Fra

Veil. pris

kr 13 500,00

(inkl. MVA)
4 Modeller
4 Modeller

Modellår

Modellår

126 cm (50")
XR-50X90J
126 cm (50") 
XR-50X90J

Modellår

  • Ø
139 cm (55")
XR-55X90J
139 cm (55") 
XR-55X90J

Modellår

  • Ø
164 cm (65")
XR-65X90J
164 cm (65") 
XR-65X90J

Modellår

  • Ø
189 cm (75”)
XR-75X90J
189 cm (75”) 
XR-75X90J

Modellår

  • Ø

Funksjoner

Bilde av fugl som viser 4K-bildedetaljer

XR-bilde

Gled deg over dype og naturtro bilder fra enhver vinkel med minimal lysrefleksjon. Den revolusjonerende prosessoren bruker analyse til å kryssanalysere og optimalisere hundretusenvis av elementer i løpet av sekunder. Kombinert med Full Array LED-panelet leverer denne teknologien utrolig realistiske bilder fulle av naturtro kontrast.

Detaljbilde av blomster som viser subtile skygger og toner i kronbladene

XR-farge

Se farger som ser naturlige og vakre ut for menneskeøyet. Cognitive Processor XR gjør det mulig å få tilgang til en større palett og reprodusere hver farge med de diskré forskjellene som finnes i den virkelige verden. Med utvidet nyanse og metning kan livaktige skygger og realistiske teksturer ses i blomstene. Selv bleke farger er realistiske.

Bilde som viser naturlige farger med XR Triluminos PRO™

XR Triluminos Pro™

Denne TV-en, drevet av Cognitive Processor XR, reproduserer farge på en måte som mennesker synes er vakkert. Se en større palett med farger med et forbedret utvalg nyanse og metning, slik at naturlige skygger og presise detaljer kan ses, selv i mørke scener.

Bilder på skjermen som viser ekstrem kontrast og naturtro dybde

XR-kontrast

Kjenn den utrolige kontrasten, som i virkeligheten. Cognitive Processor XR kryssanalyserer data og forbedrer bilder slik det menneskelige øyet fokuserer for naturtro farger og dybde. Med XR Contrast Booster er lyse områder lysere og mørke områder mørkere – detaljer blir ikke druknet i skygger eller går tapt i høylys.   

XR Contrast Booster 5-logo

XR Contrast Booster 5

Ved å balansere lysstyrken nøyaktig på skjermen, ved å dempe noen områder og fremheve andre, justerer XR Contrast Booster lysstyrken, slik at du får høyere maksimal lysstyrke og dypere svartfarger i skyggen. Ettersom lyse områder er lysere og mørke områder er mørkere, ser scenene mer ekte ut med ekstra dybde og detaljer.

Bilder av svært detaljerte fjellblomster med XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Med XR HDR Remaster kan denne TV-en registrere alle objekter på skjermen, analysere fargen og justere kontrasten for enda mer realistiske bilder. Objektbasert behandling, drevet av BRAVIA XR, hever presisjon til et helt nytt nivå ved å legge til justeringer av nyanse, metning, lysstyrke, bevegelsesvektor, båndbredde og mer. Resultatet er utrolig realistiske scener med fantastisk dybde, naturtro teksturer og naturlige farger.

Bilde av rev som viser 4K-klarhet

XR Clarity

Uansett innhold eller kilde kan du nyte innhold i nesten 4K-oppløsning med XR 4K-oppskalering. Vår Cognitive Processor XR har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder. Se detaljer som naturlig definert dyrepels og en stein med et skarpt omriss

Bilde av bygninger som viser fordelen ved XR 4K-oppskalering

XR 4K-oppskalering

Med vår Cognitive Processor XR gjør denne TV-en 2K-signaler om til nesten 4K-kvalitet for en utrolig virkelighetstro og omsluttende opplevelse. XR 4K-oppskalering bruker store mengder data, analyserer mønstre i scenene og gjenskaper små detaljer.

Detaljert nærbilde av løv med 4K XR-superoppløsning

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution registrerer individuelle objekter i et bilde og gjenskaper svært naturtro teksturer på skjermen. BRAVIA XR-prosessoren analyserer og behandler data på en nøyaktig måte for å gi 4K-bilder med fire ganger høyere oppløsning enn full HD for å berike scenene med virkelighetstro detaljer og tekstur.

Bilde av solnedgang og sjø med 4K XR-utjevning

4K XR Smoothing

XR Smoothing skaper jevne og naturlige 4K-bilder mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er. Scenene gjenskapes med tusenvis av toner, skygger og graderinger, noe som får dem til å se utrolig ekte ut.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen

XR Motion

Det har blitt mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR med XR Motion Clarity™ kryssanalyserer data for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.

Bilde av en snøbrettkjører, som viser krystallklare detaljer med LED XR X-Motion Clarity™

XR Motion Clarity

På noen skjermer kan idretter og fartsfylte actionscener bli uskarpe. Den nyeste LED X-Motion Clarity™-teknologien vår holder alt jevnt, lyst og klart. Hvert «blink» kontrolleres individuelt, og varigheten på dem optimaliseres, mens lysstyrken forbedres når det trengs, slik at du ikke går glipp av noe.

4K/120 bilder/sek-logo

4K/120 bilder/sek

Skill deg ut fra konkurrentene med BRAVIA. Med 120 bilder/sek på kompatible spill gir HDMI 2.1 deg en fordel i fartsfylte skytespill, sportsspill og andre avanserte spill. Du får også en ekstra jevn spillopplevelse med input-forsinkelse som er redusert til under 8,5 ms, med 4K/120 bilder/sek og en egen spillmodus

Bilde av sanger på en konsert

XR Sound Position

For en lydopplevelse som matcher hvordan vi ser verden, gir XR Sound Position deg lyd bak bildet. Med vibrerende rammediskanthøyttalere på denne BRAVIA XR Full Array LED-TV-en, matcher lyden med det som skjer på skjermen, for en virkelig omsluttende opplevelse.

Bilde av lydbølgene fra TV med Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™ har to lydposisjonerte diskanthøyttalere på baksiden av TV-en som gjør at lyden følger handlingen for en virkelig oppslukende opplevelse.

Bilde av musikere som holder en konsert

XR Surround

Med BRAVIA XR får alt du ser, ekte omgivelseslyd. XR Surround skaper omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere.

Detaljer for multidimensjonal lyd med oppskalert 3D-omgivelseslyd

Oppskalert 3D-omgivelseslyd

Signalbehandlingsteknologien i BRAVIA XR gjør at denne TV-en kan gjengi multidimensjonal lyd for å gi en virkelig omsluttende opplevelse. Føl deg omsluttet av lyden, ikke bare fra venstre eller høyre, men også fra en vertikal dimensjon. Med oppskalert 3D-omgivelseslyd kan du oppleve en spennende kinoopplevelse hjemme med Dolby Atmos®, og vertikal lyd med innhold som ikke er kompatibelt Dolby Atmos.

Google™ TV-logo

Google TV

Bla gjennom over 700 000 filmer og TV-episoder fra strømmetjenestene dine, på ett sted og organisert etter emner og sjangre basert på hva du er interessert i.

Talestyring-logo

Talesøk

Finn favorittinnholdet raskere enn noensinne ved å bruke stemmen. Med talesøk slipper du komplisert navigasjon og kjedelig tasting – du trenger bare å spørre.

Bilde som viser filmlerret med smarttelefon

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og show fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Chromecast innebygget-logo

Chromecast innebygget

Med Chromecast kan du caste videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en, uten at det går ut over kvaliteten. Trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Cast innholdet, og så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Bilde av tilkoblede enheter som styres med smart fjernkontroll

Smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder

Nærbilde av den jevne overflaten

Flatt overflatedesign

Ettersom innfatningen er utrolig smal, fokuserer øyene naturlig på bildet, ikke det som er rundt det

Bilde som viser 2-veis stativ for plassering på flere måter

2-veis stativ for plassering på flere måter

Et allsidig 2-veis stativ gir deg mulighet til en standardplassering som fokuserer på bildet eller en smal plassering for mindre hyller.

Bilde av en stue, som viser konseptet med levende pynt

Levende pynt 

Levende pynt gjør TV-en til en viktig del av rommet, med kunst på skjermen, personlige bilder, skjermsparertemaer og klokkefunksjoner.

Bilde av skjerm som viser fordelen ved lyssensor

Lyssensor

På vanlige TV-er er lysstyrken den samme uavhengig av lyset i rommet, og det gir bilder som er for mørke eller for lyse. Denne TV-en har en lyssensor som optimaliserer lysstyrken i bildet i henhold til omgivelsene. Den øker lysstyrken i lyse rom og reduserer lysstyrken i mørke rom, slik at du får den perfekte visningen.

Acoustic Auto Calibration-logo

Acoustic Auto Calibration

Uansett hvor du sitter, registrerer TV-en posisjonen din og optimaliserer lyden slik at du får den samme lydkvaliteten som om du sitter rett foran TV-en. Lyden kan endres avhengig av rommet. Gardiner kan blant annet absorbere lyd, mens objekter foran TV-en kan forstyrre lydpassasjen og forringe kvaliteten på det du hører. Denne TV-en registrerer objekter og reproduserer lyd som er forbedret og optimalisert for rommet ditt.

Netflix Calibrated Mode-logo

Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesifikt utviklet for å se originalt Netflix-innhold og reprodusere samme bildekvalitet på en TV som på en studio evaluation master. Med Netflix-kalibrert modus bevares skaperens visjon og hensikt med naturtro gjengivelse.

IMAX Enhanced-logo

IMAX Enhanced

Denne 4K-smart-TV-en fra Sony er IMAX Enhanced-sertifisert, noe som betyr at den er optimalisert for svært naturtro bilder og lyd. Få en mer oppslukende underholdningsopplevelse hjemme med IMAX Enhanced-bildemodusen, som utnytter alt det oppgraderte IMAX Enhanced-innholdet fullt ut.

Dolby Vision®- og Dolby Atmos®-logo

Dolby Vision® og Dolby Atmos® 

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision® gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos® fyller rommet med oppslukende omgivelseslyd.

Bilde som viser film som er tilgjengelig i BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™

Et stort antall filmer er inkludert og venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream og IMAX Enhanced blir alt du ser levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet.