Modellår

Modellår
Ø

Funksjoner

Flerfargede varmluftsballonger på en åker med trær i bakgrunnen

4K Full Array LED

Uansett hva du ser på, vil du se det oppskalert i nær 4K-kvalitet takket være vår unike Cognitive Processor XR™. Full Array LED, som styres av vår unike teknologi, kontrollerer bakgrunnsbelysningen i soner for å gjengi realistisk kontrast i lyse og mørke områder samtidig. Du vil få bilder med naturtro dybde og kontrast.

Bilde av Cognitive Processor XR-databrikke på en bakgrunn av stjerneskudd i svart og gull

Cognitive Processor XR™

Ta lyd og bilde til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR™. Den revolusjonerende prosessoren på BRAVIA XR™ TV-er fra Sony, gjengir innholdet slik mennesker ser og hører for å gi en utrolig naturtro opplevelse. Den forstår hvordan menneskeøyet fokuserer, og kryssanalyserer bilder for å gi naturtro dybde, usedvanlig kontrast og vakre, levende farger.

Nærbilde av frukt som bær, pærer og fersken

XR Triluminos Pro

Full Array LED-skjermen drives av Cognitive Processor XR™ og har en ny, unik LED-struktur og XR Triluminos Pro som gir X90S-/P-serien tilgang til over en milliard farger, og gjenskaper alle forskjellene man ser i virkeligheten. Den kan finne fargens metning, nyanse og lysstyrke, slik at den gir naturlige toner i alle detaljer, spesielt for grønt og rødt.

Bilder av svært detaljerte fjellblomster med XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Med XR HDR Remaster kan denne TV-en registrere alle objekter på skjermen, analysere fargen og justere kontrasten for enda mer realistiske bilder. Objektbasert behandling, drevet av BRAVIA XR, hever presisjon til et helt nytt nivå ved å legge til justeringer av nyanse, metning, lysstyrke, bevegelsesvektor, båndbredde og mer. Resultatet er utrolig realistiske scener med fantastisk dybde, naturtro teksturer og naturlige farger.

Bildet viser effekten av XR Contrast Booster på månen

XR Contrast Booster 5

Ved å balansere lysstyrken nøyaktig på skjermen, ved å dempe noen områder og fremheve andre, justerer XR Contrast Booster lysstyrken, slik at du får høyere maksimal lysstyrke og dypere svartfarger i skyggen. Ettersom lyse områder er lysere og mørke områder er mørkere, ser scenene mer ekte ut med ekstra dybde og detaljer.

Nærbilde av fjærene på en fugl

XR 4K-oppskalering

Med XR 4K Upscaling får du underholdning tett på 4K-kvalitet, uansett innhold eller kilde. Vår Cognitive Processor XR™ har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder.

Detaljert nærbilde av løv med 4K XR-superoppløsning

4K XR Super Resolution

XR Super Resolution registrerer individuelle objekter i et bilde og gjenskaper svært naturtro teksturer på skjermen. BRAVIA XR-prosessoren analyserer og behandler data på en nøyaktig måte for å gi 4K-bilder med fire ganger høyere oppløsning enn full HD for å berike scenene med virkelighetstro detaljer og tekstur.

Bilde av solnedgang og sjø med 4K XR-utjevning

4K XR Smoothing

XR Smoothing skaper jevne og naturlige 4K-bilder mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er. Scenene gjenskapes med tusenvis av toner, skygger og graderinger, noe som får dem til å se utrolig ekte ut.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen

XR Motion Clarity 

Det ble akkurat mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR™ med XR Motion Clarity™ analyserer bevegelsene i flere bilder for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.

Logo for 4K/120fps

4K/120 bilder/sek

Skill deg ut fra konkurrentene med BRAVIA. HDMI 2.1 gir deg opptil 120 bilder/sek på kompatible spill, slik at du kan spille utfordrende skytespill, sportsspill og andre avanserte spill med nesten umiddelbar reaksjon på skjermen. Du får også en ekstra jevn spillopplevelse med inndataforsinkelse som er redusert til 8,5 ms, med 4K/120 bilder/sek og en egen spillmodus.

Delt skjermvisning med bilde av en gul sportsbil i et racingspill som viser en mer responsiv spillopplevelse med ALLM

Modus for automatisk lav forsinkelse

Med modus for automatisk lav forsinkelse i HDMI 2.1 oppdager BRAVIA når en spillkonsoll er tilkoblet og på, og veksler automatisk til modus med lav forsinkelse. Du får en jevnere, mer responsiv spillopplevelse, noe som er viktig for raske spill.

Delt skjermvisning med bilde av en kvinnelig spesialsoldat i et kampspill som viser en jevnere spillopplevelse med VRR

Variabel oppdateringshastighet

Med variabel oppdateringshastighet i HDMI 2.1 unngår BRAVIA hakkete lyd og ujevne bilder. Denne TV-en justerer skjermens oppdateringshastighet dynamisk etter den variable bildehastigheten til spillenheten for jevnere spilling.

Delt skjermbilde av et bilspill som viser optimalisert spilling med automatisk HDR-tonekartlegging

Automatisk HDR-tonekartlegging

Med automatisk HDR-tonekartlegging blir HDR-innstillingene optimalisert øyeblikkelig under førstegangsoppsettet av PS5™-konsollen. PS5™ gjenkjenner automatisk individuelle BRAVIA TV-modeller og velger den beste HDR-innstillingen for TV-en. Det gjør at du kan se viktige detaljer og farger på de lyseste og mørkeste delene av skjermen, selv i scener med høy kontrast.

To skjermer som viser automatisk bildemodus etter sjanger på og av med en PS5-konsoll mellom dem

Automatisk bildemodus etter sjanger

BRAVIA bytter automatisk til spillmodus for å redusere inndataforsinkelser og gjøre handlingen mer responsiv. Når du ser på filmer på PlayStation5®-konsoller, bytter den tilbake til standardmodus for å fokusere på bildebehandling for mer uttrykksfulle scener.

Bilde av lydbølgene fra TV med Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™ 

Acoustic Multi-Audio™-teknologien har lydposisjonerte diskanthøyttalere som sørger for at høyfrekvente lyder kommer fra riktig sted i scenen. De vibrerende rammediskanthøyttalere på denne BRAVIA XR Full Array LED-TV-en matcher lyden nøyaktig med det som skjer på skjermen, for en altoppslukende opplevelse.

Bilde av en stue som viser multidimensjonal lyd med oppskalert 3D-omgivelseslyd

Oppskalert 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR™ får alt du ser på, ekte omgivelseslyd. XR Surround-oppskalering skaper virtuell omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt kun ved bruk av TV-høyttalerne, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. Våre BRAVIA XR™-TV-er er også kompatible med Dolby Atmos®.

Skjermbilde av en kvinne på gaten som snakker i mobiltelefonen

Voice Zoom 2

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere. 

Bilde som viser et par i en stue som ser på BRAVIA TV med Acoustic Center Sync

Acoustic Center Sync

Med en lydplanke fra Sony som er koblet til BRAVIA XR, forsterkes den midtre høytalerkanalen for en tydeligere og fyldigere tale. Dette gjør at lyden er perfekt synkronisert med handlingen på skjermen, for en svært omsluttende opplevelse.

Bilde av en mann i en stue som ser på BRAVIA TV med 360 Spatial Sound

Kompatibel med 360 Spatial Sound

Skreddersy din Dolby Atmos®-opplevelse ved å kombinere vår SRS-NS7-høyttaler med BRAVIA XR™ for å få romlig omgivelseslyd. Med utvalgte hodetelefoner fra Sony kan du også nyte 360 Spatial Sound ved hjelp av den trådløse senderen WLA-NS7 (selges separat).

Logo for BLUETOOTH®

Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter

Koble Bluetooth®-kompatible enheter til TV-en din for å få enkel, trådløs underholdning. Parkoble Bluetooth-hodetelefonene eller -øretelefonene dine med BRAVIA, og se på TV-serier og lytt til musikk på favorittstedet ditt – uten å bli forstyrret eller avbrutt.

En BRAVIA TV på en vegg over en benk med en lampe og utsmykninger

Ambient Optimization

Len deg tilbake og få en fengslende seeropplevelse. Den unike teknologien for omgivelsesoptimalisering med lyssensor justerer bilde og lyd automatisk etter omgivelsene.

Bilde av et par på sofaen som ser på TV med skjermbilde av en båt på en elv som viser fordelene ved lyssensor

Lyssensor

På vanlige TV-er er lysstyrken den samme uavhengig av lyset i rommet, og det gir bilder som er for mørke eller for lyse. Denne TV-en har en lyssensor som optimaliserer lysstyrken i bildet i henhold til omgivelsene. Den øker lysstyrken i lyse rom og reduserer lysstyrken i mørke rom, slik at du får den perfekte visningen.

Logo for Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration

Uansett hvor du sitter, registrerer TV-en posisjonen din og optimaliserer lyden slik at du får den samme lydkvaliteten som om du sitter rett foran TV-en. Lyden kan endres avhengig av rommet. Gardiner kan blant annet absorbere lyd, mens objekter foran TV-en kan forstyrre lydpassasjen og forringe kvaliteten på det du hører. Denne TV-en registrerer objekter og reproduserer lyd som er forbedret og optimalisert for rommet ditt.

Nærbilde av BRAVIA CAM festet til rammen på BRAVIA TV

Fungerer med BRAVIA CAM

Koble BRAVIA XR-TV-en til BRAVIA CAM, som selges separat, for å få en enda mer fengslende seeropplevelse. BRAVIA CAM finner ut hvor i rommet og hvor langt unna TV-en du er, og tilpasser lyd og bilde etter dette. BRAVIA CAM byr også på en rekke morsomme, nye TV-opplevelser, blant annet bevegelseskontroll og mye annet.

Logo for Google™ TV

Google TV

Bla gjennom over 700 000 filmer og TV-episoder fra strømmetjenestene dine, på ett sted og organisert etter emner og sjangre basert på hva du er interessert i.

Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin

Talesøk

Finn favorittinnholdet ditt raskere enn noen gang ved hjelp av stemmen din. Med talesøk er det slutt på komplisert navigasjon eller tasting – du trenger bare spørre.

Bilde som viser filmlerret med smarttelefon

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du strømme videoer og lyd til TV-en rett fra en iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og serier fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Logo for Chromecast built-in

Chromecast built-in™

Gå fra telefonen, nettbrettet eller datamaskinen til TV-en på et øyeblikk. Med Chromecast built-in kan du se alle favorittfilmene, seriene, appene og spillene dine rett på TV-en.

Bilde av tilkoblede enheter som styres med smart fjernkontroll

Smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Nærbilde av den jevne overflaten

Jevn overflate

Ettersom innfatningen er utrolig smal, fokuserer øyene naturlig på bildet, ikke det som er rundt det.

Bilde av en stue, som viser konseptet med levende pynt

Levende pynt

Levende pynt gjør TV-en til en viktig del av rommet, med kunst på skjermen, personlige bilder, skjermsparertemaer og klokkefunksjoner.

BRAVIA TV med bakgrunn av stjerneskudd som viser filmen VENOM, som er tilgjengelig i BRAVIA CORE

BRAVIA CORE

Et stort antall filmer er inkludert og venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced blir alt du ser på, levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet. Med BRAVIA CORE-kalibrert modus kan du se filmer med de bildeinnstillingene som filmskaperne mente at filmen skulle ha hjemme.

Logoene til Dolby Vision® and Dolby Atmos®

Dolby Vision® og Dolby Atmos® 

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision® gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos® fyller rommet med oppslukende omgivelseslyd.

Logo for Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode

Creator Calibrated Mode på BRAVIA XR TV-er kan optimalisere bildeinnstillingene når du ser innhold på Netflix og BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode optimaliserer Netflix-opplevelsen ytterligere i henhold til lysforholdene i rommet, slik at du kan se innhold fra Netflix i spektakulær studiokvalitet, akkurat som skaperen hadde tenkt.