2 Modeller
2 Modeller

Modellår

Modellår

189 cm (75”)
XR-75Z9J
189 cm (75”) 
XR-75Z9J

Modellår

  • Ø
215 cm (85'')
XR-85Z9J
215 cm (85'') 
XR-85Z9J

Modellår

  • Ø

Funksjoner

Bilde av påfugl som viser 8K-bildedetaljer

XR Picture 

Gled deg over 8K-bilder som føles dype, naturlige og ekte. Vår revolusjonerende prosessor bruker analyse til å kryssanalysere og optimalisere hundretusenvis av elementer i løpet av sekunder. Kombinert med presisjonen i et Full Array LED-panel, vises bildene på skjermen med dype svartfarger og god lysstyrke.

Detaljbilde av blomster som viser subtile skygger og toner i kronbladene

XR-farge

Se farger som ser naturlige og vakre ut for menneskeøyet. Cognitive Processor XR gjør det mulig å få tilgang til en større palett og reprodusere hver farge med de diskré forskjellene som finnes i den virkelige verden. Med utvidet nyanse og metning kan livaktige skygger og realistiske teksturer ses i blomstene. Selv bleke farger er realistiske.

Bilde som viser naturlige farger med XR Triluminos PRO™

XR Triluminos Pro™

Denne TV-en, drevet av Cognitive Processor XR, reproduserer farge på en måte som mennesker synes er vakkert. Se en større palett med farger med et forbedret utvalg nyanse og metning, slik at naturlige skygger og presise detaljer kan ses, selv i mørke scener.

Bilder på skjermen som viser ekstrem kontrast og naturtro dybde

XR-kontrast

Kjenn den utrolige kontrasten, som i virkeligheten. Cognitive Processor XR kryssanalyserer data og forbedrer bilder slik det menneskelige øyet fokuserer for naturtro farger og dybde. Med XR Contrast Booster er lyse områder lysere og mørke områder mørkere – detaljer blir ikke druknet i skygger eller går tapt i høylys.

XR Contrast Booster 15-logo

XR Contrast Booster 15

Ved å balansere lysstyrken nøyaktig på skjermen, ved å dempe noen områder og fremheve andre, justerer XR Contrast Booster lysstyrken, slik at du får høyere maksimal lysstyrke og dypere svartfarger i skyggen. Ettersom lyse områder er lysere og mørke områder er mørkere, ser scenene mer ekte ut med ekstra dybde og detaljer.

Bilder av svært detaljerte fjellblomster med XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Med XR HDR Remaster kan denne TV-en registrere alle objekter på skjermen, analysere fargen og justere kontrasten for enda mer realistiske bilder. Objektbasert behandling, drevet av BRAVIA XR™, hever presisjon til et helt nytt nivå ved å legge til justeringer av nyanse, metning, lysstyrke, bevegelsesvektor, båndbredde og mer. Resultatet er utrolig realistiske scener med fantastisk dybde, naturtro teksturer og naturlige farger.

Nærbilde av ørn som viser 8K-klarhet

XR Clarity

Uansett innhold eller kilde kan du nyte innhold i nesten 8K-oppløsning med XR 8K Upscaling. Vår Cognitive Processor XR har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder. Se detaljer som naturlig definerte fjær og skarpt markerte klør

Detaljert bilde av løvehode med XR 8K Upscaling

XR 8K Upscaling

Drevet av vår Cognitive Processor XR gjør denne TV-en 2K- eller 4K-signaler om til nesten 8K-kvalitet for en utrolig virkelighetstro og omsluttende titteopplevelse. XR 8K Upscaling bruker store mengder data, analyserer mønstre i scenene og gjenskaper små detaljer.  

Detaljert nærbilde av løv med 8K XR Super Resolution

8K XR Super Resolution

XR Super Resolution registrerer individuelle objekter i et bilde og gjenskaper svært naturtro teksturer på skjermen. Vår BRAVIA XR-prosessor analyserer og behandler data på en nøyaktig måte for å gi 8K-bilder med fire ganger høyere oppløsning enn 4K for scener med mye dybde, tekstur og detaljer

Bilde av solnedgang og sjø med 8K XR Smoothing

8K XR Smoothing

XR Smoothing skaper jevne og naturlige 8K-bilder mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er. Scenene gjenskapes med tusenvis av toner, skygger og graderinger, noe som får dem til å se utrolig ekte ut.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen

XR Motion

Det ble akkurat mye bedre å se sport og actionfilmen. Vår Cognitive Processor XR med XR Motion Clarity™ kryssanalyserer data for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare. 

Bilde av en snøbrettkjører, som viser krystallklare detaljer med LED XR X-Motion Clarity™

XR Motion Clarity

På noen skjermer kan idretter og fartsfylte actionscener bli uskarpe. Den nyeste LED X-Motion Clarity™-teknologien vår holder alt jevnt, lyst og klart. Hvert «blink» kontrolleres individuelt, og varigheten på dem optimaliseres, mens lysstyrken forbedres når det trengs, slik at du ikke går glipp av noe.

X-Anti Reflection-logo

X-Anti Reflection

Noen ganger kan det være vanskelig å se på mørke filmer i et lyst rom på grunn av skjermrefleksjon. X-Anti Reflection reduserer gjenskinn på grunn av solen eller lamper, slik at du kan se rene svarttoner og glede deg over klare bilder uten distraksjoner. 

Sammenligning av skjermene med og uten X-Wide Angle™

X-Wide Angle™

Det er nå like tilfredsstillende å se på TV fra siden som fra midten. X-Wide Angle er det opprinnelige optiske designet til Sony for å kontrollere bakbelysning og sikrer at fargene er naturtro, uansett hvor du ser dem fra.

4K/120 bilder/sek-logo

4K/120 bilder/sek

Skill deg ut fra konkurrentene med BRAVIA. Med 120 bilder/sek på kompatible spill gir HDMI 2.1 deg en fordel i fartsfylte skytespill, sportsspill og andre avanserte spill. Du får også en ekstra jevn spillopplevelse med input-forsinkelse som er redusert til under 6,0 ms, med 4K/120 bilder/sek og en egen spillmodus.

Bilde av sanger på en konsert

XR Sound Position

For en lydopplevelse som matcher hvordan vi ser verden, gir XR Sound Position deg lyd bak bildet. Med en vibrerende rammediskanthøyttaler på denne BRAVIA XR 8K TV-en, matcher lyden perfekt med det som er på skjermen, for en virkelig omsluttende opplevelse. Forovervendte subwoofere gir kraftig bass, uansett hvor du plasserer TV-en.

Bilde av lydbølgene fra TV med Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio-teknologien omfatter rammediskanthøyttalere for å sørge for at høyfrekvente lyder kommer fra riktig sted i scenen, nøyaktig der handlingen skjer. Med forovervendte subwoofere får du kraftig bass, uansett hvor du plasserer TV-en. 

Bilde av musikere som holder en konsert

XR Surround

Med BRAVIA XR får alt du ser, ekte omgivelseslyd. XR Surround skaper omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere.

Detaljer for multidimensjonal lyd med oppskalert 3D-omgivelseslyd

Oppskalert 3D-omgivelseslyd

Signalbehandlingsteknologien i BRAVIA XR gjør at denne TV-en kan gjengi multidimensjonal lyd for å gi en virkelig omsluttende opplevelse. Føl deg omsluttet av lyden, ikke bare fra venstre eller høyre, men også fra en vertikal dimensjon. Med oppskalert 3D-omgivelseslyd kan du oppleve en spennende kinoopplevelse hjemme med Dolby Atmos®, og vertikal lyd med innhold som ikke er kompatibelt Dolby Atmos.

Google™ TV-logo

Google TV

Bla gjennom mer enn 700 000 filmer og TV-episoder fra strømmetjenestene dine, på ett sted og organisert etter emner og sjangere basert på hva du er interessert i.  

Talestyring-logo

Talesøk

Finn favorittinnholdet raskere enn noensinne ved å bruke stemmen. Med talesøk slipper du komplisert navigasjon og kjedelig tasting – du trenger bare å spørre.

Bilde som viser filmlerret med smarttelefon

Fungerer med Apple AirPlay / Apple HomeKit

Med Apple AirPlay kan du streame video og lyd til TV-en din direkte fra iPhone, iPad eller Mac. Se filmer og show fra Apple TV-appen, favorittappene dine eller til og med Safari. Del bildene dine med alle i rommet.

Chromecast innebygget-logo

Chromecast innebygget

Med Chromecast kan du caste videoer, spill og apper fra en mobilenhet til TV-en, uten at det går ut over kvaliteten. Trykk på Cast-knappen på Android- eller iOS-skjermen for å se alt det du vil, på den store skjermen. Cast innholdet, og så kan du fortsette å bruke telefonen eller nettbrettet.

Bilde av tilkoblede enheter som styres med smart fjernkontroll

Smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder

Bilde av fjernkontroll med baklys både om dagen og på kvelden

Fjernkontroll med baklys 

Fjernkontrollen i børstet aluminium ligger godt i hånden og passer fint inn i stuen din. Se tastene i mørket med integrert bakbelysning – perfekt når du trenger å endre lydstyrken eller innstillinger mens du ser filmer på kvelden

Bilde som viser 3-veis stativ for plassering på flere måter

3-veis stativ for plassering på flere måter

Et treveisstativ for plassering på flere måter gir deg mulighet for standardplassering som fokuserer på bildet, smal plassering for mindre hyller og lydplankeplassering for perfekt plassering av lydsystemet ditt.

Nærbilde av den jevne overflaten

Jevn metalloverflate

Den førsteklasses metallinnfatningen er utrolig smal, slik at øynene fokuserer naturlig på bildet, ikke det som er rundt det.

Bilde fra baksiden av TV-en som viser kabelhåndtering

Kabelhåndtering

Kabelholdere holder ledningene skjult, slik at fjernsynet ikke skaper rot og ser bra ut fra fronten, sidene og baksiden

Bilde av en stue, som viser konseptet med levende pynt

Levende pynt 

Levende pynt gjør TV-en til en viktig del av rommet, med kunst på skjermen, personlige bilder, skjermsparertemaer og klokkefunksjoner.

Bilde av skjerm som viser fordelen ved lys- og fargesensor

Lys- og fargesensor

Når nyansen i en lyskilde i et rom endres, for eksempel mellom kald og varm, endres fargene på TV-bildet tilsvarende og kan bli unaturlige. Denne TV-en har en RGB-lyssensor som optimaliserer fargene og lysstyrken på bildene i henhold til lyskilden og rommet. 

Acoustic Auto Calibration-logo

Acoustic Auto Calibration

Uansett hvor du sitter, registrerer TV-en posisjonen din og optimaliserer lyden slik at du får den samme lydkvaliteten som om du sitter rett foran TV-en. Lyden kan endres avhengig av rommet. Gardiner kan blant annet absorbere lyd, mens objekter foran TV-en kan forstyrre lydpassasjen, og gjøre kvaliteten på det du hører dårligere. Denne TV-en registrerer objekter og reproduserer lyd som er forbedret og optimalisert for rommet ditt.

Netflix Calibrated Mode-logo

Netflix Calibrated Mode

Denne modusen ble spesifikt utviklet for å se originalt Netflix-innhold og reprodusere samme bildekvalitet på en TV som på en studio evaluation master. Med Netflix-kalibrert modus bevares skaperens visjon og hensikt med naturtro gjengivelse. 

IMAX Enhanced-logo

IMAX Enhanced

Denne 4K-smart-TV-en fra Sony er IMAX Enhanced-sertifisert, noe som betyr at den er optimalisert for svært naturtro bilder og lyd. Få en mer oppslukende underholdningsopplevelse hjemme med IMAX Enhanced-bildemodusen, som utnytter alt det oppgraderte IMAX Enhanced-innholdet fullt ut.

Dolby Vision®- og Dolby Atmos®-logo

Dolby Vision® og Dolby Atmos® 

Kos deg med kinoaktig begeistring og spenning hjemme. Dolby Vision® gjør scener livaktige for autentisk TV-titting, mens Dolby Atmos® fyller rommet med oppslukende omgivelseslyd

Bilde som viser film som er tilgjengelig i BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™

Et stort antall filmer er inkludert og venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream og IMAX Enhanced blir alt du ser levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet