Gå til Innhold

X94C/X93C

Den ypperste 4K-opplevelsen

Det er det ultimate 4K-uttrykket. Helt perfekte bilder kombinert med rik og fyldig lyd som er tro mot den opprinnelige kilden, og en spennende og ny brukeropplevelse.

TV-ER

X94C / X93C | LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Android TV™)

X9405C / X9305C Series

Bilde av X94C / X93C 4K Ultra HD med Android TV

Prisen begynner på:

Veil. Pris

kr 28 000,00

(VAT)

Vis 3 modeller og priser

Gjem 3 modeller og priser

139 cm (55")

KD-55X9305C

Veil. Pris

kr 28 000,00

(VAT)

164 cm (65")

KD-65X9305C

Veil. Pris

kr 37 000,00

(VAT)

189 cm (75”)

KD-75X9405C

Veil. Pris

kr 83 000,00

(VAT)
BEnergimerking og produktkort

3modeller

Bilde

4K Processor X1 – Én brikke endrer alt

Nyt bedre klarhet, farger og kontrast med den nye 4K-Processor X1™

Vår kraftige 4K Processor X1 gir alt du ser på, fantastisk bildekvalitet. Enhver kilde analyseres intelligent og oppskaleres til vår beste 4K-oppløsning, alt fra TV-sendinger, Blu-ray Disc™-plater og DVD-er til Internett-videoer i 4K. Du får fantastiske 4K-bilder med utrolig klarhet, naturlige farger og optimal kontrast.

X-tended dynamic range

X-tended Dynamic Range

Ved å nøye kontrollere mengden med bakbelysning på skjermen kan X-tended Dynamic Range produsere dype svarttoner og stor lysskarphet og alt det som ligger imellom.

TRILUMINOS-skjerm

TRILUMINOS-skjerm

TRILUMINOS-skjermen er unik for Sony, og den sørger for å berike seeropplevelsen din med en større fargepalett og mer naturlige toner og nyanser.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO er resultatet av flere tiår med ekspertise innen videobehandling og produksjon og skalerer og forbedrer alle videobilder for å gi realistisk dybde og detaljnivå.

Forbedre hvert bilde til 4K-kvalitet

Uansett hva du ser på, kan du ser det i 4K

Hver piksel blir vakkert oppskalert av vår kraftigste 4K-bildebehandlingsteknologi noensinne, uansett hva kilden er. Scenene analyseres og settes sammen med en spesiell bildedatabase, noe som gir overlegent livaktige detaljer, uansett hva du ser på.

4K X-Reality PRO
Vanlig TV
4K X-Reality PRO
TV med 4K Processor X1

Full HD

Konvensjonell

X1

4K Processor X1 – Nøyaktig detaljforbedrer

4K Processor X1 gir svært naturtro detaljer med nye algoritmer som Noise Crusher, Flat Area Detection og Super Resolution. Disse avanserte teknologiene jobber sammen for å gi bildene naturlig tekstur og lite støy, og for å forbedre både originalt og oppskalert innhold.

Hver minste farge får liv

En hel verden av fantastisk naturlige farger

BRAVIA® gir enda mer naturtro farger, som nå forbedres ytterligere av den kraftige 4K Processor X1 med presis fargetilpasningsteknologi. Du får ut det fulle potensialet i enhver scene, med fyldige og levende grønne, røde og blå farger. Takket være den unike TRILUMINOS-skjermen fra Sony får du også det største fargeområdet noensinne.

Med TRILUMINOS
Uten TRILUMINOS

4K Processor X1 – Nøyaktig fargetilpasning

Den presise fargetilpasningen til 4K Processor X1 tar vanlig fargeforbedring et skritt videre og optimerer fargene individuelt i sanntid. Den driver skjermen med størst mulig ytelse, og styrer fremtoningen til hver farge perfekt, noe som gir svært rike og naturlige resultater.

 • X1
 • Normal

Bakbelyst briljans

Lysere hvitt og fyldigere, dypere svart

Denne unike bakbelysningsalgoritmen, som drives av den nye 4K Processor X1 fra Sony, gjengir en langt større lysstyrkerekkevidde enn en vanlig LED-TV.

Dynamisk kontrastforbedrer
Vanlig TV
Dynamisk kontrastforbedrer
TV med 4K Processor X1

Dynamisk kontrastforbedring – 4K Processor X1

Med dynamisk kontrastforbedrer i 4K Processor X1 blir lysstyrkerekkevidden kontinuerlig optimalisert bilde for bilde. Den justerer nivåer i henhold til det som skjer på skjermen.

Kompatibel med High Dynamic Range (HDR)

Denne TV-en er kompatibel med HDR, og takket være Xtended Dynamic Range og en TRILUMINOS-skjerm kan den vise mye større kontrast, forbedrede detaljer og fantastiske farger.

High Dynamic Range
HIGH DYNAMIC RANGE
High Dynamic Range
VANLIG

Alt av 4K, alle kilder

Nå kan du utforske en hel verden av ekte 4K-hjemmeunderholdning. Kompatibiliteten med de nyeste 4K-standardene – som VP9, HDMI for 50p/60 – kan du se alt favorittinnholdet ditt.

Lyd

Verdens første TV med høyoppløselig lyd

Lyd slik artisten hadde tenkt seg

I opptaksstudioet og på konserter blir det opprinnelige lydsporet tatt opp med høyere kvalitet enn man får fra CD-er. Med høyoppløselig får du følelsen av at artisten fremfører musikken i samme rom som deg. Få en bedre musikkopplevelse med TV-en med høyoppløselig lyd.

Slik fungerer høyoppløselig lyd

Høyoppløselig lyd viser til en samling digitale prosesser som gjør at man kan bruke høyere samplingsrate når man koder og spiller av musikk, enn det som er vanlig i CD-er.

Høyoppløselig lyd
Komprimert fil [mp3]
Høyoppløselig lyd
Høyoppløselig lydfil

Flytende lydmagi

Hør selv de minste detaljer med uslåelig klarhet

Forovervendte basshøyttalere og subwoofere gjengir klar, kraftig og fyldig lyd, med en demperfri design som reduserer forvrengninger og sørger for klare mellomtoner og høye toner. Den avanserte glimmerforsterkede glassfiberen gjør at du kan høre selv de minste detaljer. Dette er den perfekte måten å nyte høyoppløselige lyd på.

Skapt for lytting

Gjør lyttingen like naturtro som visningen. ClearAudio+ finjusterer TV-lyden for en berikende opplevelse som virkelig føles omsluttende. Hør musikken, dialogen og omgivelseseffektene med større klarhet og mer presist, uansett hva du ser på.

DSEE

Nyt større detaljrikdom i alt du hører på. DSEE HX analyser lydkilder og utvider høye frekvenser og bitdybde til nær høyoppløselig lyd.

S-Force PRO Front Surround

S-Force Front Surround behandler lydsignaler for å skape en total lytteopplevelse. Direkte flerkanals behandling gir realistisk og klar 360° omgivelseslyd.

Clear Phase-lyd

Clear Phase fininnstiller frekvensresponsen fra TV-høyttaleren for jevnere og bedre balansert gjengivelse av alle frekvenser – lave, middels og høye.

En verden av muligheter

Finn all den underholdningen du kan drømme om, kjappere enn noensinne. Fra filmer og TV-serier til tusenvis av apper – Android TV™ fra Sony gir deg øyeblikkelig tilgang.

Design

Hvert formål har en perfekt form

Kileformen forener form med funksjonell skjønnhet

Den grunnleggende nye formen fra BRAVIA® forener estetikk med funksjonell skjønnhet. Liten benkeplass sparer plass, mens lyden er forbedret takket være større høyttalerkapasitet.

 • Bred
 • Smal

Bred TV, smal overflate

Spar på plassen ved hjelp av et stativ med to stillinger

Juster føttene under 4K-TV-en for å veksle mellom bred eller smal stilling, avhengig av bredden på overflaten.

Utforsk alle funksjonene på X94C/X93C

Instruksjonsvideoer

Instruksjonsvideoer for TV

Lurer du på hvordan du skal installere og bruke TV-en? Eller hvordan du skal koble den til annet utstyr? Instruksjonsvideoene tar deg gjennom prosessen – trinn for trinn.

Spesifikasjoner og funksjoner
Det er det ultimate 4K-uttrykket. Helt perfekte bilder kombinert med rik og fyldig lyd som er tro mot den opprinnelige kilden, og en spennende og ny brukeropplevelse.
 • Tilgjengelig i 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • 4K Processor X1

 • Høyoppløselig lyd

 • Android-TV

Skjermformat
16:9
Triluminos™-skjerm
JA

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

 • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

 • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

 • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere