris er ikke tilgjengelig

164 cm (65")

KD-65X8509C

Veil. Pris

kr 23 000,00

(VAT)

189 cm (75”)

KD-75X8505C

Veil. Pris

kr 47 000,00

(VAT)
AEnergimerking og produktkort

9modeller

Bilde

4K Processor X1 – Én brikke endrer alt

Nyt bedre klarhet, farger og kontrast med den nye 4K-Processor X1™

Vår kraftige 4K Processor X1 gir alt du ser på, fantastisk bildekvalitet. Enhver kilde analyseres intelligent og oppskaleres til vår beste 4K-oppløsning, alt fra TV-sendinger, Blu-ray Disc™-plater og DVD-er til Internett-videoer i 4K. Du får fantastiske 4K-bilder med utrolig klarhet, mer naturlige farger og optimal kontrast.

Dynamisk kontrastforbedrer

Kontrast

Dynamisk kontrastforbedrer som gjør de lyse elementene på skjermen klarere og de mørke elementene dypere.

TRILUMINOS-skjerm

TRILUMINOS-skjerm

TRILUMINOS-skjermen er unik for Sony, og den sørger for å berike seeropplevelsen din med en større fargepalett og mer naturlige toner og nyanser.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO er resultatet av flere tiår med ekspertise innen videobehandling og produksjon og skalerer og forbedrer alle videobilder for å gi realistisk dybde og detaljnivå.

Forbedre hvert bilde til 4K-kvalitet

Uansett hva du ser på, kan du ser det i 4K

Hver piksel blir vakkert oppskalert av vår kraftigste 4K-bildebehandlingsteknologi noensinne, uansett hva kilden er. Scenene analyseres og settes sammen med en spesiell bildedatabase, noe som gir overlegent livaktige detaljer, uansett hva du ser på.

4K X-Reality PRO
Vanlig TV
4K X-Reality PRO
TV med 4K Processor X1

Full HD

Konvensjonell

X1

4K Processor X1 – Nøyaktig detaljforbedrer

4K Processor X1 gir svært naturtro detaljer med nye algoritmer som Noise Crusher, Flat Area Detection og Super Resolution. Disse avanserte teknologiene jobber sammen for å gi bildene naturlig tekstur og lite støy, og for å forbedre både originalt og oppskalert innhold.

Hver minste farge får liv

En hel verden av fantastisk naturlige farger

BRAVIA® gir enda mer naturtro farger – som nå forbedres ytterligere av den kraftige 4K Processor X1 med nøyaktig fargetilpasningsteknologi. Du får sett det fulle potensialet i enhver scene, med fyldige og levende grønne, røde og blå farger. Takket være den unike TRILUMINOS-skjermen fra Sony får du også det største fargeområdet noensinne.

Med TRILUMINOS
Uten TRILUMINOS

4K Processor X1 – Nøyaktig fargetilpasning

Den presise fargetilpasningen til 4K Processor X1 tar vanlig fargeforbedring et skritt videre og optimerer fargene individuelt i sanntid. Den driver skjermen med størst mulig ytelse, og styrer fremtoningen til hver farge perfekt, noe som gir svært rike og naturlige resultater.

  • X1
  • Normal

Optimer lysstyrken – bilde for bilde

Dynamisk kontrastforbedrer som styrker kontrasten på alt du ser på

4K Processor X1 sikrer at den dynamiske rekkevidden til lysstyrken på skjermen alltid er optimalisert bilde for bilde.

Dynamisk kontrastforbedrer
Vanlig TV
Dynamisk kontrastforbedrer
TV med 4K Processor X1

Dynamisk kontrastforbedring – 4K Processor X1

Med dynamisk kontrastforbedrer i 4K Processor X1 blir lysstyrkerekkevidden kontinuerlig optimalisert bilde for bilde. Den justerer nivåer i henhold til det som skjer på skjermen.

Kompatibel med High Dynamic Range (HDR)

Denne TV-en er kompatibel med HDR, og takket være TRILUMINOS-skjermen kan den vise mange flere farger, større kontrast og forbedrede detaljer.

High Dynamic Range
HIGH DYNAMIC RANGE
High Dynamic Range
VANLIG

Alt av 4K, alle kilder

Nå kan du utforske en hel verden av ekte 4K-hjemmeunderholdning. Kompatibiliteten med de nyeste 4K-standardene – som VP9, HDMI for 50p/60 – kan du se alt favorittinnholdet ditt.

En verden av muligheter

Finn all den underholdningen du kan drømme om, kjappere enn noensinne. Fra filmer og TV-serier til tusenvis av apper – Android TV™ fra Sony gir deg øyeblikkelig tilgang.

Lyd

Skapt for lytting

Gjør lyttingen like naturtro som visningen. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en berikende opplevelse som virkelig føles omsluttende. Hør musikken, dialogen og omgivelseseffektene med større klarhet og mer presist, uansett hva du ser på.

DSEE

Få flere detaljer i alt du lytter til. DSEE kombinerer lydteknologiene våre, slik at de jobber sammen for alltid å levere ren og fyldig lyd.

S-Force PRO Front Surround

S-Force Front behandler lydsignaler for å skape en total lytteopplevelse. Direkte flerkanals behandling gir realistisk og klar 360° omgivelseslyd.

Clear Phase-lyd

Clear Phase fininnstiller frekvensresponsen fra TV-høyttaleren for jevnere og bedre balansert gjengivelse av alle frekvenser – lave, middels og høye.

Utforsk alle funksjonene på X85C

Instruksjonsvideoer

Instruksjonsvideoer for TV

Lurer du på hvordan du skal installere og bruke TV-en? Eller hvordan du skal koble den til annet utstyr? Instruksjonsvideoene tar deg gjennom prosessen – trinn for trinn.

Spesifikasjoner og funksjoner
Når du har opplevd 4K fra Sony, ser du deg ikke tilbake. Gir liv til all TV-underholdningen med fine detaljer og utsøkte farger. Utforsk apper, spill og det voksende utvalget av kringkastingsinnhold og Internett-innhold i 4K.
  • Tilgjengelig i 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • 4K Processor X1

  • TRILUMINOS-skjerm

  • Android-TV

Skjermformat
16:9
Triluminos™-skjerm
JA

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere