Fra

Veil. pris

kr 10 000,00

(inkl. MVA)
6 Modeller
6 Modeller

Modellår

Modellår

108 cm (43”)
KD-43X85J
108 cm (43”) 
KD-43X85J

Modellår

  • Ø
126 cm (50")
KD-50X85J
126 cm (50") 
KD-50X85J

Modellår

  • Ø
139 cm (55")
KD-55X85J
139 cm (55") 
KD-55X85J

Modellår

  • Ø
164 cm (65")
KD-65X85J
164 cm (65") 
KD-65X85J

Modellår

  • Ø
189 cm (75”)
KD-75X85J
189 cm (75”) 
KD-75X85J

Modellår

  • Ø
215 cm (85'')
KD-85X85J
215 cm (85'') 
KD-85X85J

Modellår

  • Ø

Funksjoner

Bilde av bygninger som viser 4K-detaljer med mer enn en milliard farger

4K HDR Processor X1™

Den kraftige prosessoren vår bruker avanserte algoritmer for å redusere støy og forsterke detaljer. Med et enda klarere 4K-signal blir alt du ser på, nærmere 4K-oppløsning, full av naturtro farge og kontrast.

Bilde av farget sand som viser Triluminos PRO

TRILUMINOS PRO™

TV-ene våre med et bredt fargespekter og en unik TRILUMINOS PRO™-algoritme kan oppdage farger fra metning, fargetoner og lysstyrke for å gjengi naturlige skygger i hver detalj. Se farger som er tilnærmet lik dem i den virkelige verdenen. 

Bilder av svært detaljerte fjellblomster med Object-based HDR Remaster

Object-based HDR Remaster

Med Object-based HDR Remaster analyseres fargen til individuelle objekter på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er der kontrasten vanligvis justeres langs en svart-hvit kontrastkurve. Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og bilder som ser mer ekte ut.

Detaljer i en bygning, som viser 4K X-Reality™ PRO

4K X-Reality™ PRO

Se enestående 4K-bilder, med naturtro detaljer og teksturer, eksklusivt drevet av vår 4K HDR Processor X1™. Bilder som er filmet i 2K og Full HD, blir oppskalert til tilnærmet 4K-oppløsning med 4K X-Reality™ PRO ved hjelp av en unik 4K-database.  

Motionflow™ XR-logo

Motionflow™ XR 

Gled deg over jevne og skarpe detaljer selv i sekvenser med raske bevegelser med Motionflow™ XR. Denne nyskapende teknologien lager og setter inn ekstra bilder mellom de opprinnelige bildene. Den sammenligner bilder som kommer etter hverandre, og beregner den lille bevegelsen som mangler mellom bildene. Noen modeller setter også inn svarte bilder, og dette gir en virkelig skarp og kinoaktig fremtoning.

Bilde som viser plasseringen til en X-balanced speaker™

X-Balanced Speaker

Den X-balanserte høyttaleren med den unike, nye formen er utformet for å matche lydkvaliteten og den slanke utformingen på TV-en, og gir klar lyd til filmer og musikk. 

Google™ TV-logo

Google TV

Bla gjennom over 700 000 filmer og TV-episoder fra strømmetjenestene dine, på ett sted og organisert etter emner og sjangre basert på hva du er interessert i.

Kvinne som styrer TV med stemmen

Talesøk

Finn favorittinnholdet raskere enn noensinne ved å bruke stemmen. Med talesøk slipper du komplisert navigasjon og kjedelig tasting – du trenger bare å spørre.

Bilde som viser filmlerret med smarttelefon

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og show fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Chromecast innebygget-logo

Chromecast innebygget

Med Chromecast kan du vise videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en, uten at det går ut over kvaliteten. Trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Vis innhold på skjermen, så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Bilde av tilkoblede enheter som styres med smart fjernkontroll

Smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder

Nærbilde av jevn overflate

Flatt overflatedesign

Ettersom innfatningen er utrolig smal, fokuserer øyene naturlig på bildet, ikke det som er rundt det.

Bilde som viser 2-veis stativ for plassering på flere måter

2-veis stativ for plassering på flere måter

Et allsidig 2-veis stativ gir deg mulighet til en standardplassering som fokuserer på bildet eller en smal plassering for mindre hyller.

Bilde av TV i stuen som viser optimalisering av omgivelseslyd

Optimalisering av omgivelseslyd

Len deg tilbake og nyt en fengslende seeropplevelse. Den unike teknologien vår for omgivelsesoptimalisering med lyssensor justerer bilde og lyd automatisk etter omgivelsene.

Bilde av skjerm som viser fordelen ved lyssensor

Lyssensor

På vanlige TV-er er lysstyrken den samme uavhengig av lyset i rommet, og det gir bilder som er for mørke eller for lyse. Denne TV-en har en lyssensor som optimaliserer lysstyrken i bildet i henhold til omgivelsene. Den øker lysstyrken i lyse rom og reduserer lysstyrken i mørke rom, slik at du får den perfekte visningen.

Bilde som viser lydbølger med romoptimalisering

Lydoptimalisering for rommet ditt

Lydopplevelsen kan endre seg avhengig av rommiljøet. Gardiner, for eksempel, absorberer lyd, mens objekter foran TV-en forstyrrer lydpassasjen, noe som reduserer kvaliteten på det du hører. Denne TV-en oppdager objekter og gjengir lyd som er forbedret og optimalisert for rommet.

Dolby Vision®- og Dolby Atmos®-logo

Dolby Vision® og Dolby Atmos® 

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision® gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos® fyller rommet med oppslukende omgivelseslyd