Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Les transkriberingen av denne videoen

BRAVIA XR X95J

Flott 4K med menneskelig intelligens i et minimalistisk design

Se hvor reelt 4K HDR kan være når du kombinerer et Full Array LED-panel med kraften i vår revolusjonerende Cognitive Processor XR™ i et omsluttende, kantløst design.

ALLE TV-ER

X95J | Full Array LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

X95J Series
Bilde av X95J | Full Array LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 24 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

XR-65X95J

Veil. pris

kr 24 000,00

(inkl. MVA)

189 cm (75”)

XR-75X95J

Veil. pris

kr 38 000,00

(inkl. MVA)

215 cm (85'')

XR-85X95J

Veil. pris

kr 52 000,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
red dot-vinner 2021 best av de beste-logo
Red Dot: Det beste av de beste
CES® 2021 Innovation Awards-logo
CES® 2021 Innovation Awards
Verdens første TV med kognitiv intelligens

Vår BRAVIA XR™ TV tar bilde og lyd til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR. Den forstår hvordan mennesker ser og hører, og gir en helt ny opplevelse som omslutter deg i handlingen.

Geniale 4K-bilder, slik de ses av menneskeøyet

Gled deg over dype og naturtro bilder fra enhver vinkel med minimal lysrefleksjon. Vår revolusjonerende prosessor bruker analyse til å kryssanalysere og optimalisere hundretusenvis av elementer i løpet av sekunder. Kombinert med vårt Full Array LED-panel leverer denne teknologien utrolig realistiske bilder fulle av naturtro kontrast.

Gjør enhver lyd om til en omsluttende opplevelse

Avansert høyttalerteknologi med vår Cognitive Processor XR gjør enhver lydkilde om til en omsluttende lydopplevelse. Hør lyden klarere og tydeligere – uansett hva du ser på. Nyt underholdningen på en helt ny måte med lyd og bilde i perfekt harmoni.

Tusenvis av filmer og TV-serier tilgjengelig med stemmen

Bruk stemmen din til å finne det du vil se på raskt. Finn en spesifikk tittel bare ved å si den. Eller søk etter anbefalinger ved å si «vis meg TV-serier med science fiction».

Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR
Perfekt for PlayStation®5
Resirkuler. Forny. Reduser.

BRAVIA XR TV-ene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Opptil 40 % bærekraftige materialer brukes i bakdekslene på storskjermmodellene.

XR-bilde
Detaljbilde av blomster som viser subtile skygger og toner i kronbladene
En stor palett av naturlig vakre farger

Se farger som ser naturlige og vakre ut for menneskeøyet. Cognitive Processor XR gjør det mulig å få tilgang til en større palett og reprodusere hver farge med de diskré forskjellene som finnes i den virkelige verden. Med utvidet nyanse og metning kan livaktige skygger og realistiske teksturer ses i blomstene. Selv bleke farger er realistiske.

Naturtro dybde med dypere svarttoner og intens lysstyrke

Kjenn den utrolige kontrasten, som i virkeligheten. Cognitive Processor XR kryssanalyserer data og forbedrer bilder slik det menneskelige øyet fokuserer for naturtro farger og dybde. Med XR Contrast Booster er lyse områder lysere og mørke områder mørkere – detaljer blir ikke druknet i skygger eller går tapt i høylys.  

Bilder på skjermen som viser ekstrem kontrast og naturtro dybde
Bilde av rev som viser 4K-klarhet
Gjenskape tapt tekstur på den intelligente måten

Uansett innhold eller kilde kan du nyte innhold med tilnærmet 4K-oppløsning med XR 4K Upscaling. Vår Cognitive Processor XR har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder. Se detaljer som naturlig definert dyrepels og en stein med et skarpt omriss.  

Intelligent behandling av bevegelser for raske, skarpe scener

Det har blitt mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR med XR Motion Clarity™ kryssanalyserer data for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen
Flotte bilder over hele skjermen

X-Wide Angle™-panelet sørger for at bildene blir flotte fra alle vinkler, slik at de som ser på fra sidene, får en like tilfredsstillende opplevelse som de som ser på fra midten. Og med X-Anti Reflection er bildene mye skarpere med mindre lysrefleksjon.

Bilde av en bil ovenfra som kjører på en vei på separate TV-skjermer som viser fordelen ved X-Wide Angle-panelet.
X-Wide Angle™
Bilde av en by i en åsside om natten på separate TV-skjermer som viser fordelen ved X-Anti Reflection.
X-Anti Reflection
Oppdag bildeteknologier
 
XR Sound
Bilde av sanger på en konsert
Lyd fra skjermen som passer perfekt til handlingen

For en lydopplevelse som matcher hvordan vi ser verden, gir XR Sound Position deg lyd bak bildet. Med vibrerende rammediskanthøyttalere på denne BRAVIA XR Full Array LED-TV-en, matcher lyden med det som skjer på skjermen, for en virkelig omsluttende opplevelse.

Omsluttende lyd som er i samsvar med handlingen på skjermen, med to lydposisjonerte diskanthøyttalere, to forovervendte høyttalere og en integrert subwoofer.

All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR får alt du ser, ekte omgivelseslyd. XR Surround skaper omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere.

Stue som viser omgivelseslydeffekten med XR Surround
Best med lydutstyr fra Sony

Når de nyeste BRAVIA-TV-ene våre parkobles med lydutstyr fra Sony, gir de deg en omsluttende audiovisuell opplevelse med enestående XR-bilde- og lydkvalitet.

Kvinne i en travel gate som viser hvordan Voice Zoom 2 gjør det enklere å høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer for klarere dialog

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere. 

Oppdag lydteknologier
 
Smart-TV-funksjoner
Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

Bilde som viser innhold som castes fra smarttelefon til TV
Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Bilde som viser hvordan alle tilkoblede enheter kan styres med én smart fjernkontroll
Se flere smartfunksjoner
 
Design
Designet for en omsluttende titteopplevelse

Vårt minimalistiske designkonsept med én plate med sømløs kant legger skjermen på én enkelt glassplate som er naturlig elegant og holder deg fokusert på bildet. Dette er en TV som er laget for å se og høres vakker ut, uansett om den står på stativ eller er festet til veggen.

Faktisk utseende kan variere avhengig av TV-størrelse.

Dra
Bilde som viser 3-veis stativ for plassering på flere måter
3-veis stativ for plassering på flere måter

Et 3-veis stativ for plassering på flere måter gir deg mulighet for standardplassering som fokuserer på bildet, smal plassering for smalere hyller og lydplankeplassering for perfekt plassering av lydanlegget ditt.

Nærbilde av sømløs kant
Vakker, sømløs kant – mindre innfatning, mer bilde

Med den rammeløse utformingen har denne TV-en et sømløst og elegant utseende som reduserer distraksjoner, slik at du kan fokusere på det som er viktig – bildet.

Bilde fra baksiden av TV-en som viser kabelhåndtering
Ryddig skjønnhet

Kabelholdere holder ledningene skjult, slik at fjernsynet ikke skaper rot og ser bra ut fra fronten, sidene og baksiden.

Detaljbilde av fjernkontroll i børstet aluminium med bakbelysning
Førsteklasses fjernkontroll i børstet aluminium

Fjernkontrollen i børstet aluminium ligger godt i hånden og er synlig i mørket.

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og nyt en fengslende seeropplevelse. Den unike teknologien vår for omgivelsesoptimalisering med lyssensor justerer bilde og lyd automatisk etter omgivelsene.

Se i studiokvalitet, slik skaperen hadde tenkt seg

Med et utvalg teknologi som ivaretar skaperens intensjon, inkludert Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced og Dolby Vision®, reproduserer denne TV-en dramatikken og spenningen fra regissørens visjon. Og ettersom den er Calman Ready, kan skapere til og med bruke den i etterbehandling. 

BRAVIA XR A80J

Oppslukende visning med svartfarger på OLED-skjermen

Med OLED får du mer naturtro farger og rene svarte farger. Ettersom OLED-skjermen er høyttaleren, kommer lyden rett fra skjermen og synkroniseres med handlingen, noe som gir en oppslukende opplevelse.

Logo for hjelpemiddelteknologi
Hjelpemiddelteknologi på Google TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Bli den første som får høre om all den spennende teknologien bak de nyeste BRAVIA-TV-ene, samt alle forhåndsbestillings- og salgskunngjøringer.

Spesifikasjoner og funksjoner

Oppdag hvor ekte TV kan virke når du kombinerer et Full Array LED-panel med Cognitive Processor XR™ i en vakker design med sømløs kant, som fokuserer på bildet.

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere