Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

X95K Series

Intens realisme - utrolig lysstyrke og kontrast
ALLE TV-ER

X95K | BRAVIA XR | Mini LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

X95K Series
Bilde av BRAVIA X95K-TV forfra med bilde av røde og oransje krystaller på skjermen

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 38 000,00

(inkl. MVA)

164 cm (65")

XR-65X95K

Veil. pris

kr 38 000,00

(inkl. MVA)

189 cm (75”)

XR-75X95K

Veil. pris

kr 50 000,00

(inkl. MVA)

215 cm (85'')

XR-85X95K

Veil. pris

kr 70 000,00

(inkl. MVA)

Registrer deg nå for å få de nyeste oppdateringene og tidsbegrensede tilbud. Klikk på koblingen nedenfor for ikke å gå glipp av noe.

Prisvinner
Logo for CES® 2021 Innovation Awards
Pris til BRAVIA CAM i CES® 2022 Best of Innovation Awards
Logo for CES® 2021 Innovation Awards
Pris til BRAVIA CORE i CES® 2022 Innovation Award
Neste generasjon lyd og bilde med kognitiv intelligens

Ta lyd og bilde til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR™. Den revolusjonerende prosessoren på BRAVIA XR™ TV-er fra Sony, gjengir innholdet slik mennesker ser og hører for å gi en utrolig naturtro opplevelse. Den forstår hvordan menneskeøyet fokuserer, og kryssanalyserer bilder for å gi naturtro dybde, usedvanlig kontrast og vakre, levende farger.

Kontrastrike og lyssterke scener med presisjonskontroll

Den unike XR Backlight Master Drive, som drives av Cognitive Processor XR™, styrer baklyset i siste generasjons Mini LED med presisjon på X95K 4K BRAVIA XR TV, for en lysstyrke man kan føle. Du vil oppleve et dynamisk omfang som aldri før, med utrolig lys og ekte svartfarge samt vakre, naturlige mellomtoner som er nesten uten lysreflekser.


Lydbølger fra en musiker som spiller kontrabass på konsert
Lyd fra skjermen - bilder og lyd i harmoni

Oppnå lyd som er helt synkron med det som skjer på skjermen med Acoustic Multi-Audio™-teknologi. Diskanthøyttalere med lydposisjonering sikrer harmonisering av lyd og bilder for å gi en fengslende seeropplevelse.

Bare si hva du vil se på med talesøk

Finn nye favoritter raskere med talesøk. Gå rett til en serie eller film, kun ved å si tittelen, eller bla gjennom med talesøk, ved å si ting som «finn action-filmer». Trykk på taletasten på fjernkontrollen for å komme i gang.

Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR
Perfekt for PlayStation®5
Bilde av fire plastflasker og fire CD-er til venstre og en pil som peker mot en BRAVIA-TV med et skjermbilde av en fisk som svømmer i et hav til høyre
Forny, gjenvinn og reduser, det sparer miljøet

Våre BRAVIA XR TV-er er laget for fengslende opplevelser, med miljøet i tankene. Vi har forpliktet oss til å bruke mindre ny plast i våre TV-er og i emballasje. X95K bruker SORPLAS™, som er utviklet av Sony, med en gjenvinningsgrad på 85 % i komponentene. Våre unike teknologier for baklyskontroll, BRAVIA CAM og sensorer gir høy bildekvalitet og reduserer strømforbruket.

XR-bilde
Bilde av XR Backlight Master Drive som fokuserer lys for å styre Mini LED-lys i et skjermbilde av hav og klipper
Utrolig dybde med intens kontrast og lysstyrke

XR Backlight Master Drive benytter en algoritme for lokal dimming som styrer tusenvis av små Mini LED-lys med full presisjon og uavhengighet. Det fokuserer lyset for å få maksimalt med lysstyrke, nesten helt uten lysglimt eller lysreflekser. Scenene fylles av strålende lys, ekte svartfarger og naturlige mellomtoner.

Et bredt fargespekter for naturtro toner og skjær

XR Triluminos Pro drives av Cognitive Processor XR™ og sørger for at X95K får tilgang til over en milliard farger og gjenskaper alle med de forskjellene som man ser i virkeligheten. Sammen med vår omfattende fargeskala og menneskesentrerte prosessor finner den fargens metning, nyanse og lysstyrke, slik at den gir naturlige toner i alle detaljer.

Nærbilde av frukt som blåbær, sitron og fersken
Nærbilde av fjærene til en fugl som viser effekten fra XR 4K Upscaling
Gjenskaper tapt tekstur, alt innhold oppskaleres til 4K

Med XR 4K Upscaling får du underholdning tett på 4K-kvalitet, uansett innhold eller kilde. Vår Cognitive Processor XR™ har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder.

Intelligent behandling av bevegelser for raske, skarpe scener

Det ble akkurat mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR™ med XR Motion Clarity™ analyserer bevegelsene i flere bilder for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen
Flotte bilder over hele skjermen

X-Wide Angle™-panelet sørger for at bildene blir flotte fra alle vinkler, slik at de som ser på fra sidene, får en like tilfredsstillende opplevelse som de som ser på fra midten. Og med X-Anti Reflection er bildene mye skarpere med mindre gjenskinn.

Oppdag bildeteknologier
XR Sound
Bilde av lydbølger fra en TV med Acoustic Multi-Audio?
Kraftig lyd fra skjermen, helt synkronisert med bildene

Acoustic Multi-Audio™-teknologien har lydposisjonerte diskanthøyttalere for å sørge for at høyfrekvente lyder kommer fra riktig sted i scenen, helt synkront med handlingen på skjermen. Diskanthøyttalerne med lydposisjonering behandler høye toner presist for økt realisme, mens subwoofere til høyre og venstre gir kraftig bass uansett hvor du plasserer TV-en.

All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR™ får alt du ser på, ekte omgivelseslyd. XR Surround-oppskalering skaper virtuell omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt kun ved bruk av TV-høyttalerne, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere. Våre BRAVIA XR™-TV-er er også kompatible med Dolby Atmos®.

Bilde fra en stue der en kvinne på en sofa ser på TV med surround-lydeffekter fra XR Surround
Best med lydutstyr fra Sony

Når de nyeste BRAVIA XR TV-ene våre parkobles med lydutstyr fra Sony, blir det enda bedre, og du får en uovertruffen audiovisuell opplevelse med enestående XR-bilde- og lydkvalitet.

Kvinne i en travel gate som prater i mobiltelefon som viser hvordan Voice Zoom 2 gjør det enklere å høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer for klarere dialog

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere.

Oppdag lydteknologier
Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Len deg tilbake og få en fengslende seeropplevelse. Vår unike teknologi for omgivelsesoptimalisering med lys- og fargesensor juster bilde og lyd automatisk til omgivelsene.

Oppgrader for en bedre og optimalisert seeropplevelse med BRAVIA CAM

Koble BRAVIA XR TV-en til BRAVIA CAM, som selges separat, for en enda mer fengslende seeropplevelse. BRAVIA CAM finner ut hvor i rommet og hvor langt unna TV-en du er, og tilpasser lyd og bilde etter dette. Lyden er klarere og lysstyrken tilpasses til omgivelsene dine.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Oppdag nye måter å se på TV på med BRAVIA CAM

Du sitter alltid på den beste plassen med BRAVIA CAM. Den finner ut hvor du sitter og optimaliserer bilde og lyd etter din posisjon. Bevegelseskontroll og andre nye opplevelser venter også på å bli utforsket.

Videosamtaler med venner og familie på storskjerm

Hold kontakten med venner og familie på storskjerm. Ha det morsommere når du kobler TV-en sammen med BRAVIA CAM.

Bilde som viser et par i en stue som vinker til en venn under en videosamtale

Oppdag BRAVIA CAM

Smart-TV-funksjoner
Nærbilde av kvinne som fjernstyrer TV-en med stemmen sin
Det du vil se, alt på et sted

Enkel tilgang til innholdet og tjenestene du foretrekker. Se mer enn 700 000 filmer og TV-episoder på ett sted. Google TV gir deg favorittinnholdet fra appene og abonnementene dine og organiserer dem for deg.

Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

Bilder av en katt og noen på kano som sendes fra smarttelefonen til TV-en
Oppdag smart teknologi
Enkel fjernkontroll
Bilde av fjernkontroll med baklys både om dagen og på kvelden
Prima fjernkontroll som er enkel å bruke, selv i mørket

Fjernkontrollen vår har fått ny utforming for enkel kontroll av TV-en, dag og natt. Den nye førsteklasses fjernkontrollen er brukervennlig, med enklere taster og bakbelysning slik at du ser tydelig, også i mørket. Med kompakt form i aluminium har fjernkontrollen et vakkert, raffinert utseende og er komfortabel å ha i hånden.

Enkelt å finne fjernkontrollen ved bruk av stemmen

Du vil aldri mer rote bort fjernkontrollen bak sofaputene. Med finn-funksjonen trenger du bare å si «OK Google, finn fjernkontrollen» eller trykke på tasten på siden på TV-en for å aktivere fjernkontrollen. Fjernkontrollen lager lyd, slik at du finner den raskt.

Stue med sofa og finn-funksjon som er aktivert for å finne en fjernkontroll som er borte
Bilde av en fjernkontroll som tørkes av
Enkel å tørke av, alltid ren

Den har en jevn overflate med lavere knapper og et spesielt polyuretanbelegg som gjør det enkelt å tørke den av og holde den ren. Alle tastene er dekket med et spesielt antibakterielt materiale.

Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Bilde som viser hvordan alle tilkoblede enheter kan styres med én smart fjernkontroll
Design
Vakkert utseende – for innlevelse, ikke forstyrrelse

Vår minimalistiske utforming med sømløs kant har én enkelt plate i herdet glass inne i en minimal innfatning, for å holde fokuset ditt på bildet. Opplev en virkelig fengslende storskjermvisning uten forstyrrelser.

Faktisk utseende kan variere avhengig av TV-størrelse.

Dra
Bilde som viser treveisstativ for plassering på flere måter og en BRAVIA TV med røde, rosa og oransje krystaller på skjermen
Treveisstativ for plassering på flere måter

Et treveisstativ for plassering på flere måter gir deg mulighet for standardplassering som fokuserer på bildet, smal plassering for smalere hyller og soundbarplassering for perfekt plassering av lydanlegget ditt.

Enda mer underholdning i studiokvalitet, slik skaperen hadde forestilt seg

Med et utvalg teknologi som ivaretar skaperens intensjon, inkludert et forbedret utvalg med Creator Calibrated Modes, IMAX Enhanced og Dolby Vision®, reproduserer denne TV-en dramatikken og spenningen fra regissørens visjon. Og ettersom den er Calman Ready, kan skapere til og med kalibrere den for å bruke den i redigeringen.

Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
Bilde av et par i en stue som ser på Netflix på en veggmontert BRAVIA TV. Når Adaptive Calibrated Mode-knappen under bildet slås av og på, kan du se at skjermlysstyrken endres i henhold til omgivelsene.
AV
Se Netflix i studiokvalitet med automatisk optimalisering

Opplev innhold fra Netflix i spektakulær studiokvalitet, akkurat som skaperne hadde tenkt seg. Netflix Adaptive Calibrated Mode er utviklet spesielt for innhold på Netflix, og sammen med funksjonen for optimalisering av lys på BRAVIA XR TV gjør den at du blir oppslukt når du ser på favorittseriene dine. Dette skjer ved at lysstyrken på bildet optimaliseres med grunnlag i omgivelsene i stuen .

Optimert bilde på alle favorittene dine

Opplev mer innhold slik skaperen hadde tenkt. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode vil alle filmer, inkludert filmer med IMAX Enhanced™, automatisk tilpasses til de opprinnelige innstillingene og gi en virkelig enestående følelse av hjemmekino.

Skjermbilde som viser logo for BRAVIA CORE
Logo for Assistive Technology
Hjelpemiddelteknologi på Google TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Se svært lyssterke 4K-bilder med enestående kontrast på denne Mini LED-TV-en med Cognitive Processor XR™ og XR Backlight Master Drive.

Utformet med tanke på miljøet

FINN UT MER OM SONY OG MILJØET

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift.

Les mer

MILJØFUNKSJONER I DETTE PRODUKTET

  • Dynamisk bakbelysningskontroll, eller lyskontroll av pikselnivået, gjør produktet mer energieffektivt ved å justere lysstyrken til skjermen etter hvert som innholdet på den endres

  • Strømsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å justere lysstyrken på skjermen

  • Skjermsparingsmodusen hjelper til med å spare strøm ved å slå skjermen av uten å sette TV-en i full standby-modus, slik at du fortsatt kan lytte til lyden

Omtaler

Dette mener andre brukere