BRAVIA XR MASTER Series Z9J

Enestående 8K-realisme med menneskelig intelligens

Se hvor nærme du kommer den virkelige verden på denne 8K storskjerm-TV-en med revolusjonerende Cognitive Processor XR™.

TV-ER

Z9J | BRAVIA XR | MASTER-serien | Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

Z9J Series
Bilde av Z9J | BRAVIA XR | MASTER-serien | Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart-TV (Google TV)

189 cm (75”)

XR-75Z9J

Veil. pris

kr 75 000,00

(inkl. MVA)

215 cm (85'')

XR-85Z9J

Pris er ikke tilgjengelig

Bli den første som får høre om all den spennende teknologien bak de nyeste BRAVIA-TV-ene, samt alle forhåndsbestillings- og salgskunngjøringer.

Verdens første TV med kognitiv intelligens

Vår BRAVIA XR™-TV tar bilde og lyd til neste nivå med den geniale Cognitive Processor XR. Den forstår hvordan mennesker ser og hører, og gir en helt ny opplevelse som omslutter deg i handlingen.

Fantastiske 8K-bilder, slik de ses av menneskeøyet

8K-bilder som føles dype, naturlige og naturtro. Den revolusjonerende prosessoren bruker analyse til å kryssanalysere og optimalisere hundretusenvis av elementer i løpet av sekunder. Kombinert med presisjonen i et Full Array LED-panel, vises bildene på skjermen med dype svartfarger og god lysstyrke.

Gjør enhver lyd om til en omsluttende opplevelse

Avansert høyttalerteknologi med vår Cognitive Processor XR gjør enhver lydkilde om til en omsluttende lydopplevelse. Bli oppslukt av filmaktig omgivelseslyd og nøyaktig lydposisjonering uansett hva du ser på. Nyt underholdningen på en helt ny måte med lyd og bilde i perfekt harmoni.

Tusenvis av filmer og TV-serier tilgjengelig med stemmen

Bruk stemmen din til å finne det du vil se på raskt. Finn en spesifikk tittel bare ved å si den. Eller søk etter anbefalinger ved å si «vis meg TV-serier med science fiction»".

Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR

Ti filmer som kan innløses, 24 måneder ubegrenset strømming*.

Vilkår gjelder. * Bloodshot er bare tilgjengelig for innløsing.

Resirkuler. Forny. Reduser.

BRAVIA XR TV-ene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Opptil 40 % bærekraftige materialer brukes i bakdekslene på storskjermmodellene.

XR-bilde
Detaljbilde av blomster som viser subtile skygger og toner i kronbladene
En stor palett av naturlig vakre farger

Se farger som ser naturlige og vakre ut for menneskeøyet. Cognitive Processor XR gjør det mulig å få tilgang til en større palett og reprodusere hver farge med de diskré forskjellene som finnes i den virkelige verden. Med utvidet nyanse og metning kan livaktige skygger og realistiske teksturer ses i blomstene. Selv bleke farger er realistiske.

Naturtro dybde med dypere svarttoner og intens lysstyrke

Opplev den utrolige kontrasten, som i virkeligheten. Cognitive Processor XR kryssanalyserer data og forbedrer bilder slik det menneskelige øyet fokuserer for naturtro farger og dybde. Med XR Contrast Booster er lyse områder lysere og mørke områder mørkere – detaljer drukner ikke i skygger eller går tapt i høylys

Bilder på skjermen som viser ekstrem kontrast og naturtro dybde
Nærbilde av ørn som viser 8K-klarhet
Gjenskape tapt 8K-tekstur på den intelligente måten

Uansett innhold eller kilde kan du nyte innhold i nesten 8K-oppløsning med XR 8K-oppskalering. Vår Cognitive Processor XR har tilgang til store mengder data og gjenskaper tapte teksturer og detaljer for virkelighetstro bilder. Se detaljer som naturlig definerte fjær og skarpt markerte klør

Intelligent behandling av bevegelser for raske, skarpe scener

Det har blitt mye bedre å se sport og actionfilmer. Vår Cognitive Processor XR med XR Motion Clarity™ kryssanalyserer data for å sikre at bevegelsene forblir jevne, lyssterke og klare.

Bilde av surfer med skarpe detaljer i bølgen
Vakre bilder fra en hvilken som helst vinkel

X-Wide Angle-panel sørger for at bildene er vakre fra enhver vinkel slik at alle får en tilfredsstillende titteopplevelse. Og med X-Anti Reflection er bildene mye skarpere med mindre lysrefleksjon.

Oppdag bildeteknologier
 
XR Sound
Bilde av sanger på en konsert
Rammen er høyttaleren, lyden matcher handlingen

For en lydopplevelse som matcher hvordan vi ser verden, gir XR Sound Position deg lyd bak bildet. Med en vibrerende rammediskanthøyttaler på denne BRAVIA XR 8K TV-en, matcher lyden perfekt med det som er på skjermen, for en virkelig omsluttende opplevelse. Forovervendte subwoofere gir kraftig bass, uansett hvor du plasserer TV-en.

All underholdningen din oppskalert til 3D-omgivelseslyd

Med BRAVIA XR får alt du ser, ekte omgivelseslyd. XR Surround skaper omgivelseslyd både fra sidene og vertikalt, slik at du får 3D-lyd uten behov for takmonterte eller oppovervendte høyttalere.

Stue som viser omgivelseslydeffekten med XR Surround
Kvinne i en travel gate som viser hvordan Voice Zoom 2 gjør det enklere å høre tale
Voice Zoom™ 2 forbedrer stemmer for klarere dialog

Hør TV-dialog tydeligere uten å skru opp volumet. Selv om tale er vanskelig å høre, registrerer Voice Zoom 2 stemmen, analyserer den og gjør den klarere. 

Oppdag lydteknologier
 
Smart-TV-funksjoner
Gjør smarttelefonfavorittene dine større

Se favorittvideoene, -bildene og -spillene dine og mye annet fra iOS- eller Android-enhetene dine raskt og enkelt på storskjermen.

Bilde som viser innhold som castes fra smarttelefon til TV
Bilde som viser hvordan alle tilkoblede enheter kan styres med én smart fjernkontroll
Styr alle enhetene dine med én smart fjernkontroll

Alle de tilkoblede enhetene dine kan styres med den smarte fjernkontrollen vår. Med tilgang til strømmetjenester via én knapp kan du se TV-serier og filmer i stuen på sekunder.

Se flere smartfunksjoner
 
Design
Minimalistisk design – bli omsluttet uten distraksjoner

Vårt minimalistiske designkonsept med én plate legger skjermen på én glassplate som er naturlig elegant og holder deg fokusert på bildet. Dette er en TV som både ser og høres vakker ut, på stativ eller festet til veggen.

Faktisk utseende kan variere avhengig av TV-størrelse.

Dra
Bilde som viser 3-veis stativ for plassering på flere måter
3-veis stativ for plassering på flere måter

Et treveisstativ for plassering på flere måter gir deg mulighet for standardplassering som fokuserer på bildet, smal plassering for mindre hyller og lydplankeplassering for perfekt plassering av lydsystemet ditt.

Nærbilde av den jevne overflaten
Jevn overflate i metall for omsluttende visning

Den førsteklasses metallinnfatningen er utrolig smal, slik at øynene fokuserer naturlig på bildet, ikke det som er rundt det.

Bilde fra baksiden av TV-en som viser kabelhåndtering
Ryddig skjønnhet

Kabelholdere holder ledningene skjult, slik at fjernsynet ikke skaper rot og ser bra ut fra fronten, sidene og baksiden.

Detaljbilde av fjernkontroll i børstet aluminium med bakbelysning
Førsteklasses fjernkontroll i børstet aluminium

Fjernkontrollen i børstet aluminium ligger godt i hånden og er synlig i mørket.

Førsteklasses bilde og lyd, uansett omgivelser

Sett deg tilbake og nyt en fengslende titteopplevelse. Vår unike teknologi for omgivelsesoptimalisering med lys- og fargesensorer juster bilde og lyd automatisk til omgivelsene.

Se i studiokvalitet, slik skaperen hadde tenkt seg

Med et utvalg teknologi som ivaretar skaperens intensjon, inkludert Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced og Dolby Vision®, reproduserer denne TV-en dramatikken og spenningen fra regissørens visjon. Og ettersom den er Calman Ready, kan skapere til og med bruke den i etterbehandling.  

Logo for hjelpemiddelteknologi
Hjelpemiddelteknologi på Google TV

TV-ene våre har hjelpemiddelteknologi for både lyd, hørsel og mobilitet.

Bli den første som får høre om all den spennende teknologien bak de nyeste BRAVIA-TV-ene, samt alle forhåndsbestillings- og salgskunngjøringer.

Spesifikasjoner og funksjoner

Kom nærmere den virkelige verden på denne storskjerm-TV-en med 8K, drevet av vår revolusjonerende Cognitive Processor XR™.